acamaher
Ističe se
- Poruka
- 2.912
Direktan crveni. Nije ni imao zuti.
Ma trebao je sudija i da veze golmana za stativu. Smesno i jadno simuliranje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Direktan crveni. Nije ni imao zuti.
JSD je juče pobijedio OFK-u golom Šaponjića iz ofsajda, ne znam kako imate obraza da se javljate...
4 penala, 4 crvena, prelazi, upad u svlacionicu, sve u 6 kola. Za svakog po nesto, ko sta voli.
Kad bi se ovaj ritam mogao odrzati do kraja, titula je vec sada obezbedjena, al ima jos da se guli do maja.
Ono je pitanje dal je bio i penal, kakvo bunarenje i pracakanje... Protiv vas nikad ne bi bio sviran takav penal.
Crveni karton je za svaku osudu. Vetar u ledja, kako kaze onaj transparent.
Zvezda je zasluzila pobedu realno. Bila je bolja i pre iskljucenja. Jedino mislim da ne bi postigla 3 gola da nisu imali tog igraca vise.
Sve ekipe koje izadju protiv vecitih sa bunkerom i taktikom ko predje pola da mu umre keva mars napolje iz lige. Umesto da ti igraci dokazu prvenstveno sami sebi da mogu protiv najboljih oni ulaze u utakmicu sa luzerskim mentalitetom i zeljom da se ne obrukaju. Igras kuci i na poluvremenu imas 33% poseda lopte? Ja to ne mogu da razumem. Pa majku mu makar pokusaj da napravis nesto u napadu iako si slabiji, ali pokusaj. Ovakve ekipe mi nikada nece biti jasne kao ni njihovi treneri.
Ono je pitanje dal je bio i penal
Ne svira se uvek kada je igrac u gol sansi. Ok je ako mu je pobegao i obara kao zadnji igrac ali iz ovakve guzve i staticnog napada (prekida) i zbog nimalo grubog faula da dobije direktan crveni je prestrogo. Ako procitas portale svi su saglasni da je sudija pogresio.
JSD je juče pobijedio OFK-u golom Šaponjića iz ofsajda, ne znam kako imate obraza da se javljate...
Penal čist ko suza. U ostalom to reče i onaj iz sudijske komisije večeras na Areni. Isto kao što je bio čist penal protiv OFK-e.Ali eto valjda ne treba suditi čiste penale.
Ima elemenata svakako, ali kao sto rekoh, pitanje je. Zato sam i rekao, zamislite kad bi se to sudilo protiv vas, posebno pri ovakvom "vetru u ledja".
Mnogo bi pomoglo da se onaj vas nije bacio kao u bunar i simulirao.
Istina je da se vidi kontakt i povlacenje, samo sto je toliko kratko trajalo a reakcija je toliko banalna i simulirana da je meni tesko na osnovu snimka da pricam dal je uopste bio dovoljno za penal.
Gledao sam redovno i rvacke zahvate pri takvim situacijama koji nisu sankcionisani penalom, da ne bese jedan u nekom nasem medjusobnom derbiju skoro? Nebitno, razumes me.
Istina je da se vidi kontakt i povlacenje, samo sto je toliko kratko trajalo a reakcija je toliko banalna i simulirana da je meni tesko na osnovu snimka da pricam dal je uopste bio dovoljno za penal.
Gledao sam redovno i rvacke zahvate pri takvim situacijama koji nisu sankcionisani penalom, da ne bese jedan u nekom nasem medjusobnom derbiju skoro? Nebitno, razumes me.
Dosao si i na fudbal da nam zagorcavas uspehe![]()
Danas svaki fudbaler se trudi da sto bude teatralniji pad cak iako je ocigledan prekrsaj.
Grobari, vi izgleda ove sezone više Zvezdu gledate...
Vidi se da se u fudbal odlicno razumijes... To sto fudbaler simulira pri ociglednom prekrsaju, u situaciji gdje moze da postigne prije gol nego iz penala, nema nikakve veze sa sudijskom potencijalnom odlukom. Danas svaki fudbaler se trudi da sto bude teatralniji pad cak iako je ocigledan prekrsaj.
Ti ovde dodjes samo ukoliko ima neke vase izmisljene nepravde. Vrati se na basket, tamo dominiras.
Bajko je pred potpisom. :-)