Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.573
Не пишите о утакмицама партизана ове појаве које овде долазе да лапрдају са њима расправљајте у теми о лиги или у теми о фкп
@No Respect @Drmator
@No Respect @Drmator
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle ni iz trećeg puta ne prolazi kroz tvoju lobanju jednostavan prikaz.
Ово је више него забавно.
Уведено је пар клинаца да би се некако скренула медијска пажња јавности са потпуно неочекиваног успеха Партизанових клинаца без и једног доведеног појачања.
Та звездина скаламерија подржана је милионским појачањима, плус ослабљени Напредак који излази са више од десет пута јефтинијим тимом не може да победи без пенала чија провера траје десетак минута да би се очигледан офсајд прогласио регуларном ситуацијом.
Против последњег тима на табели лиге!
.
Opusti se,ovo je samo obična rasprava kakvih ima na tone.Не пишите о утакмицама партизана ове појаве које овде долазе да лапрдају са њима расправљајте у теми о лиги или у теми о фкп
@No Respect @Drmator
.Dakle ni iz trećeg puta ne prolazi kroz tvoju lobanju jednostavan prikaz
Zamisli dokle ide tvoje razmišljanje i "rezonovanje" da smo namerno uveli par klinaca SAMO DA BI SE SKRENULA PAŽNJA SA POTPUNO NEOČEKIVANOG USPEHA PARTIZANOVIH KLINACA
Ako ništa drugo - imamo biser godine
Podeljeni u više frakcija od bivših republika jugoslavije koji se kolju i ubijaju međusobno,tako da u tome stradaju i nedužni ljudi ili slučajni gosti restorana.
mi igramo fudbal, mi se ne izivljavamo na slabijima vec tada isprobavamo taktike i akcije..
Наравно да сам погледао, па ево поређења, детаљније:
Партизан је против Напретка извео тим чија је процењена вредност 8,6 мил. евра против Напретка 5,2 милиона евра и унаказио их са 7 комада у мрежи.
![]()
Српски галактикоси су изашли са тимом процењеним на 29,5 мил. евра против Напретка 2,6 милиона евра и уз помоћ пенала, судија и вар собе натегли 3:0. Додуше, било је клизаво...
![]()
.
.mi igramo fudbal, mi se ne izivljavamo na slabijima vec tada isprobavamo taktike i akcije.
.a od tih 8.6 miliona, 6 je dobio od drzave a zvezda kao vucicev tim![]()