ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au Boze sad gledam po netu sta se dogadja sta radi ova nesposobna lopovska uprava.

Kad je stigo Grof ja reko sad ce odma pojacanja makar 2,3 neka zvucna na pocetku.

Pa partizan doveo Bozinova,jednog Brazilca i evo sad dolazi jos jedan Brazilac i onog jos iz Pazara sto su doveli dobar igrac za nasu ligu a mi nista. . .

Umesto Lazica Rendulic i umesto Lazovica onaj crnogorac Jovovic . . .

Sad citam kaze Terzic ovo je pravi trenutak da prodamo Rajkovica on nikad nece vise vredeti nego sada HAHAHAHHA ! ! !
Kaze za ova pojacanja sto smo hteli nemamo para trazimo alternative

Kapiram ja da Terza nije Mamic i da Zvezda ima dugove i menadzere za razliku od Dinama i da ga ne mozemo prodati za 20 miliona ...

Terzic je reko pre mundijalita prodacemo Rakovica za milion i po do 2 a onda pre neki dan Kokeza kaze ne prodajemo Rajkovica ostaje jos godinu dana i sad kaze Terzic prodajemo ga.

Pa nesposobni lopovi prodajte ga za 3 miliona.Cena mu je sad porasla i razumem da morate nesto da stavite i u svoj dzep tako da valjda mozete makar 3 da uzmete od njegove prodaje za Zvezdu makar toliko.

Od tih para valjda mogu da se dovedu 3 kvalitetna igraca za nasu ligu. Za 3 miliona mozes dovesti valjda levog beka,krilo i spica da uzmemo makar titulu jer ste toliki lopovi i mozete ALI vi necete od prodaje Rajkovica sad lepo 5 miliona da ubacite u Zvezdinu kasu i za svih tih 5 milki da se pojacate i da uzmemo i titulu i igramo LE.

Poslednja izmena:
Pa jeste upravu si bio Gacinovicu i Antonovu je skocila cena sad i za njih dvojicu zajedno bi trebalo platiti jedno 4 miliona a to je naucna fantastika za nas trenutno.

Ivanic nece da dodje.Na kraju ce da zavrsi u Partizanu ili da ostane jos jednu godinu u Vosi i da ode u inostranstvo.

Srnic isto nema sanse lepo mu je u cuki boli ga uvo i on ce verovatno u inostranstvo sledece godine i iz Zvezde je vec jednom bio isteran.

Ne znam samo dal uopste oni imaju neki skauting za Rajkovica bi trebalo minimum ali stvarno minimum minimuma uzeti 3 miliona a on sad odlazi 99,99 posto.
To su za nase uslove solidne pare..valjda mogu dovesti 3 do najvise 4 pojacanja za taj novac. Ne verujem da je Grof doso da ne igra Evropu

- - - - - - - - - -

A i to je onda kocka jer je pitanje kako bi se ta 3,4 kvalitetna stranca navikla ovde posto kao sto smo zakljucili od domacih igraca nema nista !!

A dovoditi 10 prosecnih domacih igraca za svakog posebno izdvajati po dvesta,trista iljada od toga nema nista i sam je Grof rekao da nece to da radi
To su vec radili kad je Lalatovic doso stim sto su mnogi dosli bez obestecenja..Od domaceg proseka nema nista jer nisu kalibar za Zvezdu

Kod nas ima talentovanih igraca samo ih treba pronaci,znam masu mladih talentovanih momaka koju su pokusali da se probiju u nekim nasim prvoligasim,ali nisu uspeli.Zato sto su im trazili pare Zvezda,Partizan ili zato sto su u vecini slucajeva nestrucni da prepoznaju talenat...
Primera radi sina od moga prijatelja koji je bio na probi u OFK. rekli su mu da ima talenat,dribiling,sut,tehniku ali da se lose krece po terenu,i umesto da ga prime i poprave nedostatak oni ga odjeb..u................

- - - - - - - - - -

Tesko ce uzeti tolike pare,pre svega zato sto je mlad i zato sto dolazi iz slabe liige,mislim da je za njega plafon 1,5/2 miliona

Lepo ti ja rekoh nije to football manager,pa da se tek tako dovode mladi kvalitetni igraci......Ko normalan moze da dodje u Zvezdu i da igra a da ne dobija platu......
Zvezda treba da se okrene svojoj omldinskoj skoli i igracima iz manjih klubova koji ce da igraju za male pare...
Od Srnica,Babica,Gacinovica nema nista....

