ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ŽUKA SE OPROSTIO OD PARTIZANA

Brazilac Antonelo Žuka oprostio je u četvrtak od Partizana za koji je igrao prethodne dve godine, a karijeru će nastaviti u Deportivu iz La Korunje.

“Nisam mogao da odem iz Beograda i Partizana tek tako, bez pozdrava. Proveo sam dve divne godine ovde. Svi su se trudili da mi pomognu, da mi se nađu na usluzi. U klubu sam sarađivao sa sve samim vrhunskim profesionalcima. Partizan je klub koji svakom igraču omogućava da se skoncentriše samo na svoj posao“, rekao je Žuka.

29-godišnji fudbaler posebno se zahvalio navijačima šampiona Srbije.

“Nisam u stanju da rečima opišem kakve pozitivne emocije pobuđuju oni u meni - bez obzira da li se prisetim njihove podrške na utakmicama, ili posete u Rumi kad je 2.000 dece dočekalo mene i Branu Ilića, ili mog rođendana kad su me navijači pozvali u jedan lokal, a tamo me onda sačekali i baloni, i rođendanska torta, i zastava Brazila itd. To su trenuci koje ću pamtiti ceo život. U Beograd ću vrlo rado svraćati i ubuduće, kad god budem imao vremena. Ovde žive ljudi koji su u protekle 2 godine postali moji prijatelji. Sem toga, i moj sin će napuniti još koju godinu, nadam se da će početi da igra fudbal, a onda bi taman mogao da počne u nekom od Partizanovih kampova koji su krenuli sa radom. Želim na kraju Partizanu iz sveg srca da se ovog leta plasira u Ligu šampiona“, izjavio je Žuka.

Žuka je u Partizanu odigrao ukupno 82 zvanične utakmice, postigao je 12 golova, a navijači Partizana će posebno pamtiti njegove golove u „večitim derbijima“ (izjednačujući na stadionu u Humskoj –za 1:1, kao i drugi pogodak Partizana u pobedi na Marakani –za 0:2).

„Veliko nam je zadovoljstvo da smo dve pune sezone sarađivali sa jednim takvim čovekom i igračem kao što je to Žuka. Ovim našim prisustvom i ovom konferencijom želimo da opovrgnemo sve spekulacije koje su se proteklih dana pojavljivale kada je u pitanju rastanak kluba i Žuke. Partizan je apsolutno zadovoljan sa svim onim što je Žuka dao ovom klubu i mnogo nam je drago da je Žuka, kao svoju novu sredinu, pronašao ekipu i ligu koje odgovaraju njegovom fudbalskom renomeu. Uveren sam da Partizan ima velike zasluge za uspon u Žukinoj karijeri koji je nesumnjiv u protekle dve godine, baš kao što sam uveren da će Žuka svoju karijeru unapređivati i ubuduće, igrajući u jednoj najjačih liga u Evropi. Želim mu sve najbolje u budućnosti, a vrata Partizana i ovaj klub će uvek ostati otvoreni za njega“, rekao je sportski direktor Partizana Ivan Tomić.

Tomić je na kraju poklonio Žuki jednu posebnu plaketu izrađenu za ovu priliku, kao i dres Partizana sa brojem 82 koliko je utakmica Žuka odigrao za „crno-bele“.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=06&dd=04&nav_id=364228

PARTIZANOV KAMP NA ZLATIBORU

Fudbalski klub Partizan će u saradnji sa opštinom Čajetina od 20. juna organizovati na Zlatiboru letnji kamp u okviru projekta „Partizan škola fudbala“.

Sportski direktor šampiona Srbije Ivan Tomić rekao je da projekat nije namenjen samo za decu koji navijaju za Partizan. On je naglasio da je cilj da se najmlađi usmere na fudbal i sport uopšte.

“Naglasio bih da ovaj projekat nije zamišljen samo za decu koja navijaju za Partizan, već je otvoren i za svu ostalu decu, i mi, sem toga što želimo da im damo mogućnost da se približe Partizanu, takođe želimo da ih približimo fudbalu i sportu uopšte, da ih odvojimo od negativnih uticaja kojima su svakodnevno okruženi. Sa te strane sam siguran da ovaj kamp posle onoga, koji je zimus organizovan u Herceg Novom postati tradicija. Mi sa naše strane obećavamo da ćemo na svaki način produbljivati saradnju sa Opštinom Čajetina i da postoji mogućnost da na Zlatiboru organizujemo pripreme prvog tima u budućnosti“, rekao je Tomić.

Izvršni direktor marketinga „crno-belih“ Vladimir Jarić izjavio je da će svi polaznici kampa će raditi po konceptu omladinske škole FK Partizan. Svaki polaznik će dobiti sportsku opremu i to dve majice, dva šorca, dve trenerke, šuškavac, sportsku torbu.

“Ono što je bitno, da će naši treneri biti prisutni na kampu sve vreme i pažljivo pratiti rad dece, i po završetku kampa najtalentovanija deca će biti pozvana da budu gosti na Sportskom centru Partizan – Teleoptik, gde bi bili priključeni trenažnom procesu u selekcijama omladinske škole pod budnim okom, kako trenera omladinske škole, tako i sportskog direktora i trenera prvog tima“, rekao je Jarić.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=06&dd=03&nav_id=364114

sudeci po tvojim dosadasnjim postovima,ti si jos jedan mali pacovcic iz udobne fotelje,prelepom tastaturom(uz nju sa mudima do poda),pametniji od cak norisa........
Oni snjimci nemaju veze sa Partizanom.zato brisi.da ne poludim,tek su me juce odbanovali!

