ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na kojoj poziciji igra ovaj iz Napretka, ja tamo izuzev Pavlovica (e kad bi njega vratili) i Binica ne znam nikog, e da i Mitrovica, al njega bolje da ne znam, ludeo sam prosle godine kad je igrao u Partizanu, veze nema
Abubakar se bori, videlo se na onom derbiju, al nije mnogo bolji od Boje

Jovanovic je zadnji vezni, bar je tako pisalo u Sportu kad se prvi put pomenulo njegovo ime kao moguce pojacanje.

Partizan je uspeo da se probije među prvih 100 na novoj rang listi Međunarodnog udruženja za fudbalsku istoriju i statistiku, dok se nastavilo poniranje ostalih klubova iz Srbije.

"Crno-beli" su se probili na 94. mesto sa 115 bodova koliko imaju još i Artmedija, Vasluj i LDU Kito. Partizan je u odnosu na prošli mesec napredovao za sedam pozicija. Uprkos padu od 39 mesta, čačanski Borac je drugi po rangu klub iz Srbije. Čačani zauzimaju 277. mesto sa 71.5 bodova koliko imaju i PAOK, Santos iz Angole i Asante Kotoko iz Gane.

Vojvodina je nazadovala čak 46 mesta i sada deli 311. poziciju sa Penjarolom, Falkirkom, portugalskim Nasionalom i Rabotničkim sa 67.5 bodova. Crvena zvezda je trenutno na 319. mestu što je pad od 31. mesta. "Crveno-beli" imaju 66 bodova kao i Takuari iz Paragvaja, Red Erouz iz Zambije, Deportivo Kultural iz Kolumbije, brazilski Resife, čileanski Union Espanjol, Almerija, Hal, Stouk i Osasuna.

Čelnu poziciju dele Barselona i Mančester Junajted sa po 315 bodova, slede Čelsi sa 276 i Liverpul sa 248 bodova, a među prvih 10 su još Arsenal, Šahtjor, Dinamo Kijev, Estudijantes, Hamburger i Gremio.

Pa u najgorem slucaju, ako prodju oni sa najvecim koeficijentima mogu da nam padnu: Maccabi Haifa, Dinamo Zagreb, Zürich, Wisła Kraków i BATE Borisov
Zaj.ban je Dinamo......
A i Maccabi.....e ako se dobro pojacamo i ako zadrzimo neke igrace sasvim su nam realne sanse za prolazak,ako sad ne prodjemo kad cemo???
Sta je ovo? http://www.sportal.rs/news.php?id=3798 :eek:

Ajde Kleo,ali sta ce nam ovaj ORmaru :dontunderstand:

Ako Tomic misli da se za LS,pojacava od komsija,onda stvarno...:dash::dash::dash:

Da,mozda nas i ovaj baja pojaca:

http://www.sport.novosti.rs/index.p...ou-u-humsku&catid=90:-super-liga-n&Itemid=120
To se i ja pitam....sta ce nam on:dash: :dash:
lepo se pokazao u derbiju ali na ostalim tekmama u prvenstvu covek poojma nije imao...
Videcemo sta ce biti od Klea....
Dobar fudbaler a mora da stopira...tako ti je to kad nemaš svoj automobil?
:rotf: :rotf: :rotf:
mislio sam stoper-u sporskom fudbalskom smislu,a ne u smisli coveka bez auta,znam da me zezas
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ne,ne bi mi to palo na pamet nikada,nego me je žao čoveka što mora da se maltretira sa stopiranjem.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back