ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zezanje je na Stadionu (i na stadionu). :)

Vidi se da su ti napunili glavu kojekakvim glupostima, tako da nemam šta da se tebi pravdam. Poštuj temu ako hoćeš, ako nećeš batali se mene. Nisam ja tema. :roll:

Da. Ti ces nekom da kazes ko je tema. Ti ces nekome da pricas sta je fudbal. Nisi na Jugu bio u poslednjih 5 godina ni jednom. Bio si u bojkotu. I ti meni nemoj da pricas o Partizanu. Partizan se brani u hramu a ne ovde na nacin koji si izabrao. Vredjas sopstvene navijace. Koga ti ovde glumis. Da iole volis Partizan kao sto pricas ne bi ga kaljao tako kod cigana kao sto radis. Uci se malo lepom ponasanju od ovog Napoleona. Ni jednom jedinom recju nije naznacio ciji je navijac a ti ga vec prozivas kao klona. I ne samo njega nego svakog koga ne znas. A ne znas jer ovde nisi ni dolazio otkako su te isterali. Sad ti puko tvoj forum pa kao nesto evo te nazad da pricas o temama.

Da. Ti ces nekom da kazes ko je tema. Ti ces nekome da pricas sta je fudbal. Nisi na Jugu bio u poslednjih 5 godina ni jednom. Bio si u bojkotu. I ti meni nemoj da pricas o Partizanu. Partizan se brani u hramu a ne ovde na nacin koji si izabrao. Vredjas sopstvene navijace. Koga ti ovde glumis. Da iole volis Partizan kao sto pricas ne bi ga kaljao tako kod cigana kao sto radis. Uci se malo lepom ponasanju od ovog Napoleona. Ni jednom jedinom recju nije naznacio ciji je navijac a ti ga vec prozivas kao klona. I ne samo njega nego svakog koga ne znas. A ne znas jer ovde nisi ni dolazio otkako su te isterali. Sad ti puko tvoj forum pa kao nesto evo te nazad da pricas o temama.

da Fluid ce da kaze i svi znamo ko je Fluid, a ko si ti? iz koje rupe si izasao? iz cijeg dupeta?
aj vrati se u njega, povedi svog drugara sa sobom i zatvori poklopac

Ti znaš da ja na Jugu nisam bio 5 godina? :hahaha: :hahaha: :hahaha: Auuu kako neki ljudi sebi dozvoljavaju da govore o nečemu što nemaju pojma. Idem kad god mi to dozvole obaveze i finansijska situacija jer je davno prošlo vreme traženja kinte od roditelja. I ja ovde ne branim Partizan, nego pričam o Partizanu. Samo ti nemoj da pričaš o "ciganima" sa kojima si se slizao i napadaš druge koji ne dele mišljenje sa vama izmanipulisanima. Jednoumlje je davno prošlo i Tito odavno nije živ za tvoju informaciju pošto vidim da si neobavešten. To o "kaljanju" Partizana kod "cigana" je totalna budalaština. I ko priča o Napoleonu kao nečijem navijaču? Nigde tako nešto nisam pomenuo. Drugo, niko mene nije isterao, mogu ja da budem ovde koliko hoću i kad mi se hoće, već sam sam otišao i povremeno svraćao na forum, ali nisam imao potrebu da pišem.

Moj forum je bio više posvećen književnosti, sve drugo je bilo usputno, tako da nemoj da lupetaš gluposti. Jednostavno je lakše takav vid foruma prebaciti na blogove što je i učinjeno, tako da nemaš pojma o čemu pišeš, a hteo bi da budeš pametan.

Poslednja izmena:
Nije ti bilo tesko da se svadjas sa Dr Nitrom? I on je voleo Partizan! :whistling:

Kako hoces. Imas pravo da se odlucis. Tamo ili ovamo. :rtfm:
Ma on je specijalac....nisam ni imao pojma da voli Partizan....zar nije imalo razloga da svi maknemo Dr Nitra? Zar je samo mene kaznjavao bez razloga ;) ......
stvar je u tome sto ja nisam upucen u slucaj "FLUID" ....i nisam svestan gluposti koje je pravio ako ih je pravio.....na forum sam doso u avgustu 2008... a koliko vidim iz price sranjaa je bilo ranije....

Djenerale, imas li ti svoje ja?

sto se tice onih iz rupe, namesteno je to sve do kraja
Ne znam sta ce ti sad ovo....:dontunderstand:

stvar je u tome sto ja nisam upucen u slucaj "FLUID" ....i nisam svestan gluposti koje je pravio ako ih je pravio.....na forum sam doso u avgustu 2008... a koliko vidim iz price sranjaa je bilo ranije....

Vidis Dule, i ja sam od 2008. na forumu, pa nisam upucen u to sta je bilo ranije kao ni ti, tako da o Fluidu zakljucujem samo na osnovu njegovog pisanja u tom periodu. I prava je steta sto sve redje pise, jer se od njega moglo sto sta i nauciti, dok se od ovih sto ga napadaju moglo procitati samo klinacko prozivanje zacinjeno sa 100 smajlija po postu.

I apel svima koji Fluida iz nekog razloga ne podnose: ako bas toliko ne volite da ga vidite ovde stavite ga na ignore. Ima na forumu i ljudi koji bi, pazi sad, citali i diskutovali o fudbalu.

Ma on je specijalac....nisam ni imao pojma da voli Partizan....zar nije imalo razloga da svi maknemo Dr Nitra? Zar je samo mene kaznjavao bez razloga ;) ......