Kad smo mi osvojili Evropu imao sam 10 godina,pa ti sada racunaj koliko imam.A da imam tastaturu,imam!:D

sudeci po tvojim dosadasnjim postovima,ti si jos jedan mali pacovcic iz udobne fotelje,prelepom tastaturom(uz nju sa mudima do poda),pametniji od cak norisa........
Oni snjimci nemaju veze sa Partizanom.zato brisi.da ne poludim,tek su me juce odbanovali!
.......

ovo je bilo nesto ranije :lol:
Sigurno se sećaš Pere kokičara koji je prodavao bajate semenke navijačima :lol:
PARTIZANOV KAMP NA ZLATIBORU

Fudbalski klub Partizan će u saradnji sa opštinom Čajetina od 20. juna organizovati na Zlatiboru letnji kamp u okviru projekta „Partizan škola fudbala“.

Sportski direktor šampiona Srbije Ivan Tomić rekao je da projekat nije namenjen samo za decu koji navijaju za Partizan. On je naglasio da je cilj da se najmlađi usmere na fudbal i sport uopšte.

“Naglasio bih da ovaj projekat nije zamišljen samo za decu koja navijaju za Partizan, već je otvoren i za svu ostalu decu, i mi, sem toga što želimo da im damo mogućnost da se približe Partizanu, takođe želimo da ih približimo fudbalu i sportu uopšte, da ih odvojimo od negativnih uticaja kojima su svakodnevno okruženi. Sa te strane sam siguran da ovaj kamp posle onoga, koji je zimus organizovan u Herceg Novom postati tradicija. Mi sa naše strane obećavamo da ćemo na svaki način produbljivati saradnju sa Opštinom Čajetina i da postoji mogućnost da na Zlatiboru organizujemo pripreme prvog tima u budućnosti“, rekao je Tomić.

Izvršni direktor marketinga „crno-belih“ Vladimir Jarić izjavio je da će svi polaznici kampa će raditi po konceptu omladinske škole FK Partizan. Svaki polaznik će dobiti sportsku opremu i to dve majice, dva šorca, dve trenerke, šuškavac, sportsku torbu.

“Ono što je bitno, da će naši treneri biti prisutni na kampu sve vreme i pažljivo pratiti rad dece, i po završetku kampa najtalentovanija deca će biti pozvana da budu gosti na Sportskom centru Partizan – Teleoptik, gde bi bili priključeni trenažnom procesu u selekcijama omladinske škole pod budnim okom, kako trenera omladinske škole, tako i sportskog direktora i trenera prvog tima“, rekao je Jarić.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=06&dd=03&nav_id=364114

Jel vam to Kićanović sredio...verovatno je sve legalno :roll:
Jel treba da ti dam orden sto si stariji.:roll:
I da si imao 100 god boli me tuki.
Brisi sa teme ako nemas nista o pfc da kazes,pametno.

A zašto da briše sa teme...ti kad se izdrk.vaš na našoj svi treba da ćutimo i slušamo tvoje ******rske bljuvotine.

Jel treba da ti dam orden sto si stariji.:roll:
I da si imao 100 god boli me tuki.
Brisi sa teme ako nemas nista o pfc da kazes,pametno.

Pa ima dosta da se kaze pametno o pfc...Fljamurtari,Dinamo Zagreb,Slavija Prag,Rapid Bec,Petah Tikva,Batajnica,Timok....a posto toliko volis pfc,daj kazi mi majke ti,ko je promenio Partizanove klupske boje u crno bele,i u kom gradu je nastao tvoj klub???

gledao sam par utakmica poslednjih i mislim da nemamo bas neku sjajnu igru... svidja mi se to sto ne prodaju sve igrace koji bar malo vrede, kao sto su do sad to uvek radili, ali je i pitanje koliko su ti isti igraci dobri da izbore plasman u ligu sampiona... ako i uspeju da se plasiraju, ne treba im se postavljati neki veci cilj... samo po sebi to mora da bude dovoljno... bar ove godine... jel zna neko kad Partizan igra prvu utakmicu? kako sam procitao negde, pripreme pocinju 15 juna i do tad ce biti dovedeni jos neki igraci.. ne znam kakav je onaj kleo... vidim da su u opticaju jos dva mlada igraca iz Gane i da pokusavaju da vrate Krstajica, sto bi nasu odbranu ucinilo vise nego jakom za domacu ligu i odbranu trofeja... Krstajic moze mnogo da donese i samim svojim iskustvom...
p.s. a vidim i da onaj drkos dobija ovde neke drugare pune interesantnih upadica i doskocica...

Pogledaj ovo i utuvi neke stvari u tu tvoju glavu!

Postavi neki klip slobodno na nasoj temi,samo ne znam gde ces da nadjes ovakve stvari sto se tice Zvezde.Moras da shvatis da ste vi za Zvezdu `malji deca`!

Bas je u tome problem.Mene boli qurac za zvezdu.A ti iskompleksirani debil stavljas nesto sto niko negleda.Imas dovoljno godina kako bar kazes:roll:shvati nesto sam.
Nemas preca posla nego da stavljas NASE klipove...strasno:dash:.Jokane,Dule sta im uradiste:mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back