Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Ivanic je dobar igrac ali mene jako nervira sto nece Plavsica da dovedu materemi poslacu cu email Grofu...onoga Miahjlovica iz Rada sto igra krilo bih voleo da vidim u Zvezdi vidim Partizan je zaiteresovan al on nesto nije...Pozdravljam dovodjenje Radonjica pa makar nista neodigro i makar ga najurili na polusezoni jer je to igrac koji potencijalno moze mnogo doneti znaci potez je fudbalski a ne tipa Parker Orladinjo via Rajo Bozovic...Sad vidim da ovde dosta vas misli da Vule Jovanovic nema pojma i da ga neko gura nije istina...Na njega niko nije obraco paznju dok Veljku nije zatrebo stoper u19s...pa su ga tu i nasi primetili kao u fazonu sta to Veljko vidim o ovome a mi nevidimo...tacno je da on u svim segmentima igre zna pogresiti kao amater od postavljanja do citanja igre itd da nenabrajam ali on ima nesto sto nema nijedan mladi stoper ume sa lakocom da iznese loptu iz svog senasterca do polovine znam da to nije glavna odlika stopera ali ovo se mnogo ceni i mnogo znaci ekipi...sad da li ce biti igrac neznam...poredjenja radi setite se samo Bisevca ljudi brzo zaboravljaju i mnogi ga danas smatraju klasom ali covek dok je bio u Zvezdi je nemilice kikso i svima nam kido zivce opet kazem ljudi ovde slabo pamnte to je najveci problem... navescu dva primera protiv Rome kiks da nepoverujes onda na prvoj zvanicnoj utakmici Srbije protiv Ceske kad promasi loptu i Shtajner nam zabije gol...i na kraju se iskalio u dobrog stopera protiv Milana odigro maetralno i uzeli smo pare na njemu..A Vule ima bolju tehniku od Bisevca i jeste potencijal moze se na njemu zaraditi verovatno ce nas jos puno zivaca kostati ali se on nemoze otpisat on mora imat kakavu takvu minutazu....mora trener imat sluha za njega...ovo vam govorim jer sam gledo sve Zvezdine utakmice ove sezone....
To i ja kazem.Samo sad ne znam kolko ce biti standardan pored Rendulica i Lukovica