- Poruka
- 24.138
Video. Pa sam objavio isti u pravoj temi.У лиги Европе, побркао си теме
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video. Pa sam objavio isti u pravoj temi.У лиги Европе, побркао си теме
KLasika. Ustaška prćija. Izvukli su se protiv Azera u prvom kolu, ali silni albanci su im uništili bunker.Kako mi je milo što su tovarske ustaše ispale po 10. put od mesara
Što se tiče Partizana stvarno šteta, ubili su ove škote. Neće da uđe ta četvrta jednostavno
која три клуба за хрвате што се партизана тиче јесу одиграли добро али не можеш на овај начин добијати жуте / црвене картоне из утакмице у утакмицу, Хибернијан је шкотски колико сте и ви босански клубKLasika. Ustaška prćija. Izvukli su se protiv Azera u prvom kolu, ali silni albanci su im uništili bunker.
Partizan je otišao opušteno, nije imao šta izgubiti ...
Znači od liga eks ju biće tu Rijeka i Zrinjski u LK, Dinamo LE i Zvezda LS/LE. Lijep uspjeh za Hrvate, tri kluba u grupama.
па ипак је то Динамо "српско" име тоHajduk je uspio ... Čak i od albanskog najlošijeg predstavnika su ispali.
Zaboravi Olimpiju i Celje, kao i makedonskošiptarsku Škendiju koja već obezbedila grupe (s time što će igrati u Skopju, a ne Tetovu zbog stadiona).Znači od liga eks ju biće tu Rijeka i Zrinjski u LK, Dinamo LE i Zvezda LS/LE. Lijep uspjeh za Hrvate, tri kluba u grupama.
Да знам, с тим да Цеље и Олимпија нису још сигурни је л тако, ови горе су сигурно у групама. Шкендију јесам заборавио али ја не могу наћи тај клуб, шта играју, докле су стигли,нису ваљда и даље ЛШZaboravi Olimpiju i Celje, kao i makedonskošiptarsku Škendiju koja već obezbedila grupe (s time što će igrati u Skopju, a ne Tetovu zbog stadiona).
Inače bugari neočekivano dobro prošli, Levski lagano dovršio Sabah sa kojim se Partizan mučio pretprošle sezone, a Arda iz Krdžalija (prvi put sam čuo za klub ovog leta) je pobedio litvanski Kauno Žalgiris, koji je filijala poznatog košarkaškog kluba. Tako da mogu hipotetički da pretenduju sa 3 tima u Evropi, Ludogorec je već obezbedio prolaz.
Rumuni slično, FCSB tj Steaua je obezbedila danas Evropu, a Krajova i Kluž idu u plej-of za LK.
Zanimljivo je na kakvim njivama UEFA dopušta igranje Evrope, a onda pravi problem Radničkom i Pazaru za nemerljivo bolje uslove:
Izgubila je u trećem kolu LŠ od Karabaga, pa je sad u plej-ofu za LE, gde igra sa Ludogorecom.Да знам, с тим да Цеље и Олимпија нису још сигурни је л тако, ови горе су сигурно у групама. Шкендију јесам заборавио али ја не могу наћи тај клуб, шта играју, докле су стигли,нису ваљда и даље ЛШ
Није тачно то је ИРСКИ, КАТОЛИЧКИ клуб који је физички у шкотској као Што је Зрињски Хрватски клуб у Херцеговини (БиХ) Хибернијан на грбу има Харфу што је ирски грб исто и представља исто оно што је за нас Србе Крст и оцили или што је за Хрвате шаховница, имају ирсте боје, и исрко древно име, старо име за Ирску на латинском језику ХИБЕРНИЈА значи ИРСКА а ХИБЕРНИЈАН је ирски човек тј Ирац, то значи дословно на латинском такође се тај термин користи и на старо грчком језику.Hibernijan je čist Škotski klub koji neguje keltsku tradiciju.
Јесте, слажем се, та нека фудбалска романтика је сачувана једино у конференцији. Понеки стадион бивших времена, најизненађујући резултати...Dosta interesantnih ekipa, najzanimljivije takmičenje s obzirom da se svake sezone menjaju klubovi u ligaškoj/grupnoj fazi za razliku od LŠ i LE.
Не разумијем како мислиш, али дефакто они често споје наш регион само што не желе спојити оно што бисмо ми вољели и што највише пратимо утакмице на релацији БиХ -Хрватска-СрбијаOdlično je UEFA uradila sa njenim pravljenjem. Samo što bi po meni bilo bolje da je podeljena na istok i zapad da bi postojala veća šansa da se dese regionalni derbiji u grupnoj fazi. Realno nikoga ne interesuje da gleda Borac protiv Šamrok Roversa, recimo.
U smislu kako funkcioniše u MLS-u: 18 ekipa u istočnu i 18 ekipa u zapadnu konferenciju. Mnogo veće šanse bi bile da igraš sa ekipama iz EX-YU kad si sveden na pola Evrope, plus su troškovi puta daleko manji osim ako ti ne da neku ekipu iz Kazakhstana.Не разумијем како мислиш, али дефакто они често споје наш регион само што не желе спојити оно што бисмо ми вољели и што највише пратимо утакмице на релацији БиХ -Хрватска-Србија
то је друго и Срби, Хрвати, Словенци и Бугари су Словенског порекла али постоји врло јасна етничка разлика, између Срба, Хрвата и Словенаца, тако и овде постоји врло јасна разлика етничка и верска између Ираца и Шкота, етнички Ирци чине значајну популацију унунар Шкотске, и они махом навијају за своје клубове унутар Шкотске (Хибернијан и Селтик) Хибернијан има потпуно ИРСКЕ националне симболе у имену, бојама и грбу, као што њихов градски ривал Хартс има врло јасне ШКОТСКЕ НАЦИОНАЛНЕ СИБОЛЕ, а и сам град је подељен на два дела попут МостараIrska, Škotska, Vels, Ostrvo Man, svi su oni istog, keltskog porekla.
Кад већ то вртите... Је л се варам или ни један озбиљнији клуб у Србији нема никакво српско обиљежје у грбу. Додуше ми ни немамо неки адекватан препознатљив знак као што накарадна браћа имају коцкице па их свугдје трпају. Ми више фурамо петокраке као симбол пропалог социјалистичког системаPa vidiš da više to nema više efekta u smislu navijača, piše. Kao da tvrdiš da su navijači Zvezde komunisti pošto podržavaju klub sa komunističkom tradicijom![]()