Difovac Zr
Primećen član
- Poruka
- 637
Sutra pobeđujemo Borac... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bogami,posteno su me iznervirali danas ali uzese nekako 3 boda
gledali utakmicu... i, mogu vam reci sledece... posle utakmice sam se cuo sa covekom koji je 35 godina trener, slucajno moj otac... veliki grobar... tri stvari je prokomentarisao... jedna je bila da Moreira ume sa loptom, al' da ga Jokanovic gusi sa odbrambenim zadacima... druga je da bismo trebali da igramo malo vise na krila i centarsuteve i iskoristimo Cadikovskog...njegovu visinu i konstituciju... a treca, sto me je posebno iznenadilo, je da je, citiram: "Lazic neverovatan tehnicar i da stvarno ume sa loptom"...
sto se mene tice, Partizan mora mnogo bolje... sa mnogo vise pozrtvovanja da odigraju igraci... i drago mi je sto sam pogresio kad sam rek'o da nisam siguran da Djordjevic treba da se vrati u Partizan... danas je, po meni, odigrao odlicno... slag na tortu je gol... i, na kraju, on nam je doneo tri pobede ove sezone... hvala mu od srca...
Kada se vraca Jovetic? Jel mi to na derbiju bez njega i Dijare?!
Jokan je cuvao Jovetica za derbi.
sad se ja u potpunosti slazem sa tobom...Ma nek je.bu svoju mater, hocu da izginu na terenu i da tuku te smrdljive cigane vise!!!
nemoj te da se ljutite, al to da izginu na terenu deluje tako luzerski, odmah se podsetim izjava nasih reprezentativaca i normalno te utakmice smo gubili
sto se mene tice samo nek dobro odigraju (maksimalno pozrtvovano) i pobede, od ginjenja nema vajde