Liga konferencija 2025 2026

Pa vidiš da više to nema više efekta u smislu navijača, piše.
има ефекта јер за Хибернијан навијају Римокатолици (Ирци) као што за Зрињски навијају (Хрвати) махом у Мостару наравно да увек има неки спорадични изузетак, Ирска застава тек онако случајно

Poslednja izmena:
Nema nijedan narod osim Hrvata takvu vrstu obeležja,
Харфа је за Ирце оно што је шаховница за Хрвате, шта је са грбовима клубова у Републици Српској неколико њих је у бојама тробојке Српске, Челик Зеница на грбу има љиљан, дакле нису само Хрвати, ај сад назад на тему нема утакмица до четвртка

Опет дуел Јужних и Северних Ираца Шелбурн - Линфилд, састали су се у квалификацијама за ЛШ у јуну и јулу, Шелбурн је био бољи у том двомечу

1755789379501.png

Харфа је за Ирце оно што је шаховница за Хрвате, шта је са грбовима клубова у Републици Српској неколико њих је у бојама тробојке Српске, Челик Зеница на грбу има љиљан, дакле нису само Хрвати, ај сад назад на тему нема утакмица до четвртка
Da li si znao za podatak da je Zrinjski prije par godina dobio na sudu BHT jer nisu htjeli u prenosima govoriti Hrvatski nogometni klub Zrinjski nego samo Zrinjski. Od tad svi po 15 puta ponove hrvatski

P.S. Je l Kosovu ostala samo jos ova Drita u Evropi?

Poslednja izmena:
Da li si znao za podatak da je Zrinjski prije par godina dobio na sudu BHT jer nisu htjeli u prenosima govoriti Hrvatski nogometni klub Zrinjski nego samo Zrinjski. Od tad svi po 15 puta ponove hrvatski
Нисам знао али наравно да ће добити на суду јер су констутативни народ, а то им је званични префикс у имену клуба, ствар јасна ко суза, једино Широки нема префикс хрватски али нема ни потребе е сад је Муса успео да клања са 1000 муџахида можда би убацио и Широки у име, Посушје, има, Томислав има, Бротњо и Чапљина такође наравно и Љубушки и горе Орашје као и један од Витеза као и Троглав из Ливна једино немају Широки и Габела али ту су шаховнице, Заборавих Купрес и Неум они имају не знам илаки ФК у Рами а ако има има префикс 101% :D :hahaha:

Косово уписало нове бодове, и додатно престигло БиХ ако си због тога питао, Нас стигла Румунија а престигла Мађарска, биће велика борба између БиХ и Казахстана

1755812221699.png

Косово уписало нове бодове, и додатно престигло БиХ ако си због тога питао, Нас стигла Румунија а престигла Мађарска, биће велика борба између БиХ и Казахстана

Pogledajte prilog 1773475
Nisam zbog toga pitao to mi je nebitno, bitan je klupski koeficijent. Nego nervira me ako šiptari budu imali 2 u LK.

P.S. Biće lijep sastav LK i ove godine. Tu su i neki stari znanci Fiorentina, Jagielonija, Rapid. A boga mi i neka manje zvučna imena se polako guraju među ove stabilne Celje, Šamrok, Noah. Fino. Bravo.

Back