- Poruka
- 5.822
http://partizanfootballclub.freehostia.com/latin/Crno Beli.php
Mada ne vidim zasto je to uopste bitno, ali ajde...
ma pusti bre...
vidis da su 0.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,ko je promenio Partizanove klupske boje u crno bele
[/SIZE]
Bas je u tome problem.Mene boli qurac za zvezdu.A ti iskompleksirani debil stavljas nesto sto niko negleda.Imas dovoljno godina kako bar kazesshvati nesto sam.
Nemas preca posla nego da stavljas NASE klipove...strasno.Jokane,Dule sta im uradiste

Sto je babi milo,to joj se i snilo...
Pitao si, dobio si odgovor. Sta je jos nejasno?

Sto bre, Djole, bas me zanima sta ce sledece duhovito da odvali i koliko ce smajlija pri tom upotrebiti

Sto bre, Djole, bas me zanima sta ce sledece duhovito da odvali i koliko ce smajlija pri tom upotrebiti

Zasto je bitno u kom gradu je osnovan?

Zvezda nije milicijski nego udbaski klub
vi ste partijski klub, pravljen po uzoru na Spartak iz Moskve isto ko i sto je nama CSKA stariji brat
tako su manje vise nastajali svi veliki klubovi u istocnoj Evropi posle II Svetskog rata

naravno da je bitno
evo njihov Surbi kaze da je njihov klub bio oduvek simbol vere i stub srBstva, valjda je crvena zvezda srBski pravoslavni simbol
a slusali smo i Milojka koji isto to objasnjava, pa onda jos kad ubaci i JVO, padnes sa stolice od smeha
e da zaboravio sam sumu trofeja u bridzu u proslogodisnjoj reviji
nego ljudi dodje matori Krstajic, 35 godina, ja jesam trazio iskusnog stopera i bio je sjajan dok je igrao kod nas i u Verderu, ali on nije odavno odigrao veliku utakmicu kako treba, kad se setim one u Parizu prosle godine, blagi uzas
znam da je njega bilo najlakse dovesti, ali to ce biti isto kao i kad su se vratili Savelja i Cira
FK Partizan,osnovali su oficiri NOVJ ili JNA ako ti je tako lakse,u Zagrebu 1945 godine.Posto je u Zagrebu vec bilo planirano formiranje NK Dinamo,stigla je naredba da se Partizan preseli u Beograd.E sad da resimo jednu veliku nedoumicu.Po kazivanju Tomislava Horvata,jednog od igraca Dinama iz posleratnog perioda,Dinamo je osnovan po uzoru na istoimeni klub iz Moskve.Sto znaci da je bio klub koji su osnovali pripadnici tadasnje milicije.(Posto vi stalno spominjete Zvezdu kao policijski klub, i pozivate se na to sto je Slobodan Penezic Krcun,bio veliki navijac Zvezde i clan uprave).Kao sto je u Moskvi postojala dva kluba,armijski (CSKA) i milicijski (Dinamo),tako je i kod nas stvoren Partizan i Dinamo.Toliko o tome.
A sto se tice promena klupskih boja,moze na Partizanovim forumima da pise sta hoce,vi to krijete kao zmija noge.A tek ova prica sa poklonom od Juventusa...stvarno smesno.Promena klupskih boja u crno bele,je naredba dr.Franje Tudjmana u vreme kad je gazdovao vasim klubom
 Tipična usijana glava koja je čula tu neku priču i ni makac od nje, jer je naravno ta priča prava istina. Sve klubove u to vreme su osnovale komunjare, e sad da li su udbaške ili vojne kome je to još važno... Nego, u nedostatku trofeja "komšinice" su počele da se nadmeću u lupetanju ne bi li uzele koju medalju bar u tome.
 Tipična usijana glava koja je čula tu neku priču i ni makac od nje, jer je naravno ta priča prava istina. Sve klubove u to vreme su osnovale komunjare, e sad da li su udbaške ili vojne kome je to još važno... Nego, u nedostatku trofeja "komšinice" su počele da se nadmeću u lupetanju ne bi li uzele koju medalju bar u tome. 

Slučajno svratih tek da vidim šta ima, čitam i ne verujem kakvu količinu gluposti je nalupao ovaj @halix, pa to je strašno.Tipična usijana glava koja je čula tu neku priču i ni makac od nje, jer je naravno ta priča prava istina. Sve klubove u to vreme su osnovale komunjare, e sad da li su udbaške ili vojne kome je to još važno... Nego, u nedostatku trofeja "komšinice" su počele da se nadmeću u lupetanju ne bi li uzele koju medalju bar u tome.

Evo ga jos jedan filozof sa groblja.I uvek ista prica naravno,vi ste osvojili trofeje,mi nismo i tako dalje,i tako dalje....Moze Partizan da osvaja koliko god hoce titula u ovoj ovakvoj ligi,nisam i necu da se radujem ni kad Zvezda bude bila sampion,jer me je sramota da pricam u kakvom prvenstvu igramo.I Zvezda je pre 2-3 sezone osvojila 2 puta uzastopno duplu krunu,pa ja nisam pravio nikakvu euforiju zbog toga,jer trofeji osvojeni u ovoj ligi nemaju nikakav znacaj.To se vidi kada timovi izadju u Evropu,tada se vidi gde smo i sta smo.Prepitaj se ko je koliko osvajao trofeje kada smo imali jednu od najjacih liga u Evropi,koliko je Zvezda osvajala titula,a koliko Partizan.A mozes i da pogledas medjusobni skor,pa da vidim sta onda ima da kazes.Pogledaj samo koliko se puta tvoj Partizan borio za opstanak u onoj staroj Jugoslaviji,pa mi onda drzi predavanje ovde.Niste mogli da pobedite Zvezdu 8 godina na svom terenu,i vi sad ovde prodajete nekome m... za bubrege.Da ne pricam o 19-godisnjem postu na Marakani,to je prica za sebe.Osvajacete vi trofeje i dalje,dokle god budete imali Tomislava Karadzica i Ninoslava Spasica.A kakvu ekipu imate,to cete videti kad naletite na iole jaceg protivnika u kvalifikacijama za ligu sampiona.Pa da vidim sta cete onda ovde komentarisati.Sto se tice trofeja,trebace vam jos cela decenija da stignete Zvezdu po broju osvojenih trofeja.

Opet Tole......
Ja neznam zasto se ti uopste javljas eeej
Sto se tice onog niza od 8 god bez pobede na nasem stadionu ta serija je prekinuta.....od zadnjih 6 derbija Partizan je dobio 4 jedan nereseno i jedan vas....onaj bez publike,,
LIGA NAM JESTE JADNA I BEDNA......ali ipak iz te JADE I BEDE moze da se napravi solidna ekipa za evropu....nikad necu prezaliti onaj mec sa fenerom, DESETKOVANI smo pruzili igru kao nikad........
Jesi li cuo izjavu Pizona....da titulu ocekuje tek 2011.....e sa takvim "optimistickim" misljenjem
je sve reko.......
K.URVA UMIRE K.URVA GASI SE A VI KUKATE DINAR PROSITE PI.CKE CIGANSKE
RUSE VAM NASELJE MISKOVIC PITA SE,MARS U BOLJEVCE DA TAMO SMRDITE P.ICKE CIGANSE!!!
Taj Fener je zavrsio na 6 mestu Turskog sampionata,tako da mozes malo da o`ladis decko.A za titulu cemo videti kada ce je ko osvajati,sto se odmah ti sekiras za to?Da i ti ne znas mozda kao Vujosevic,ko ce kad sta osvajati?