- Poruka
- 131.584
iz edicije "nije se deilo"ko je rekao da si ti pomenuo?
šta ti je bre ganci? ponestalo sekundarnih sirovina po kontejnerima?
da se vidi azdaja uzivo
da se vidi jednorog uzivo

i da se partizan vidi na ovoj slici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz edicije "nije se deilo"ko je rekao da si ti pomenuo?
šta ti je bre ganci? ponestalo sekundarnih sirovina po kontejnerima?
nema pafosa?iz edicije "nije se deilo"
da se vidi azdaja uzivo
![]()
da se vidi jednorog uzivo
![]()
![]()
Појавио се, 25 година пре него што је вечити опозициони клуб остварио свој успех...
![]()
.
Nije Pafos ništa bolji od nas.Pafos je danas za Zvezdu ono sto je 1990-te ona bila za Bayern, Barselonu, Real... kakvi amateri, strasno.
Problem zvezde je uprava i amater na klupi.U tom Pafosu najvecu platu ima Langa (1,2 mil eura) pa posle njega Lucksassen (1,0 mil eura). Arnautovic u Zvezdi ima vise od njih dvojice zajedno, 2,5 miliona neto godisnje. Ovo poredjenje cisto da ne kazete kako Pafos ima vise kinte od CZ pa moze da plati fudbalere.
Dakle, placas fudbalere enormno za njihovu vrednost a ne mozes da protutnjis kiparskog "shampiona". E ybmt, srpski fudbal, dogurao je do toga da si srecan ako ih ne oderu neki levati. Na stranu sto je igra NEGLEDLJIVA.
Nemam šta da dodam niti da oduzmemNije Pafos ništa bolji od nas.
Večeras smo bili borbeniji i jači u duelima + neubočijeno dosta preciznih dodavanja.
Pafos je jedino čekao neki svoj momenat da krene brzom kontrom ako se mi otvorimo-
Njihov gol - remek delo ali i totalna odsutnost da se markiraju njihovi igrači kod slobodnog udarca.
Sveukupno ne mogu reći da nisam zadovoljan jer smo neuporedivo bolje odigrali na Kipru od naše beogradske.
Pali smo na psihološkom planu na kraju i ako tako gledamo bolje i da ne igramo LŠ jer tamo bi nas surovo kažnjavali sa takvim pristupom ako nisi 100% skoncentrisan do poslednjeg zvižduka.
Osim Babike po meni svima pohvale na borbenosti.
ja se ne sećam ni utakmice.
Укратко:
За деведесет+ минута у овој утакмици Звезда је упутила два шута у оквир гола.
Један је се одбио од одбраменог играча преварио голмана и завршио у голу.
Другог се нико не сећа.
.
ja se ne sećam ni utakmice
šalim se, sećam se i slavim...hahahahahahahahhahahaha
ja se ne sećam ni utakmice
šalim se, sećam se i slavim...hahahahahahahahhahahaha
Meni je veoma drago što si studiozno pratio ovaj dvomeč i statistički gledao da u 180 minuta ne zaboraviš neki detalj..
Укратко:
За деведесет+ минута у овој утакмици Звезда је упутила два шута у оквир гола.
Један је се одбио од одбраменог играча преварио голмана и завршио у голу.
Другог се нико не сећа.
.
.
.Meni je veoma drago što si studiozno pratio ovaj dvomeč i statistički gledao da u 180 minuta ne zaboraviš neki detalj.
Ovakvu posvećenost nećeš videti ni kod većine Zvezdaša![]()
da nisi gledao ne bi znao te detalje.
Ај не пали се, нисам ни гледао
Само сам погледао голове и статистику на крају утакмице.
.