ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ivanic je dobar igrac ali mene jako nervira sto nece Plavsica da dovedu materemi poslacu cu email Grofu...onoga Miahjlovica iz Rada sto igra krilo bih voleo da vidim u Zvezdi vidim Partizan je zaiteresovan al on nesto nije...Pozdravljam dovodjenje Radonjica pa makar nista neodigro i makar ga najurili na polusezoni jer je to igrac koji potencijalno moze mnogo doneti znaci potez je fudbalski a ne tipa Parker Orladinjo via Rajo Bozovic...Sad vidim da ovde dosta vas misli da Vule Jovanovic nema pojma i da ga neko gura nije istina...Na njega niko nije obraco paznju dok Veljku nije zatrebo stoper u19s...pa su ga tu i nasi primetili kao u fazonu sta to Veljko vidim o ovome a mi nevidimo...tacno je da on u svim segmentima igre zna pogresiti kao amater od postavljanja do citanja igre itd da nenabrajam ali on ima nesto sto nema nijedan mladi stoper ume sa lakocom da iznese loptu iz svog senasterca do polovine znam da to nije glavna odlika stopera ali ovo se mnogo ceni i mnogo znaci ekipi...sad da li ce biti igrac neznam...poredjenja radi setite se samo Bisevca ljudi brzo zaboravljaju i mnogi ga danas smatraju klasom ali covek dok je bio u Zvezdi je nemilice kikso i svima nam kido zivce opet kazem ljudi ovde slabo pamnte to je najveci problem... navescu dva primera protiv Rome kiks da nepoverujes onda na prvoj zvanicnoj utakmici Srbije protiv Ceske kad promasi loptu i Shtajner nam zabije gol...i na kraju se iskalio u dobrog stopera protiv Milana odigro maetralno i uzeli smo pare na njemu..A Vule ima bolju tehniku od Bisevca i jeste potencijal moze se na njemu zaraditi verovatno ce nas jos puno zivaca kostati ali se on nemoze otpisat on mora imat kakavu takvu minutazu....mora trener imat sluha za njega...ovo vam govorim jer sam gledo sve Zvezdine utakmice ove sezone....

To i ja kazem.Samo sad ne znam kolko ce biti standardan pored Rendulica i Lukovica :think:

Ja mislim da je bolje da Terza iskoristi svoj uticaj u OFK i da nam dovede Zdjelara jer nam je mnogo potrebnije pojacanje na poziciji zadnjeg veznog nego na levom beku.

Kako je to potrebnije? Levi bek kojeg je glumio Andjelkovic je ubedljivo najgori igrac Zvezde...A na poziciji zadnjeg veznog imamo Grujica koji je Zvezdin najtalentovaniji igrac i samo ga treba pustiti da igra talentovaniji je od Zdjelara, Zdjelar je u ovom trenutku dominantniji i to je sve...

- - - - - - - - - -

Ma kakva rezerva bre Andjelkovic leti od pocetka prelaznog roka trazimo levog beka ali ce ostati na platom spisku na klupi Andjelko jer je Lukovicev kum...sto je opet ***** ti zivot i klub na sta smo spali...

Antonov je solidno pojačanje.
Mada, ako će da bude rezerva grbavom Anđelkoviću, piši propalo.

Zdjelar nije OFK-in igrač.
On tamo igra na pozajmici.

Za Ivanića se i mi raspitujemo, a Gaćinović će verovatno u inostrnastvo kako stvari stoje.

Ivanic dolazi u Zvezdu,Gacinovic ce 70 posto u Groningen a ako ne ode onda dolazi u Zvezdu na godinu dana, Zdjelar je ja mislim OFK igrac ali je bio na pozajmici u Olimpijakosu a Andjelkovic bi mogao da bude samo cetvrti izbor za levog beka i nista vise pored Antonova,Rodica i Mijailovica

Kako je to potrebnije? Levi bek kojeg je glumio Andjelkovic je ubedljivo najgori igrac Zvezde...A na poziciji zadnjeg veznog imamo Grujica koji je Zvezdin najtalentovaniji igrac i samo ga treba pustiti da igra talentovaniji je od Zdjelara, Zdjelar je u ovom trenutku dominantniji i to je sve...

- - - - - - - - - -

Ma kakva rezerva bre Andjelkovic leti od pocetka prelaznog roka trazimo levog beka ali ce ostati na platom spisku na klupi Andjelko jer je Lukovicev kum...sto je opet ***** ti zivot i klub na sta smo spali...

Pa ne znam meni je od ovih 5 bisera kako Terza voli da ih zove Grujic najgori za sad a Rajko mi je najbolji.

Rodic ako dodje ja mislim da Andjelkovic nema sta da trazi jedino da mu greje klupu a i ne zaboravite da Lukovic moze da igra levog beka a na stoperima imamo Rendulica i Jovanovica.
Nego meni nije jasno sta je sa Mijailovicem, on je nas igrac,nije povredjen a niko ga ne spominje niti ga ima u planu sta je sa njim?

Nama odbrana nije problem.Problem nam je veza i napad.Sve one pozicije koje su ostale upraznjene odlascima Milijasa,Ninkovica,Pecnika,Mrdje,Daude pa evo sad i Lazovica .

Ne mozemo se od centralnih veznih osloniti samo na Ristica,Grujica i Kovacevica, to je nedovoljno i za titulu a kamoli za Evropu tu nam treba jedan malo iskusniji igrac poput Milijasa ILI jedan dobar fudbaler koji je u super formi poput Srnica !