100% si upravu brate...Zvezda ako oce da bude jaka ko nekad mora da ima skauting ovo je danas smejura...Nemoze jedan Gacinovic iz Trebinja ili Babic iz Banja Luke da zavrse u Vojvodini a ne u Zvezdi! I sad ih trazis kad su se vec afirmisali zasto bi ih Vojvodina prodala Zvezdi? Pa strucnjaci gde ste bili dosad?...Lako je reci ja bih doveo Gacionovica pa to svako vidi sto ga nisi doveo kad je imo 15...Ja sam cigan do koske ali da radim u Vojvodini nebi ih dao Zvezdi zasto?...Na lepe oci na neku pricu o procentu? Ma zajebi...Da nepricam kolko se ljudi bavi 'amaterskim skautingom' i hoce da pomognu Zvezdi samo dodjite da vidite igraca bre pa ako nevalja nevalja...A oni gospoda izjave ma imamo mi talenata kod nas ako je dovoljno dobar zavrsice u Zvezdi...Pa nece zavrsice u Partizanu kao Jovetic ili u Vojvodini kao Gacinovic...i mnogi drugi...

A tek to kolko igraca preko veze 'napreduju' u omladinskoj skoli Zvezde i Partizana je za nepoverovati...Prico mi je jedan poznanik ovde njegov rodjak je pomocnik Drulovicu bio kad je selektiro 'Litvance' ispod 19 kazu da su im non stop zvonili telefoni ponude sa svih strana ubaci mog malog dacu ti ovoliko oni su ih sve iskulirali pogledacemo malog ako je dobar netreba nista...i na kraju smo bili Evropski Prvaci...Inace taj mi je tip reko kad su sutnuli Drulovica da sledi potop da je Advokat ime zamzivanje ociju lik je mator nepoznaje nasu ekipu zna par velikih imena covek nije ni svestan gde je doso...ostale igrace ce mu naturati pomocnik i da ce Advokat otici pre nego sto je ljudski i seo na klupu...Tako je i bilo...Ja sam se opet nesto nado...i ispo glup kao i obicno jer sam veciti optimista...

Seeded
Apollon Limassol FC (CYP)
FK Crvena zvezda (SRB)
Randers FC (DEN)
FK Budućnost Podgorica (MNE)
FK Rabotnicki (MKD)

Unseeded
FC Kairat Almaty (KAZ)
FC Flora Tallinn (EST)
FC Saxan (MDA)
FK Spartaks Jūrmala (LVA)
UE Sant Julià (AND)

Sa ovim boratovcima bi bilo ozbiljnih problema dok bi ove ostale trebali lagano proci.

maribor vs astana u lebac ti ovo derbi vec na pocetku kvalifikacija

- - - - - - - - - -

sta ce bre ovi crnogorci s nama u sesiru

- - - - - - - - - -

skenderbeg igra protiv boljeg iz meca..... nikad cuo ni za jedne ni za druge fazon jedni s farskih ostrva drugi iz san marina... ala je sad ukakilo sipce za sve pare

- - - - - - - - - -

vlade kake su ovo drzave sta je ovo koji moj.. izvlacimo ili ove u sredini saxan ili ove posle njih jurmala pazi sta sam reko

Seeded
Apollon Limassol FC (CYP)
FK Crvena zvezda (SRB)
Randers FC (DEN)
FK Budućnost Podgorica (MNE)
FK Rabotnicki (MKD)

Unseeded
FC Kairat Almaty (KAZ)
FC Flora Tallinn (EST)
FC Saxan (MDA)
FK Spartaks Jūrmala (LVA)
UE Sant Julià (AND)

Sa ovim boratovcima bi bilo ozbiljnih problema dok bi ove ostale trebali lagano proci.

Boratovci mnogo ulažu u fudbal... čak nisam siguran da bi protiv njih bili favoriti... ostale bi trebali sigurno proći... Andora je najlakša...

- - - - - - - - - -

Makedonci ga naebase vardar izvuko apoel sa kipra

- - - - - - - - - -

partizanu bleja dobili neki dila gori iz gruzije razbice ce ih grobari ko nista

- - - - - - - - - -

Sarajevo izvuklo lech poznan tu ce biti kidanje

Gruzijci nisu naivni uopšte...

Ko bosi po trnju sva tri kluba.
Jbg ako treba neko da se plasi nekakvog Kairata.... dokle je stigao nas fudbal. :dash:

Za njih igra Sito Riera koji je prošao Barsinu školu... igrao za Černomorec kad su nas prošli... imaju i 2 Brazilca, jednog našeg igrača i još par kvalitetnih stranaca... šta da kažem, kvalitetniji su od nas po imenima, ma koliko to tužno zvučalo..

- - - - - - - - - -

UEFA kup 2002/03:

Bio sam na ovoj tekmi...

Navodno je u tom periodu bio najbolji igrac Crnogorske lige ali definitivno mu nesto fali kad ne moze da se kontrolise na terenu.
Jovovic, Rendulic to je sve od pojacanja a 02.07. se vec igra protiv Kazahstanaca. Jes da su rekli da se ne zure sa pojacanjima ali mogli bi da ubace bar u drugu brzinu. Gacinovic? Cini mi se nemoguca misija sa onim sto Zvezda nudi a cena mu je porasla na 1,7 miliona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back