ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plavsic to!!! Smaram snjim od prve utakmice sa Spartakom prosle sezone! Moze biti strasan igrac...Meni se vise svidja nego Gacinovic iako je Gacinovic mnogo vece ime Evropski i Svetski prvak svaka cast... ali kod njega vidim neki limit bar ga ja tako dozivljavam...dok me Plavsic bas odusevio a gledo sam ga nekoliko puta i svaki put je ostavio extra utisak!!!
A Terza bi mogo da iskulira sa ovim poredjenjima samo bezveze nabija pritisak uz to zvuci kao neka paljevina klinacka...Neznam zasto bi se Jovicu neko smejo 17 godina u debiantskoj sezoni 6 golova...a vrlo cesto je igro po krilu...mogo je vise dati naravno ali kad ce masiti ako nece sad sve ce to da se vrati...

Plavsic to!!! Smaram snjim od prve utakmice sa Spartakom prosle sezone! Moze biti strasan igrac...Meni se vise svidja nego Gacinovic iako je Gacinovic mnogo vece ime Evropski i Svetski prvak svaka cast... ali kod njega vidim neki limit bar ga ja tako dozivljavam...dok me Plavsic bas odusevio a gledo sam ga nekoliko puta i svaki put je ostavio extra utisak!!!
A Terza bi mogo da iskulira sa ovim poredjenjima samo bezveze nabija pritisak uz to zvuci kao neka paljevina klinacka...Neznam zasto bi se Jovicu neko smejo 17 godina u debiantskoj sezoni 6 golova...a vrlo cesto je igro po krilu...mogo je vise dati naravno ali kad ce masiti ako nece sad sve ce to da se vrati...

Pa kad je mentol samo daje povoda grobarima da nas ismevaju i jos mladim igracima nabija pritisak za Jovica bi jos dodao da nije ni imao sa kim da igra sam Pancev je skoro izjavio da Jovicu nema niko da namesta sanse u Zvezdi.

Sve mi se čini da neće baš da bude lako sa ovima. U punoj takmičarskoj formi su i sigurno spremniji od Zvezde. Ne znam kakav su tim, nisam ih gledao ali po onome što sam čitao i video kolika je procena vrednosti ekipe sve mi se čini da će ovo biti teža prepreka nego eventualno sledeći protivnik iz Škotske ili Jermenije.

Ne znam kakav je svi Hrvati kazete da je raspad a ovi nasi iz Zvezde ga hvale kao da je Marselo. Ako dodje videcemo sta se krije iza brega.

Ibanez je bek koji može pružit nešto prema naprijed. Ima dobar udarac i recimo da je brz. Ali je iza blagi užas. Pa igrao je u Dinamu 5 godina u nizu, u prvoj postavi i nije se uspio prodat. A igrao je samo zato jer ga se trebalo prodat. Kasnije posudba u Argentinu i povratak u Dinamo. Al više nije puno igrao, shvatli su da njega nemogu nikome uvalit. Točno je ovakav kakvim sam ga opisao, gledao sam ga dovoljno dugo.

**** ih Ibanjez neznam koji ***** nisu onog malog Antica ostavili pristojan bek mlad bio Evropski prvak ispod 19...Nego doveli Noja...Sad jurimo Rodica te Antonova i na kraju Ibanjez bolje vratite Antica...Najbolje kako Terza nista nemoze dovesti iz OFKe mamicu mu sad Antonov nije realno ******...A sasvim je bilo realno da Duronjic ladno predje iz Zvezdine omladinske skole u OFKu...i onda nam zabije gol na seniorskoj utakmici...

Ibanez je bek koji može pružit nešto prema naprijed. Ima dobar udarac i recimo da je brz. Ali je iza blagi užas. Pa igrao je u Dinamu 5 godina u nizu, u prvoj postavi i nije se uspio prodat. A igrao je samo zato jer ga se trebalo prodat. Kasnije posudba u Argentinu i povratak u Dinamo. Al više nije puno igrao, shvatli su da njega nemogu nikome uvalit. Točno je ovakav kakvim sam ga opisao, gledao sam ga dovoljno dugo.

Pa on onda bolje da igra napred krilo nego beka

- - - - - - - - - -

Ako nemoze Antonov dovedite Stefana Milosevica iz Spartaka onaj sto je uso protiv Malija!

Ko je ovaj veredo sta je bre ovo sta ce nam ovoliki stranci nemoj bre da bude ko sa parkerom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back