Ne znam sta ce ti sad ovo....:dontunderstand:

jel tebi neko nesto naredjuje ili mislis svojom glavom?
Mwaruwari ti kaze nesto slicno samo suptilnije, ja sam direktan

Vidis Dule, i ja sam od 2008. na forumu, pa nisam upucen u to sta je bilo ranije kao ni ti, tako da o Fluidu zakljucujem samo na osnovu njegovog pisanja u tom periodu. I prava je steta sto sve redje pise, jer se od njega moglo sto sta i nauciti, dok se od ovih sto ga napadaju moglo procitati samo klinacko prozivanje zacinjeno sa 100 smajlija po postu.

I apel svima koji Fluida iz nekog razloga ne podnose: ako bas toliko ne volite da ga vidite ovde stavite ga na ignore. Ima na forumu i ljudi koji bi, pazi sad, citali i diskutovali o fudbalu.
Bitne elemente za donosenje suda o nekome si ispustio. Pricas o zlocincu koji je posle izdrzane kazne zatvora bio 2 dana na slobodi :rtfm: Ta dva dana nisu dovoljna za formiranje nikakvog misljenja. A cudi me da nisi citao i njegove "umotvorine" 2008 i 09. koji su mu izbrisani. Nisu imali niti jedan jedini fudbalski parametar. Ne znam koje si to postove sebi uzimao za primer. One gde naziva sportskog rivala "komsinicom" njegov stadion "rupom" ili njegove navijace "ciganima" (malim c) :rtfm:

Hoces da ti neke od njih citiram? Ili bolje da te ostavim da o njemu mislis ono sto si mislio do sada. Tek toliko da te ne razocaram! :ok:

uzroci i posledice, pravo govora i ostalo :confused: znamo se ;)
na temi o Moderatoru, ovi tvoji prozivaju tudje sestre, prvo njih dovedi u red
Taj je Ciganin i ne mogu da ga branim. Time bih pogasio osnovno nacelo okupljanja u grupu. I Cigani i Grobari i Slaninari i bilo koji drugi tamo nose neke druge uniforme. Ko kakvu majicu ispod nje ima nema uticaja. Problem nastaje kad pojedinac zaboravi koju nosnju u kom momentu ima. ;)

http://www.sportal.rs/news_category.php?category=21

Ganci su jedva u rupi pobedili Napredak....
nece moci istim tempom do kraja prvenstva....po mom misljenju.

Nikada Zvezda nije imala slabiji tim ali ocigledno igraju na 'silu' ,posle Napredka napali su Karadzica,prete, smeta im sudjenje:eek: ,privatizacija sto je vise nego smesno jasno je da prave veliki pritisak od pocetka prvenstva treba se samo setiti upravo meca sa Napredkom u Krusevcu u prvom delu , imam utisak da ukoliko bilo gde izgube bod da ce uslediti novi talas histerije Lukica

ајде генерале пусти флуида идемо на ове што су се накачили на нас, закључаше стадион, обрисаше нам групу, банују нас...........
...ae na pp
Nikada Zvezda nije imala slabiji tim ali ocigledno igraju na 'silu' ,posle Napredka napali su Karadzica,prete, smeta im sudjenje:eek: ,privatizacija sto je vise nego smesno jasno je da prave veliki pritisak od pocetka prvenstva treba se samo setiti upravo meca sa Napredkom u Krusevcu u prvom delu , imam utisak da ukoliko bilo gde izgube bod da ce uslediti novi talas histerije Lukica

cigani jesu bas slabi ....ali prosle sezone su bili jos slabiji nego ove ;)
Ubedjen sam da ona greska golmana Napredka nije bila slucajna u Krusevcu....pa svaka budala bi primetila namestaljku...evo isto i protiv rada.... "POGRESNA PROCENA" ....mislim smesno je stvarno :D ...
sto se tice nas samih ....ni sam ne znam sta mogu da ocekujem..
mislim da ce Derbi odluciti ko ce biti sampion...

Bitne elemente za donosenje suda o nekome si ispustio. Pricas o zlocincu koji je posle izdrzane kazne zatvora bio 2 dana na slobodi :rtfm: Ta dva dana nisu dovoljna za formiranje nikakvog misljenja. A cudi me da nisi citao i njegove "umotvorine" 2008 i 09. koji su mu izbrisani. Nisu imali niti jedan jedini fudbalski parametar. Ne znam koje si to postove sebi uzimao za primer. One gde naziva sportskog rivala "komsinicom" njegov stadion "rupom" ili njegove navijace "ciganima" (malim c) :rtfm:

Hoces da ti neke od njih citiram? Ili bolje da te ostavim da o njemu mislis ono sto si mislio do sada. Tek toliko da te ne razocaram! :ok:

Odgovorio bih ti na Stadionu da ne sirimo ovu besmislenu raspravu ovde, ali on je trenutno zakatancen, hvala vam na tome onoliko. Elem, ne znam sta si ocekivao od njega kad je svaki drugi post od Zvezdasa neka prozivka, Tudjman, misevi, kad si bio dete malo i ostale umo(bolno)tvorine. Naravno da je bilo zestokog offtopica i sa njegove strane, nista manje nego i od svih ostalih koji se sjate da opljunu cim procitaju da je zadnji post na nekoj temi ostavio Fluid (ovu skorasnju najezdu klonova necu ni da komentarisem). Ne kazem da je cvecka, ali bih, u korektnom izdanju, radije citao njega nego 90 posto ostalih dobacivaca sa tribina.

I sad stvarno zavrsavam sa raspravom na ovu temu. Sto se mene tice moze i da se brise ili prebaci na odgovarajuce mesto, veze ovo sa FK Partizan nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back