ФК Црвена Звезда, сезона 2025/2026

распоред је добар једино ме мењао да чекамо Брагу а да гостујемо у Лилу
Zeznut termin kada igramo sa Lil-om zbog košarkaške u EL istog dana.
Par dana pre Seltika igramo derbi sa buđavima u onom brlogu od stadiona i ne bi me čudilo (da osim već tradiconalnih njihovih pozdrava naših protivnika u Evropi) goveda nam namerno povrede nekog igrača.
Ostalo manje-više ok.

Сигурна игра и победа у Рашкој 1:5 , петардирање, трпање, убијање у појам пазарске љајићеве гробалијске деце мале.

Марко бије турке , 1389 .
20250831_235746.jpg

Иде две недеље паузе па утакмица против. неког, па дерби убиство шиптаризанских гробарчића и селтик католика.

Арнаутовић, Катаи, Иванић мајстори фудбала какве српски фудбал није видео. Уз Костова двоструког асистента предводника новог таласа Звездиног црвено-белог оркестра диригента Милојевића по тактовима композитора тима мађестра Терзића.
Коме да је паравласт дозволила да састави јачи тим уз овај спој младости и искуства били би сад у ЛШ.
А да су Костов, другари клинци уз богове фудбала Катаи, Иванића у комшијском режимском клубу ходајућем мртвацу из хумске, у окупираним медијима југоусташке службе не би се живело од треш романтичних комплекс текстова, које сад пишу у циљу просјачења нових 15 милиона од наше државе.
А Звезда једини здрави носилац домаћег фудбала ће да заради тих 15 м од Лига Европе групе.

Продат Милосављевић енглеском Бормуту за рекордних 15 милиона евра.
🔴⚪
Не свиђа ми се што Терза пребрзо продаје штопере Вељка, Ђурића, па пре Ђигу.
Као да нам власт брани и не даје паре за стварање јаког стабилног еврошампионског тима.

20250901_190748.jpg

Poslednja izmena:
Ne treba to ništa nas Zvezdaše da brine jer tako je uvek bilo kod ostalih kada je Zvezda u pitanju.
Ljubomora na sve ali bukvalno na sve.
Oni noćima ne mogu da spavaju kada Zvezda ostvari neki uspeh a u ovom slučaju finansijska dobit koja je ostvarena prodajama naših super talentovanih igrača koje je iznedrila najbolja omladinska škola u ovom delu Evrope.
Video si sigurno kako su se prvo javila glodarska starija braća iz njima zajedničke domovine ničim izazvani da su oni u doba Zdravka Mamića imali veće transfere od nas.Boli me k*ta za vaše transfere :hahaha:
A sada i ovakvi naslovi od grobljanskog dela novinarstva u Crnoj Gori ravni onima koje plasira svom stadu vernih ovaca Željko Vaška Pantić.
Za njih imam samo jedno da kažem:

Poslednja izmena od moderatora:
морамо срушити "келте" за десет дана као прави рођендански поклон
4 dana pre toga igramo protiv napaljenih Žeksovaca predvođeni sa tribina motivisanim dubrovačkim trubadurima.
Inspiracija i ohrabrenja im pristižu i iz njihove daleke ali voljene hrvatske da nas dobiju a po mogućstvu i osakate nekog našeg igrača za naredni sledeći protiv Seltika.

Распуцали смо се пред дуел на фрањевом пашњаку. Катаи им може дати сам 5 комада , ако их судија, прекиди, туче не спасе као прошли дерби. Звездина машина газиће, навијачи вребати спремни да узврате сваком ко би да повреди наше играче.

IMG_20250916_143653.jpg

Back