ФК Црвена Звезда, сезона 2025/2026

ko je rekao da si ti pomenuo?
šta ti je bre ganci? ponestalo sekundarnih sirovina po kontejnerima?
iz edicije "nije se deilo"

da se vidi azdaja uzivo

images

da se vidi jednorog uzivo

Oftheunicorn.jpg

i da se partizan vidi na ovoj slici

q0us58c8et3d1.jpeg

Pafos je danas za Zvezdu ono sto je 1990-te ona bila za Bayern, Barselonu, Real... kakvi amateri, strasno.
Nije Pafos ništa bolji od nas.
Večeras smo bili borbeniji i jači u duelima + neubočijeno dosta preciznih dodavanja.
Pafos je jedino čekao neki svoj momenat da krene brzom kontrom ako se mi otvorimo-
Njihov gol - remek delo ali i totalna odsutnost da se markiraju njihovi igrači kod slobodnog udarca.
Sveukupno ne mogu reći da nisam zadovoljan jer smo neuporedivo bolje odigrali na Kipru od naše beogradske.
Pali smo na psihološkom planu na kraju i ako tako gledamo bolje i da ne igramo LŠ jer tamo bi nas surovo kažnjavali sa takvim pristupom ako nisi 100% skoncentrisan do poslednjeg zvižduka.
Osim Babike po meni svima pohvale na borbenosti.

U tom Pafosu najvecu platu ima Langa (1,2 mil eura) pa posle njega Lucksassen (1,0 mil eura). Arnautovic u Zvezdi ima vise od njih dvojice zajedno, 2,5 miliona neto godisnje. Ovo poredjenje cisto da ne kazete kako Pafos ima vise kinte od CZ pa moze da plati fudbalere.

Dakle, placas fudbalere enormno za njihovu vrednost a ne mozes da protutnjis kiparskog "shampiona". E ybmt, srpski fudbal, dogurao je do toga da si srecan ako ih ne oderu neki levati. Na stranu sto je igra NEGLEDLJIVA.

Poslednja izmena:
вечерас је било добро друго полувреме у Београду није ниједно, мислим да смо заслужили да играмо продужетке али добро човек је хтео да центрира и погодио је еврогол уз стативу, у надогнади не није ни играло активно да смо ушли и сад кад нисмо били би смо гранична екипа између ЛШ и ЛЕ у Београду је одиграно много слабо...

U tom Pafosu najvecu platu ima Langa (1,2 mil eura) pa posle njega Lucksassen (1,0 mil eura). Arnautovic u Zvezdi ima vise od njih dvojice zajedno, 2,5 miliona neto godisnje. Ovo poredjenje cisto da ne kazete kako Pafos ima vise kinte od CZ pa moze da plati fudbalere.

Dakle, placas fudbalere enormno za njihovu vrednost a ne mozes da protutnjis kiparskog "shampiona". E ybmt, srpski fudbal, dogurao je do toga da si srecan ako ih ne oderu neki levati. Na stranu sto je igra NEGLEDLJIVA.
Problem zvezde je uprava i amater na klupi.
Uprava -stihijsko dovodjenje igraca,bez ikakvog plana.
Trener Miloje koji forsira dekadentant fudbal.
.....
Pafos je u proseku igracki losija ekipa od CZ ali zato igraci Pafosa su fizicki spremniji od igraca CZ i imaju solidnog trenera na klupi.
Tako da je po meni ovo je pre svega poraz Miloja.

Nije Pafos ništa bolji od nas.
Večeras smo bili borbeniji i jači u duelima + neubočijeno dosta preciznih dodavanja.
Pafos je jedino čekao neki svoj momenat da krene brzom kontrom ako se mi otvorimo-
Njihov gol - remek delo ali i totalna odsutnost da se markiraju njihovi igrači kod slobodnog udarca.
Sveukupno ne mogu reći da nisam zadovoljan jer smo neuporedivo bolje odigrali na Kipru od naše beogradske.
Pali smo na psihološkom planu na kraju i ako tako gledamo bolje i da ne igramo LŠ jer tamo bi nas surovo kažnjavali sa takvim pristupom ako nisi 100% skoncentrisan do poslednjeg zvižduka.
Osim Babike po meni svima pohvale na borbenosti.
Nemam šta da dodam niti da oduzmem

.
Укратко:

За деведесет+ минута у овој утакмици Звезда је упутила два шута у оквир гола.

Један је се одбио од одбраменог играча преварио голмана и завршио у голу.

Другог се нико не сећа.

.
ja se ne sećam ni utakmice
šalim se, sećam se i slavim...hahahahahahahahhahahaha

Čitam komentare tipa "bruka i sramota".
Imena ne igraju,već glava.To je sinoć imao Pafos jer igrački gledano nisu bolji od nas.
"Bruka i sramota" hvata one koji su nas dizali u nebesa pred ovaj dvomeč (očigledno zaboravljajući da su izbacili pre toga Dinamo Kijev).
Pojedincima nikako udovoljiti - idemo u LŠ,sada ćemo služiti kao kanta za punjenje...idemo u LE - drvlje i kamenje što nismo u LŠ.
Sinoć sam to napisao vrele glave ali i sada kada se sve sleglo - mi nismo potencijalno ni za LE jer timovi u LE nisu ništa slabiji od ovih iz LŠ.
Igraće se evropske na našem stadionu,to mi je najbitnije ;)

.
Укратко:

За деведесет+ минута у овој утакмици Звезда је упутила два шута у оквир гола.

Један је се одбио од одбраменог играча преварио голмана и завршио у голу.

Другог се нико не сећа.

.
Meni je veoma drago što si studiozno pratio ovaj dvomeč i statistički gledao da u 180 minuta ne zaboraviš neki detalj.
Ovakvu posvećenost nećeš videti ni kod većine Zvezdaša :klap:

Screenshot_20.png

...je život
Sve drugo su sitnice

Screenshot_21.png

.
Имаш вечерас ари на СОС каналу...
Meni je veoma drago što si studiozno pratio ovaj dvomeč i statistički gledao da u 180 minuta ne zaboraviš neki detalj.
Ovakvu posvećenost nećeš videti ni kod većine Zvezdaša :klap:
.
Ај не пали се, нисам ни гледао

Само сам погледао голове и статистику на крају утакмице.

.

Back