ФК Црвена Звезда, сезона 2025/2026

Избаци ми фејсбук на данашњи дан пре 14 година плеј оф лиге Европе против Рена

1755613718999.png

1755613735972.png

1755613780749.png

realnog onog babiku treba sutnuti u doope zajedno sa onim koji je dao 3.5 miliona za njega

da..mozemo lagano da odemo u LS jer je pafos nizerazrdni kvalitet i lagano ih mozemo pobediti tamo ali koja je svrha?
sa onom igrom od sinoc i pokazanim u prethodnoj utakmici na marakani protiv leha cemo biti vreca za udaranje.. nijedna utakmica sa manje od 5 komada u nasoj mrezi..

prvi put da mislim da je bolje da odemo u ligu evrope..

ocigledno zaradjene pare iz LS prethodnih sezona nisu donele kvalitet pri skautingu igraca... pa sto se onda zlopatiti tamo.

a babika..mars napolje..aj sto ne zna da sutne, covek ne zna ni da napravi precizan pas igracu ili u prostor.. ne bi me cudilo da je to neka terzina kombinacija..evo ti 500 hiljada, cuti i igraj a osatalo vrati meni :D

Kako je izgledalo preko tv-a ne znam ali sa tribina smo delovali kao nekada protiv Dinama iz Kijeva,Rendžersa i Ludogoreca... - bez snage i ideja šta uraditi u završnicama.
Odbrana nam je već duži period veoma loša (da ne kažem nikad lošiji deo tima u zadnjih 5-6 godina).
Tužno je da nam je juče bukvalno najbolji igrač bio koji je odigrao nekih 10 + neki minut više (Katai Magiko).
Miloje forsira jedan te isti stil - dosadno,bezvoljno i bezidejno.Sve što nam sve svodi na ovakvim utakmicama je na suvi kvalitet pojedinca i ništa više od toga.
Daleko da je sve gotovo i dobro je što se nije pravila neka euforija pre početka utakmice da ćemo lako sa ovim novim gotovo nepoznatim timom jer videli smo kako su veoma lako izbacili Kijevljane.
Sa ovakvim pristupom igri,mi ne bi smo imali šta da tražimo ni u Ligi Konferencija a ne u Ligi Evrope (za LŠ da ne pričam)
Mora ovo mnogo mnogo mnogo bolje na Kipru

žžžvalavi njemu državljanstvo, a on njemu dva komada...onako bratski, tipično ruski:hahaha:
не можете да играте лигу конфереција три године једина сте ипак у историји која је кренула у квалификације за ЛШ а није успела да заврши у ЛК није лако стварно :hahaha:

У Лимасолу ће бити пун састав враћају је Радоњић, Арнаутовић и Крунић
mislim da nema sumnje da cemo proci, ali me igra na poslednje dve utakmice na marakani bas brine..ocajno protiv leha, lose protiv pafosa..mi nemamo sta da trazimo u LS sa onakvom igrom.

i zvezda je lose igrala protiv grashopersa u beogradu pa je osvojila kup sampiona..ali to je bila jedna losa utakmica..ovde su vec nanizane dve

mislim da nema sumnje da cemo proci, ali me igra na poslednje dve utakmice na marakani bas brine..ocajno protiv leha, lose protiv pafosa..mi nemamo sta da trazimo u LS sa onakvom igrom.

i zvezda je lose igrala protiv grashopersa u beogradu pa je osvojila kup sampiona..ali to je bila jedna losa utakmica..ovde su vec nanizane dve
Jedva smo odigrali nerešeno protiv Grashopersa a onda smo bukvalno mleli sve do finala.
Sa takvom ekipom bio bih miran protiv bilo koga da igramo i da je bilo kakav rezultat bio u prvoj utakmici.
Ali to su bila neka druga vremena sa drugačijom fudbalskom filozofijom i stilom.
Ne otpisujem ja sada ni Badža ni Babiku...početak je,treba adaptacija na sve.

не можете да играте лигу конфереција три године једина сте ипак у историји која је кренула у квалификације за ЛШ а није успела да заврши у ЛК није лако стварно :hahaha:
kakve to veze ima sva ruskim bratsvom i ljubavlju prema istoj?

ko je rekao da si ti pomenuo?
šta ti je bre ganci? ponestalo sekundarnih sirovina po kontejnerima?
ганци те је направио ајде у септичку јаму. па за бели загтреб град, огрејаће издна Хумске улице за 2 деценије, знам да није лако, можда да промате са нарикачама као некад :guza: :bye: 🖕

Back