ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kopenhagen je protivnik po meri. Sad bas gledam, na transfermarktu vredimo isto novca. Dobro je sto smo izbegli Ajax jer sam ja imao neki los predosecaj da cemo bas na njih. Na moje iznenadjenje odbrana nam i nije toliko losa, naravno bez Gobeljica, sredina dobra, napad odlican i golman odlican i trener fantastican, samo nek igraju fudbal kao sto umeju, neka daju sve od sebe i ja prezadovoljan. Nego niko ne komentarise sto nam otisao Ebisilio, steta, on se meni bas svidja kao igrac i dobro bi nam dosao u rotaciji, neki kazu da je debeo i da vodi nesportski zivot, da ga cesce ima na splavovima nego na treninzima, ja ne znam, meni je on zapao za oko prosle sezone kao jedan jako jako dobar igrac. I ko ce sad da bude alternativa na poziciji ofanzivnog veznog? Mozda mladi Veljko Nikolic? To bi bila sreca u nesreci da konacno Miloje progura nekog klinca, mada poucen dosadasnjim iskustvom, sumnjam..

577520

Kopenhagen je protivnik po meri. Sad bas gledam, na transfermarktu vredimo isto novca. Dobro je sto smo izbegli Ajax jer sam ja imao neki los predosecaj da cemo bas na njih. Na moje iznenadjenje odbrana nam i nije toliko losa, naravno bez Gobeljica, sredina dobra, napad odlican i golman odlican i trener fantastican, samo nek igraju fudbal kao sto umeju, neka daju sve od sebe i ja prezadovoljan. Nego niko ne komentarise sto nam otisao Ebisilio, steta, on se meni bas svidja kao igrac i dobro bi nam dosao u rotaciji, neki kazu da je debeo i da vodi nesportski zivot, da ga cesce ima na splavovima nego na treninzima, ja ne znam, meni je on zapao za oko prosle sezone kao jedan jako jako dobar igrac. I ko ce sad da bude alternativa na poziciji ofanzivnog veznog? Mozda mladi Veljko Nikolic? To bi bila sreca u nesreci da konacno Miloje progura nekog klinca, mada poucen dosadasnjim iskustvom, sumnjam..
Trener ocajan... Bunkeras...

Degenek je slag na tortu...

Zvezda favorit veliki, kopenhagen nece biti problem...

Mi smo dobili tezeg protivnika, turci imaju respektivnu ligu, nije malatija bauk ali mi tek nismo trenutno...

Posto u prvenstvu ne smemo da zaostajemo puno, potreban je veci roster igraca za evropu i ligu...

Mi to nemamo, a zvezda ima uz puno bilji tim. Mislim da uz borjana marina bena ivanica degeneka pa i sve boljeg milunovica to je veoma dobar tim...

Treba igrati ofanzivnije sa ovakvim igracima u napadu...

Puno srece komsijama da dodju do grupe lige sampiona...sto bi bilo odlicno za srpski fudbal i ne vidjen uspeh dva put uzastopno....

Trener ocajan... Bunkeras...

Degenek je slag na tortu...

Zvezda favorit veliki, kopenhagen nece biti problem...

Mi smo dobili tezeg protivnika, turci imaju respektivnu ligu, nije malatija bauk ali mi tek nismo trenutno...

Posto u prvenstvu ne smemo da zaostajemo puno, potreban je veci roster igraca za evropu i ligu...

Mi to nemamo, a zvezda ima uz puno bilji tim. Mislim da uz borjana marina bena ivanica degeneka pa i sve boljeg milunovica to je veoma dobar tim...

Treba igrati ofanzivnije sa ovakvim igracima u napadu...

Puno srece komsijama da dodju do grupe lige sampiona...sto bi bilo odlicno za srpski fudbal i ne vidjen uspeh dva put uzastopno....

Polako. Ti nas vec uveo u Ligu Sampiona a nismo jos prosli ni Helsinki... Da ne pricam sto su nam realno sa Kopenhagenom sanse 50-50.

Crvena Zvezda je ponovo postala prepoznatljiva pred Evropom. Prvo ucesce, a zatim i prolazak grupne faze Lige Evrope, pa ulazak i osvajanje 4 boda u grupi smrti Lige Sampiona, a sada se rutinski otaljavaju mali protivnici (sampioni Litvanije i Finske) i pumpa se samopouzdanje i ekipa se uigrava pred pravog protivnika u trecem kolu. Gledajuci trenutni kadar i konkurenciju vec je na vidiku i 3. titula za redom u domacem prvenstvu. Izbaceni su Sparta iz Praga, Krasnodar, Salcburg, i vise nego respektabilne ekipe. Pobedjen Keln bundesligas, uzet je bod jednom Arsenalu, bod Napoliju, pobedjen je Liverpul sampion Evrope te godine, pa BATE koji je bio smrt za grobare se provukao protiv nas sa dva remija u dve utakmice...

