Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pa i prošle sezone ste bili četvrti do pred kraj pa ste popušili krac ko u svih 15 sezona
tek je početak..
nego kako milsliš da pobedite Lil ? da im pre utakmice pucate u noge?
tim od 100 miliona jbt 1 bod u Ligi Evrope!!! Smeje vam se cela Evropa!
Gledam sinoć onog Ćacija Miloja ne zna šta priča..
па то није тема него видим да си писао нон стоп у теми о ККЦЗ и резултатима у Евролиги, прва два кола а сад те нешто нема
а где сте ви били прошле године.... ФК није тема ове али није од 100 милиона него од 85, битно је да би не можете да дођете до плеј офа ЛК-а из сезоне у сезону, једини сте клуб који је кренуо у квалификације за ЛШ а није завршио ни у ЛК
pa i prošle sezone ste bili četvrti do pred kraj pa ste popušili krac ko u svih 15 sezona
tek je početak..
nego kako milsliš da pobedite Lil ? da im pre utakmice pucate u noge?
tim od 100 miliona jbt 1 bod u Ligi Evrope!!! Smeje vam se cela Evropa!
Gledam sinoć onog Ćacija Miloja ne zna šta priča..
A tebi je drago što srpski klub gubi u Europi? Pa slabiju ligu imate nego Bugarska, Rumunjska, Mađarska, Poljska, Češka. Ne znam da li uopće postoji više liga od koje ste jači? Možda Slovačka, Albanska, Kosovska. Čak vas i Slovenija pretekla.
A tebi je drago što srpski klub gubi u Europi? Pa slabiju ligu imate nego Bugarska, Rumunjska, Mađarska, Poljska, Češka. Ne znam da li uopće postoji više liga od koje ste jači? Možda Slovačka, Albanska, Kosovska. Čak vas i Slovenija pretekla.
Naravno da mi je drago..
Kao i vi u košarci npr
Mada mi u košarci makar gledamo najbolje klubove u Evropi i igramo s njima ravnopravno i to nekad i 2 puta sedmično, pune hale po 22 000 navijača a vi u klupskom fudbalu ste druga liga
па где сте ви у клупском фудбалунема вас ни у плеј офу ЛК, не можете ни да приђете "трећој лиги" Европе у фудбалу ни ви ни остали клубови
једна Украјина нема преставника у ни у ЛШ ни у ЛЕ толико је "лагано" бити тамо, што се кошарке тиче Евролига је приватна и ускоро следи нови раскол то је само доказ колико је клупска кошарка циркус и ова врхунска под улебом и она друга под фибом, кад дође НБА Европа тек има да буде циркус још већи, то је у фудбалу не замисливо, хтели су "супер лигу" па су добили шамар од целе фудбалске Европе.