Ja sam na tekme prestao da idem i sad se lozim ovako samo zbog Grofa . . . Osecam da taj covek moze da gura Zvezdu napred.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/stevanovic-i-kamber-napustili-madjarski-gyr/164931

Ovaj je dobro igro u Vojvodini...

- - - - - - - - - -

Pa ne znam meni je od ovih 5 bisera kako Terza voli da ih zove Grujic najgori za sad a Rajko mi je najbolji.

Rodic ako dodje ja mislim da Andjelkovic nema sta da trazi jedino da mu greje klupu a i ne zaboravite da Lukovic moze da igra levog beka a na stoperima imamo Rendulica i Jovanovica.
Nego meni nije jasno sta je sa Mijailovicem, on je nas igrac,nije povredjen a niko ga ne spominje niti ga ima u planu sta je sa njim?

Nama odbrana nije problem.Problem nam je veza i napad.Sve one pozicije koje su ostale upraznjene odlascima Milijasa,Ninkovica,Pecnika,Mrdje,Daude pa evo sad i Lazovica .

Ne mozemo se od centralnih veznih osloniti samo na Ristica,Grujica i Kovacevica, to je nedovoljno i za titulu a kamoli za Evropu tu nam treba jedan malo iskusniji igrac poput Milijasa ILI jedan dobar fudbaler koji je u super formi poput Srnica !

Ja sam na tekme prestao da idem i sad se lozim ovako samo zbog Grofa . . . Osecam da taj covek moze da gura Zvezdu napred.

Brate koji si ti lik Mijailovicu coveku terza zatvorio kapiju nije mogo doci da trenira ceo skandal oko pisama 'Dzoni' prozivanje ti pitas sta je sa Mijailovicem...
Tenk Kovacevic treba da ide ako ikako mozemo da ga prodamo...Grujic je projketovan da to igra ove sezone...pa igrace Ivanic Ristic i Grujic u sredini...jos kad bi doso Plavsic puna kapa jeste to sve mlado al nasa liga je realno ***** i ako znaju znaju...fali jos jedan napadac pored Jovica ozbiljan napadac skojim ce deliti minutazu...ili igrat u tandemu zavisno...

Evo gledam Milogorce protiv Moladavije igra Vukan junacina nosi 10! Ka Dejo!

Hhahaahhhahahahahaahahahaha

- - - - - - - - - -

http://sportsport.ba/ino_fudbal/stevanovic-i-kamber-napustili-madjarski-gyr/164931

Ovaj je dobro igro u Vojvodini...

- - - - - - - - - -

Brate koji si ti lik Mijailovicu coveku terza zatvorio kapiju nije mogo doci da trenira ceo skandal oko pisama 'Dzoni' prozivanje ti pitas sta je sa Mijailovicem...
Tenk Kovacevic treba da ide ako ikako mozemo da ga prodamo...Grujic je projketovan da to igra ove sezone...pa igrace Ivanic Ristic i Grujic u sredini...jos kad bi doso Plavsic puna kapa jeste to sve mlado al nasa liga je realno ***** i ako znaju znaju...fali jos jedan napadac pored Jovica ozbiljan napadac skojim ce deliti minutazu...ili igrat u tandemu zavisno...

Ivanic je ofanzivniji igrac a Kovacevic ako ode tek smo onda naebali.

Za spica se slazem i mislim da ce Grof dovesti nekog dobrog stranca.

Pa neigra na pozajmicama 3 tekme uso za Sampdoriju igra za rezerve...eto u holaniji je odigo 15tak nije dao gola bice da je igro po krilu valjda...A i sam znas kolko Zenit placa igrace neverujem da imaju neke ozbiljne planove snjim sad za sad...Otkud znam ja se nebi bunio ni na pozajmicu da dodje...nevolim kad razigravamo tudje igrace...ali bi bio pojacanje za evropu...

Poslednja izmena:
Luka Djordjevic kapiten montenegra u21 bas bas dobar igrac nije bas klasicna 9ka ali kad bi ga uparili sa Jovicem bilo bi to jako dobro....Igrac Zenita bio na pozajmici u Tventeu i sada je na pozajmici u Sampdoriji nije se nesto naigro...mozda bi trebali pokusati....

Secam se kada se pojavio u Zenitu pre 3 godine valjda,forsirali su ga jedno vreme igrao je solidno....bio bi dobro pojacanje...
Hajduk Split otpustio 7 igraca mogla bi Zvezda nekog da dovede....:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Grof’ krenuo jedanaesticom u Zvezdi

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su slovernačkog niželigaša Slovenj iz Gradeca sa 11:0, na prvom trening meču na pripremama u Sloveniji.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=17&nav_id=1005489

O ne ponovo Stojanovic i Gavric:sad2:

Darko Lazić odlazi u Anži

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Darko Lazić karijeru će nastaviti u ruskom anžiju, pišu ’Novosti’.

On je u petak napustio pripreme crveno-belih, a već u subotu je otputovao u Rusiju na potpis ugovora.

Kako prenose ’Novosti’ Anži će crveno-belima na ime obeštećenja uplatiti 150.000 evra.

„Sve se dogodilo brzo, Lazić je oprostio značajan dug i zbog prethodnog dogovora odlučeno je da se pusti“, rekao je sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

Lazić ima 20 godina i ponikao je u Crvenoj zvezdi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back