ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@deki, nece to bas biti dobro, igramo ocajno, a komsinici juce nije igrao Kormoran pa nisu dobili
stoperski tandem nam je katastrofa, sto se tice bekova Obradovic prosecan, desna strana u rasulu
veza funkcionise do 35 metara do protivnickog gola (kad ne igra Ednislon, koji je za sad ocajan), posle toga samo neke individualne akcije, sporo prenosimo loptu sa jedne na drugu stranu, imam utisak da smo i fizicki nespremni
mora nesto pod hitno da se menja

marakano, ti si u rupi
u tebi su fudbaleri glupi

Kako onda tek prolazite protiv pametnih???:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

...A ovi misevi ili pak musavci iz one rupe zvana Marakana (naravno mala) kad igraju izmedju sebe, igraju 0-0.
Marakana ili groblje??? U čemu je razlika za vas!!! U rupi vam osnvci barem pamte jedan trijumf, a na groblju teško sa i vi znate datum zadnjeg grobarskog slavlja na Derbiju!!!

iskuliracemo ove prozivke iz neosvojive rupe i okrenucemo se nasem timu
danas citam u novinama Jokanovu izjavu posle meca sa Smederevom, kaze covek ne znam kako smo igrali jesenas nije gledao Partizan, al to nije ono najcrnje, covek kaze da smo u odbrani protiv Smedereva bili konfuzni zadnjih 5 minuta
ja razumem da nije gledao Partizan jesenas, al ne kapiram kako sad kao trener ne gleda utakmice Partizana

marakano, ti si u rupi
u tebi su fudbaleri glupi
Nasa rupa za vas Bernabeu!

E ovako,posto nas optuzuju da non stop nesto izmisljamo i napamet pricamo o velicini i rivalstvu klubova ZVEZDE i PARTIZANA...ovo niko nije izmislio,nego su cinjenice koje ce da daju pravu sliku ko je ko!!!
U do sada odigranih 130 Derbija,skor je sledeci:

1.POBEDE: Zvezda-Partizan 56-40-34...+ 22
2.GOL RAZLIKA: Zvezda-Partizan 198:158...+ 40
3.TIULE: Zvezda-Partizan 25-19...+ 6
4.KUPOVI: Zvezda-Partizan 22-9...+13

Kad se na sve to doda,da je ZVEZDA bila prvak Evrope i Sveta,samim tim svrstala BEOGRAD medju 5 prestonica koje imaju osvajace Lige Sampiona,pa da smo jedini koji su odbranili Duplu Krunu u istoriji...
Mislim da stvarno vise nemamo sta da diskutujemo i pricamo na tu temu VELICINE klubova,jer cinjenice govore sve!!!

U SVEMU PRVI...

Nevidim svrhu tvog posta:roll:jel ti za Zvezdu navijas zato sto je "najjaci tim Srbije"ili zato sto je volis?
Mene iskreno nezanima ko je veci od koga, Zvezda je samo jaca po menjusobnim duelima, osvojisli smo i mo neki evropski kup,bili u ligi samiona,bili u finalu kupa sampiona(vice sampioni),1\8 kupa uefa 2005......
A koji je zvedin poslednji uspeh jel 91?Kameno doba.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back