Reci da je za sve ovo zasluzan Terzic i uprava ne stoji. Zato sto je Terzic u Zvezdi jos od 2014-2015.... Za ove uspehe je najzasluzniji gospodin, Srbijanac, Sumadinac i Arandjelovcanin - Vladan Milojevic! Ako sve prodje po planu u Helsinkiju predstoji nam teska borba. Kopenhagen je jak rival, ali pobedjivali smo i jace u prethodne dve sezone. Ulazak u LE je jako dobar rezultat, a ulazak u Ligu Sampiona drugu godinu za redom bio bi dzekpot i premija.. Ali, uvek ima to ali....

Sta ako se desi najcrnji scenario, a moguce je... Da ne udjemo ni u LS ni u LE.. Sta onda? Ok, igrace se fudbal i dalje, jurice se titula i tu je sledece leto, ali sta cemo sa finansijama, ulagalo se mnogo i vise nego sto imamo. Ko ce da isplati ovolike plate svim silnim igracima. Ako se prodaju najbolji igraci onda smo opet na pocetku. A uzimati nove kredite i sumanuto trositi je rizik da prakticno nestanemo kao klub, a s obzirom kakav je Terzic ne bi me cudio previse takav potez.

Milojevic kada je dosao leta 2017. dobijao je pojacanja otprilike kao Grof Bozovic, znaci maksimalna obestecenja do 300-400 hiljada, a onda kada se uslo u Evropu, pa jos sledece leto u Ligu Sampiona pocelo je ovo razbacivanje i placanje milionskih obestecenja.. Mislim lepo je to, taj isti Ivanic ti je sad bio asistent, to je bez sumnje kvalitetan igrac, ali sam siguran da je moglo to i bolje da se odradi.. Koja je poenta da dovedes Causica za milion evra, ili Jirku za 700-800 hiljada a onda ga das u Nis na pozajmicu....

Crvena Zvezda je ponovo postala prepoznatljiva pred Evropom. Prvo ucesce, a zatim i prolazak grupne faze Lige Evrope, pa ulazak i osvajanje 4 boda u grupi smrti Lige Sampiona, a sada se rutinski otaljavaju mali protivnici (sampioni Litvanije i Finske) i pumpa se samopouzdanje i ekipa se uigrava pred pravog protivnika u trecem kolu. Gledajuci trenutni kadar i konkurenciju vec je na vidiku i 3. titula za redom u domacem prvenstvu. Izbaceni su Sparta iz Praga, Krasnodar, Salcburg, i vise nego respektabilne ekipe. Pobedjen Keln bundesligas, uzet je bod jednom Arsenalu, bod Napoliju, pobedjen je Liverpul sampion Evrope te godine, pa BATE koji je bio smrt za grobare se provukao protiv nas sa dva remija u dve utakmice...

Reci da je za sve ovo zasluzan Terzic i uprava ne stoji. Zato sto je Terzic u Zvezdi jos od 2014-2015.... Za ove uspehe je najzasluzniji gospodin, Srbijanac, Sumadinac i Arandjelovcanin - Vladan Milojevic! Ako sve prodje po planu u Helsinkiju predstoji nam teska borba. Kopenhagen je jak rival, ali pobedjivali smo i jace u prethodne dve sezone. Ulazak u LE je jako dobar rezultat, a ulazak u Ligu Sampiona drugu godinu za redom bio bi dzekpot i premija.. Ali, uvek ima to ali....

Sta ako se desi najcrnji scenario, a moguce je... Da ne udjemo ni u LS ni u LE.. Sta onda? Ok, igrace se fudbal i dalje, jurice se titula i tu je sledece leto, ali sta cemo sa finansijama, ulagalo se mnogo i vise nego sto imamo. Ko ce da isplati ovolike plate svim silnim igracima. Ako se prodaju najbolji igraci onda smo opet na pocetku. A uzimati nove kredite i sumanuto trositi je rizik da prakticno nestanemo kao klub, a s obzirom kakav je Terzic ne bi me cudio previse takav potez.

