-Nemanja-
Obećava
- Poruka
- 76
Kakav Kleo ljudi
kad bude dao gol realu ili neshto tako tad nek uzima drzhavljanstvo
Pantelić redovno rešeta Real?I Lazović isto tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav Kleo ljudi
kad bude dao gol realu ili neshto tako tad nek uzima drzhavljanstvo
Pantelić redovno rešeta Real?I Lazović isto tako...
Kleo je bio na odbojkaskom mecu Brazil -Kuba i tom prilikom dao je izjavu novinaru da bi rado prihvatio srpski pasos i igrao za reprezentaciju Srbije.

i shta, treba da uzmemo svakog brazilca koji da 3 gola trecerazrednim timovima?
pantelic i lazovic su barem srbi, ja sam u potpunosti protiv dovodjenja stranaca u repku
ja sam generalno protiv toga, kazhem, nije u redu jer ako igra Srbija, nek Srbi igraju, gde je poenta da mi igra Brazilac?

Ma ljudi transfer Fejse je ocigledno malo pranje novca... Da iznesu iz kluba i zamazu oci...Jer decko ne vredi...
Sa njegovim transferom moze se porediti jedino sadasnji transfer Ibrahimovica za Eto-a, Hleb-a i 50miliona eura?! Wtf je u glavama ovih u Barseloni ako misle da on toliko vredi...lol

Ma ljudi transfer Fejse je ocigledno malo pranje novca... Da iznesu iz kluba i zamazu oci...Jer decko ne vredi...
Sa njegovim transferom moze se porediti jedino sadasnji transfer Ibrahimovica za Eto-a, Hleb-a i 50miliona eura?! Wtf je u glavama ovih u Barseloni ako misle da on toliko vredi...lol
Tu imaju drugu racunicu,Eto ima jos godinu dana ugovora i trazi jako puno para da bi produzio ugovor ,posto nije produzio morali su da ga trampe kako sledece godine ne bi otisao za dzabe,Hleb ide na pozajmicu na god.dana ,posle ce ga Inter otkupiti ili ce se vratiti ,Ibra ce imati ugovor u Barsi manji nego u Interu i to za nekih 2 miliona evra po sezoni,tako da ce dobijati 10 miliona po sezoni a Eto ce dobiti 65 milona evra za 5 god ugovora od Intera i na kraju plus 40 milona evra koji Barsa daje Interu zaokruzuje ceo transfer