@general dushan
koju si ti utakmicu gledao, pitam se bas... he... sto se tice odbrane koja dobro funkcionise, da te podsetim da je ril sinoc imao dve stopostotne sanse... a ril je amatarski klub... ponavljam... amaterski klub ciji su igraci do kraja utakmice trcali podjednako kao igraci Partizana... ocekivao sam da ih igraca Partizana iskidaju u poslednjih 20 minuta samo na snagu, ali se plasim koliko su oni fizicki spremni... podizanja kondicije kasnije ne moze da bude, ako bude bilo ritma sreda-subota... Djordjevic, jednostavno, ne trci dovoljno... i ono vracanje lopti njemu je totalna greska i nepotrebno.... nije on vezni igrac... i da podsetim samo da je, pred kraj utakmice, imao 5-6 lopti preko celog terena, potpuno nepreciznih... toliko o njegovom tacnom dodavanju... s' tim da ce bilo koji igraci bilo kog profesionalnog kluba mnogo bolje zatvarati prostor samim tim sto ce mnogo vise da trce... Kleo je za dva koplja bolji od Dijare koji, ako ste sinoc primetili, jednostavno nece da mu da loptu.... posebno onu jednu kontru koju smo imali kad je Dijara sutirao spicem sa 30 metra... sto se mene tice, on bi zaista trebao na klupu da sedne... najbolji potez sinocne utakmice je bio to sto Obradovic i Fejsa nisu igrali... Raca Petrovic je igrao samsvim fino, sa par gresaka, al' valjda je to normalno na pocetku sezone.... Brana Ilic je igrac utakmice... Tomic mi nista posebno nije uradio... tvrdim da Vujevic mora pre njega da igra jer je bolji igrac... i da ovaj ulazi samo zadnjih 20tak minuta... Krstajic, posebno, i Gavrancic su odigrali sasvim pristojno... kao sto sam naglasio posle utakmice sa Rabotnickim... imamo jako dobru skok igru i mozemo da budemo jako opasni ako se igra preko bokova, ili kad su prekidi...