Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Kao sto rece Djole DA SE VRATIMO NA TEMU!
Jeste...ali tako neka bude i kod nas...UPAMTI TO!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto rece Djole DA SE VRATIMO NA TEMU!

Biloo haosa.......Jeka sredila stvarznaci bilo haosa, ccc, Generale nemoj da ih diras
momci samo hrabro i disciplinovano protiv Barse
u kojoj ligi igra Rajo Valjekano u seniorskoj konkurenciji? vi sto pikate menadzer jel znate?
Suze moje prave stalaktite... ode topic
Da se ja pitam, svi postovi koji sadrze reci Sevojno, Fljamurtari, Apoel, Bari-Tokio, smrdljivi cigani/smrdljivi grobari itd. (naravno, u potcenjivackom kontekstu) bi bili pobrisani u roku od juce, a autori adekvatno nagradjeni. Samo predlog, razmislite o tome...
OT, nesto razmisljam, ako ode Obradovic, Jokan bi mogao da dodje do briljantne ideje da Krstajic igra levog beka. Kakav ce to horor biti
sta bi sa onim iz groningena?
zaboravi kako se zove,dolazi li on?
sta bi sa onim iz groningena?
zaboravi kako se zove,dolazi li on?
Ti to nesto na moj racun???
 Jer ti pomenes Sevojno, neko od njihovih odmah uzvrati sa Fljamurtarijem, i ulazimo u beskonacan niz prozivki i provokacija. Ne znam za vas, ali mene to pojacano smara, a i tema posle toga ne lici bas na mesto za normalnu razmenu misljenja.
 Jer ti pomenes Sevojno, neko od njihovih odmah uzvrati sa Fljamurtarijem, i ulazimo u beskonacan niz prozivki i provokacija. Ne znam za vas, ali mene to pojacano smara, a i tema posle toga ne lici bas na mesto za normalnu razmenu misljenja.Lovre? Pominjao se i on, mada ne znam koliko je to realno.
.

Goran Lovre, nekad bio velika nada naseg fudbala, sad nista posebno, mislim da je Vidiceva generacija
ne verujem da ce doci, igra na Fejsinoj poziciji, a ovog moramo pod hitno da utopimo, tako da ce Ljuba da igra, a mi cemo da drhitmo
Prvi oni prozivaju...........al necemo vise o tome...
JEL CUO NEKO DA KAPA VISE NIJE SPONZOR PARTIZANA???

nema veze, nece nam biti problem da nadjemo sponzora za ovu sezonu nemajte brige

Bio bi nam on sjajno pojacanje
Inace navikao sam na kapine dresove.

.........
.........ja se nesto ne razumem u modu, ali meni su dresovi u sezoni 98-99 bili najlepsi
evo jendog snimka ako se neko ne seca

mogu i ti da prodju
ovi su mi mnogo crni, jos kad izadjemo u onoj skroz crnoj garnituri ko smrt