- Poruka
- 41.452
Gobeljica treba razresiti duznosti ; bruka Zvezdino ime
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva utiska.
1. Gobeljić. Jbt kolika džukela bez ikakvog osećaja moraš da budeš ono da uradiš.
2. Fk Vlada Srbije već krenula u simuliranje penala. Sinoć tačno 3 puta. U Ling Long ligi bi im bila suđena sva tri, srećom evropske sudije nisu na Kokezinom platnom spisku.
To su dva utiska koja si želeo javno da iskažeš jer će ti samo do njih biti lakše.Dva utiska.
1. Gobeljić. Jbt kolika džukela bez ikakvog osećaja moraš da budeš ono da uradiš.
2. Fk Vlada Srbije već krenula u simuliranje penala. Sinoć tačno 3 puta. U Ling Long ligi bi im bila suđena sva tri, srećom evropske sudije nisu na Kokezinom platnom spisku.
Oduvek je tako bilo ; uvek se fokusiraju na ono sto Zvezda radi a ne ono sto oni trebaju da urade u "svojoj avliji"to samo pokazuje da njih vise zanimamo mi nego partizan, a i razumljivo je..uvek smo bili bolji![]()
Zamisli koliko su jaki bili kad sam izostavio treći utisak - igrate užasan, ali užasan fudbal.To su dva utiska koja si želeo javno da iskažeš jer će ti samo do njih biti lakše.
Ostalo se sve svodi na to da opet imamo redovnu glodarsku publiku koja je pravi supervizor i redovni posmatrač svakog detalja naših utakmica.
Što je potpuno netačno. Kao dugogodišnjeg vlasnika sezonskih za fudbalsku i košarkašku sekciju Partizana nikako me ne može više zanimati Zevzda. Zvezdu uživo sam gledao, gledam i gledaću samo isključivo kad igra protiv Partizana. E sad, mene zanima sport generalno i svašta nešto pratim, tako da je sasvim normalno da pratim i Zvezdu. Da ne spominjem to što smo međusobno najveći rivali i da mi pričinjava zadovoljstvo kad vam crkne krava.to samo pokazuje da njih vise zanimamo mi nego partizan, a i razumljivo je..uvek smo bili bolji![]()
Što je potpuno netačno. Kao dugogodišnjeg vlasnika sezonskih za fudbalsku i košarkašku sekciju Partizana nikako me ne može više zanimati Zevzda. Zvezdu uživo sam gledao, gledam i gledaću samo isključivo kad igra protiv Partizana. E sad, mene zanima sport generalno i svašta nešto pratim, tako da je sasvim normalno da pratim i Zvezdu. Da ne spominjem to što smo međusobno najveći rivali i da mi pričinjava zadovoljstvo kad vam crkne krava.Ukratko, priče navijača ne zanima me Partizan/Zvezda, zavisno od strane brda, su mi poprilično retardirane i dolaze od ljudi koji ne vole sport, ne cene rivalitet i generalno imaju jako slab karakter.
i sa tako uzasnim fudbalom smo ispred vas, samo pomisli kakav je onda tek vas fudbalZamisli koliko su jaki bili kad sam izostavio treći utisak - igrate užasan, ali užasan fudbal.![]()
Ali jedno ne isključuje drugo. Zar te ne zanima na šta liči Partizan, makar iz ugla konkurencije ako ništa? A što se tiče navijanja, stara je to diskusija. Ja uvek navijam protiv jer ste nam najveći rival. Baš mene briga za neku Suduvu i slično, sa vama ratujemo. Posebno što je tu socijalna komponenta gde možeš da zajebavaš ortake kad im klub opasno fejluje.vidis u tome se i razlikujemo..mene je bas briga sta se desava u partizanu jer mene zanima sta se deava u zvezdi, a kad partizan igra u evropi navijacu za njega jer je to nas tim..mi mozemo da ratujemo koliko hocemo izmedju sebe, ali kad se borimo protiv drugih to je onda zajednicki interes, i tu se veoma razlikujemo jer sam svestan da bi pre navijali za fljamuntari nego za zvezdu u evropskim utakmicama.
Bogami u direktnim okršajima se nije moglo primetiti da ste nešto posebno ispred nas, štaviše.i sa tako uzasnim fudbalom smo ispred vas, samo pomisli kakav je onda tek vas fudbal![]()
statistika je jasnaBogami u direktnim okršajima se nije moglo primetiti da ste nešto posebno ispred nas, štaviše.![]()
mozda ti je tesko da poverujes ali stvarno me ne zanima.. ja cak ne citam ni partizanovu temu ovde na forumu....eventualno udjem da cestitam pobedu... mene zanima zvezda a to sto se vi radujete tudjoj kravi..to je vec vas problem i ne znaci da se mi radujemo vasoj .. jer za nas je i uobicajeno da smo bolji ..statistika je jasnaZar te ne zanima na šta liči Partizan, makar iz ugla konkurencije ako ništa?
Mislio sam da pričamo konkretno o prošloj sezoni i kvalitetu fudbala koji su igrale obe ekipe. Stoga sam se pozvao na derbije.statistika je jasna
zvezda - partizan
prvenstvo 64 - 46
kup 20 - 13
ostalo 25 - 20
ukupno
109 - 79
i sad mi objasni kako ste bolji u direktnim okrsajima?
osim sto ti to zamisljas..
pazi.utakmice na segi ili playstationu se ne racunaju![]()
Pošteno. Mada ipak mislim da si ti izuzetak, većina nas se prati međusobno, barem je to neki moj utisak, šta znam.mozda ti je tesko da poverujes ali stvarno me ne zanima.. ja cak ne citam ni partizanovu temu ovde na forumu....eventualno udjem da cestitam pobedu... mene zanima zvezda a to sto se vi radujete tudjoj kravi..to je vec vas problem i ne znaci da se mi radujemo vasoj .. jer za nas je i uobicajeno da smo bolji ..statistika je jasna![]()
znaci hoces da pricas o segmentu koji ti vise odgovaram zaobilazeci ostale segmente?Mislio sam da pričamo konkretno o prošloj sezoni i kvalitetu fudbala koji su igrale obe ekipe. Stoga sam se pozvao na derbije.
Kad sam rekao da igrate užasan fudbal to je bila delom sprdnja i provokacija, pošto je to vizuelni i subjektivni utisak, može se razlikovati od čoveka do čoveka. Kada si se nadovezao na taj post, pretpostavio sam da pričamo o istom, dakle o utisku koji nije statistička kategorija i ne može se iskazati brojkama. Zato sam dodao derbije, isto iz zezanja više, pošto je jasno svima, kad stavimo patkometriju na stranu, kakav fudbal igraju blizanci. Ja da nisam navijač Partizana iskreno ne bih gledao ni jedne ni druge fazon nikada.znaci hoces da pricas o segmentu koji ti vise odgovaram zaobilazeci ostale segmente?
zanimljivo stajalise price..premda ni tu niste nesto preterano bolji..koliko 1 pobeda vise?
samo molim te nemoj reci da ste igrali kvalitetniji fudbal .. jer generalno gledano i zveda i partizan u sustini igraju fudbal na vrlo niskom nivou, sto uostalom pokazuju i utakmice protiv evropskih protivnika.
Kad nam to kaže navijač kluba koji igra neverovatno lepršav i aktraktivan fudbal e onda to treba prihvatiti kao stručan komentar.Zamisli koliko su jaki bili kad sam izostavio treći utisak - igrate užasan, ali užasan fudbal.![]()