Milojevic kada je dosao leta 2017. dobijao je pojacanja otprilike kao Grof Bozovic, znaci maksimalna obestecenja do 300-400 hiljada, a onda kada se uslo u Evropu, pa jos sledece leto u Ligu Sampiona pocelo je ovo razbacivanje i placanje milionskih obestecenja.. Mislim lepo je to, taj isti Ivanic ti je sad bio asistent, to je bez sumnje kvalitetan igrac, ali sam siguran da je moglo to i bolje da se odradi.. Koja je poenta da dovedes Causica za milion evra, ili Jirku za 700-800 hiljada a onda ga das u Nis na pozajmicu....
Svaka ti je ka Njegoseva

:klap:

Nije mi jasno otkud prognoza da smo neki favoriti protiv Kopenhagena. Ali kada uz to ide da je to dojava iz komsiluka uz stari poznati stav da su ipak oni izvukli tezeg, nikad jaceg protivnika iz Turske kojem ni ime ne znaju, onda je sve jasno. U najboljem slucaju vidim ovo kao 50/50 sansi uz napomenu da ovo nije poslednje kolo kvalifikacija za LS vec trece kolo. ALi neka Kopenhagen priceka da zavrsimo pricu sa Helsinkijem.

Ono sinoc je bilo lepo. Sto bi lepo rekli u Mozzarsport portalu, rutinska evropska pobeda protiv slabije ekipe. Ocekivanja da cemo puniti mrezu su nerealna, posebno u danasnjem fudbalu. Ali ono sinoc je bila jedna sigurna i jaka pobeda. Vide se ponovo konture igre, ovo je vec korak napred u odnosu na Suduvu, znaci da Miloje tempira formu kao prosle godine. Raduje me sto su Boaci i Pavkov oboje tresli mrezu. Marin je mozak ekipe, Ivanicevo dobro izdanje. Imali smo manje oscilacija nego sa Suduvom, ali ona jedna greska mogla je skupo da nas kosta. Uglavnom dobro je ovo bilo.

Malo da se osvrnem na stav da Terzic i uprava nemaju bas nikakve zasluge za ove nase uspehe. Mislim da je to onako potcenjivacki, do ovoga ne moze doci bas slucajno. Terzic kakav god da je mufljuz mnogo je bolji od mnogih bivsih Zvezdinih uprava koje su ukanalile klub i zabetonirale mu onoliki minus. U najmanju ruku Terzic nije pogorsao situaciju, a definitivno je popravio.

Drugi covek kojeg bih pomenuo da je zasluzan za ovaj nas preporod je Grof Bozovic. On je imao onu fenomenalnu selekciju pojacanja gde smo mi doveli i Ibanjeza i Vieiru, Donalda, Le Taleka, on je Kataiu dao dobru ulogu, preporodio ga (mi smo imali Kataia i pod Lalatovicem), ubacio je u vatru Grujica i Rileta, doveden je Plavsic, kasnije je doveo i Kangu. Na skoro svim ovim igracima Zvezda je konacno uspela da zaradi neke pare. mi godinama pre toga nismo imali prodaju vecu od milion evra. Istina da je Grof i lenj trener koji je druge sezone iz ciste lenjosti ispustio veliku prednost i titulu. Tacno je i da nije trener koji moze toliko unaprediti igru da to bude evropski konkurentan tim (ispadanje od Kairata, poraz od Ludogoreca, unistenje od onih italijana), ali je imao dobru selekcijju igraca koji su izdominirali jednu sezonu u domacem prvenstvu. Nakon tih prodaja konacno se doslo do nekih para da mogu da se uloze u tim.

Sa druge strane Miloje je apsolutni pogodak, on je bio ta kljucna komponenta da od naseg luzerskog mentaliteta kada je u pitanju Evropa, napravi klub koji bez kompleksa igra to takmicenje. Malo je superlativa za Miloja, ne znam sta bih rekao o njemu sta je sve ucinio i za sta je sve zasluzan. Ali ne bi bilo fer da ovaj nas preporod i sa finansijske strane i rezultatske pripisemo iskljucivo Miloju.

Igra kakvu ne bih želeo da gledam ubuduće.
Doduše,protivnik je bio takav da drugačije i nije moglo.Zatvoreni od prvog minuta.Više se na našem stadionu otvarala Mladost iz Lučana nego ovi finci !
Slažem se sa @Petar_Petrovic konstatacijom da je moglo svašta na kraju biti da nismo dobili onaj poklon u 90-om.Takve ekipe mogu jednim prekidom da ti zagorčaju život.
Hiljadu i šest bespotrebnih centaršuteva i samo jedan koristan !
E sad ono ultra pozitivno - Delije.
Ne samo o fenomenalnoj poseti (čitam,36.000) već o navijanju svih 90 minuta :D
Ne pamtim kada sam se lepše i ponosnije osećao na tribini kao sinoć :)
Huk i grmljavina uz nekoliko novina sa severa je bila za ponos i puno srce :D
2:0 nije rezultat za opuštanje,šta više,na veliki oprez jer se videlo da su odlični skakači koji to nisu iskoristili za napad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back