ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Suze moje prave stalaktite... ode topic :sad2:

Da se ja pitam, svi postovi koji sadrze reci Sevojno, Fljamurtari, Apoel, Bari-Tokio, smrdljivi cigani/smrdljivi grobari itd. (naravno, u potcenjivackom kontekstu) bi bili pobrisani u roku od juce, a autori adekvatno nagradjeni. Samo predlog, razmislite o tome...

OT, nesto razmisljam, ako ode Obradovic, Jokan bi mogao da dodje do briljantne ideje da Krstajic igra levog beka. Kakav ce to horor biti :eek:

znaci bilo haosa, ccc, Generale nemoj da ih diras :lol:

momci samo hrabro i disciplinovano protiv Barse
u kojoj ligi igra Rajo Valjekano u seniorskoj konkurenciji? vi sto pikate menadzer jel znate?
Biloo haosa.......Jeka sredila stvar
Suze moje prave stalaktite... ode topic :sad2:

Da se ja pitam, svi postovi koji sadrze reci Sevojno, Fljamurtari, Apoel, Bari-Tokio, smrdljivi cigani/smrdljivi grobari itd. (naravno, u potcenjivackom kontekstu) bi bili pobrisani u roku od juce, a autori adekvatno nagradjeni. Samo predlog, razmislite o tome...

OT, nesto razmisljam, ako ode Obradovic, Jokan bi mogao da dodje do briljantne ideje da Krstajic igra levog beka. Kakav ce to horor biti :eek:

Ti to nesto na moj racun???

sta bi sa onim iz groningena?
zaboravi kako se zove,dolazi li on?

Lovre? Pominjao se i on, mada ne znam koliko je to realno.

Ti to nesto na moj racun???

Nije bas bilo tebi upuceno, ali kad si vec pomenuo, mogao bi i ti malo da iskuliras sa prozivkama :) Jer ti pomenes Sevojno, neko od njihovih odmah uzvrati sa Fljamurtarijem, i ulazimo u beskonacan niz prozivki i provokacija. Ne znam za vas, ali mene to pojacano smara, a i tema posle toga ne lici bas na mesto za normalnu razmenu misljenja.

Goran Lovre, nekad bio velika nada naseg fudbala, sad nista posebno, mislim da je Vidiceva generacija
ne verujem da ce doci, igra na Fejsinoj poziciji, a ovog moramo pod hitno da utopimo, tako da ce Ljuba da igra, a mi cemo da drhitmo

Tako je, igra zadnjeg veznog. U Anderlehtu bio solidan,u Groningenu odlican.
Za Fejsu je klasa. Mada i Fejsa u defanzivi nije toliko los,ali u ofanzivi.....ne moze da spoji 2 tacna pasa....

A Jokan voli da igra za dva zadnja vezna,tako da.......

ng4vig.jpg

2udykxf.jpg

107kirm.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back