Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.589
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не можете да играте лигу конфереција три године једина сте ипак у историји која је кренула у квалификације за ЛШ а није успела да заврши у ЛК није лако стварноžžžvalavi njemu državljanstvo, a on njemu dva komada...onako bratski, tipično ruski![]()
У Лимасолу ће бити пун састав враћају је Радоњић, Арнаутовић и КрунићŠta će Olajinka, Babika i Bađo u startnoj postavi ? Nisu se adaptirali
mislim da nema sumnje da cemo proci, ali me igra na poslednje dve utakmice na marakani bas brine..ocajno protiv leha, lose protiv pafosa..mi nemamo sta da trazimo u LS sa onakvom igrom.У Лимасолу ће бити пун састав враћају је Радоњић, Арнаутовић и Крунић
Jedva smo odigrali nerešeno protiv Grashopersa a onda smo bukvalno mleli sve do finala.mislim da nema sumnje da cemo proci, ali me igra na poslednje dve utakmice na marakani bas brine..ocajno protiv leha, lose protiv pafosa..mi nemamo sta da trazimo u LS sa onakvom igrom.
i zvezda je lose igrala protiv grashopersa u beogradu pa je osvojila kup sampiona..ali to je bila jedna losa utakmica..ovde su vec nanizane dve
Samo je Krunic u formi, ova dvojica su van formeУ Лимасолу ће бити пун састав враћају је Радоњић, Арнаутовић и Крунић
ja ga zovem roberto badjoNe otpisujem ja sada ni Badža ni Babiku...početak je,treba adaptacija na sve.
kakve to veze ima sva ruskim bratsvom i ljubavlju prema istoj?не можете да играте лигу конфереција три године једина сте ипак у историји која је кренула у квалификације за ЛШ а није успела да заврши у ЛК није лако стварно![]()
где сам ја споменуо "руско братство?kakve to veze ima sva ruskim bratsvom i ljubavlju prema istoj?
ганци те је направио ајде у септичку јаму. па за бели загтреб град, огрејаће издна Хумске улице за 2 деценије, знам да није лако, можда да промате са нарикачама као некадko je rekao da si ti pomenuo?
šta ti je bre ganci? ponestalo sekundarnih sirovina po kontejnerima?
септичка јама проговорила шта ти знаш бедниче сем да тролујеш темеganci, bolje u školu da si išao nego na stadion, ne znaš prosto-proširenu da sastaviš...aj sad polako od kontejnera do kontejnera, možda nađeš nešto za buvljak