ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
btw, onaj stevanovic je tele

kad je njega izbacio, a ubacio Knezevica hteo sam da pojedem televizor sve zajedno sa daljinskim
tacno se videlo da cemo iz onog kornera dobiti gol
ne znam sto ste se toliko okomili na Stevanovica pored zivih Klea (neko ko je propustio prvih 5 i poslednjih 5 minuta ne bi ni znao da je igrao), Moreire i Dijare (bem ga u nogu bangavu)

Kiparski Apoel sasvim zasluženo je slavio u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv beogradskog Partizana, obzirom da srpski šampion nije pokazao ništa na gostovanju u Nikoziji, što govori i rezultat - 2:0! Pitanje je kako će crno-beli, ukoliko nekom čudom uspeju da se plasiraju u najelitnije fudbalsko takmičenje Evrope, uspeti da se nose na gostovanjima sa mnogo jačim ekipa od Apoela, jer igra crno-belih nije ni izbliza podsećala na onu protiv velškog Rila, a ukoliko trener Jokanović ozbiljno ne poradi na pristupu igri većine prvotimaca, taktici protiv kiparskog kluba i ne postane umereniji u izjavama pred mečeve sa inostranim protivnicima, postoji mogućnost da se Partizan obruka i na svom stadionu u revanš meču.

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Apoel je jad i beda fudbalska, nego su ovi nashi invalidi umislili da su barselona pa kao "pojavicemo se pobedicemo"
neverovatno je kako nekima ne ide iz dupeta u glavu koliko god puta da se neshto ponovi
@crni - Stevanovic je igrao tako da je meni doshlo da pojedem daljinski. Oni majmuni u napadu DIjara i Kleo, to su 2 invalida, jel ocete da Kleo igra za Srbiju? Jao, nesrecnici, onaj Pantelic je doktor fudbala za njega. A nisu ni oni krivi toliko koliko je JOkanovic ujebbo sve...

Prednost domaćina u potpunosti je zaustavila i ono malo inicijative crno-belih iz prvih 45 minuta. Fudbaleri srpskog šampiona nisu imali rešenja u napadu, slabom i bezidejnom igrom dodatno su podstakli protivnika da se oslobodi i krene u totalnu ofanzivu. Definitivno najgoru predstavu Partizana u Evropi od kada je ekipu preuzeo Slaviša Jokanović nije uspeo trener crno-belih da ublaži ni uvođenjem brzonogog Bogunovića, koji je uneo svežinu u igri, ali i dalje bez gola.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back