General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Partizan moze barsu da pojede za dorucak!
A Mancester bi mu bio desert
A Mancester bi mu bio desert
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos da otmemo zvezdi i Isaha i super!
Koji ce nam q.rac on???
Dobro je sto se izmenio ovaj sistem kvalifikacija za LS......
Jel zna neko ko moze da nas docekao u 4.kolu???
Na primer-Sevilla,PSV,Inter iz Milana.......
Ali ni Partizan nije slab,ali na zalost protiv jakih klubova Partizan je nemocan.

ma daj covjece, pa mi te ekipe uzimamo kuci a na strani vjerovatno bod!!!
![]()
na kojoj poziciji igra ovaj iz Napretka
Mislim da je stoper
JESTE 100% JE STOPER
Dobar fudbaler a mora da stopira...tako ti je to kad nemaš svoj automobil?
mislio sam stoper-u sporskom fudbalskom smislu,a ne u smisli coveka bez auta,znam da me zezas
na kojoj poziciji igra ovaj iz Napretka, ja tamo izuzev Pavlovica (e kad bi njega vratili) i Binica ne znam nikog, e da i Mitrovica, al njega bolje da ne znam, ludeo sam prosle godine kad je igrao u Partizanu, veze nema
Abubakar se bori, videlo se na onom derbiju, al nije mnogo bolji od Boje
S obzirom da nam treba zadnji vezni, ja sam bio ozbiljan kada sam rekao da Isah treba da dodje. Ali, ipak ostaje u rupi. Ne znam za ovog Abubakara, jer ne treba nam gomilanje napadaca.Zaj.ban je Dinamo......Pa u najgorem slucaju, ako prodju oni sa najvecim koeficijentima mogu da nam padnu: Maccabi Haifa, Dinamo Zagreb, Zürich, Wisła Kraków i BATE Borisov
To se i ja pitam....sta ce nam onSta je ovo? http://www.sportal.rs/news.php?id=3798
Ajde Kleo,ali sta ce nam ovaj ORmaru
Ako Tomic misli da se za LS,pojacava od komsija,onda stvarno...
Da,mozda nas i ovaj baja pojaca:
http://www.sport.novosti.rs/index.p...ou-u-humsku&catid=90:-super-liga-n&Itemid=120
Dobar fudbaler a mora da stopira...tako ti je to kad nemaš svoj automobil?

mislio sam stoper-u sporskom fudbalskom smislu,a ne u smisli coveka bez auta,znam da me zezas

Ne,ne bi mi to palo na pamet nikada,nego me je žao čoveka što mora da se maltretira sa stopiranjem.