ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvezda je zasluzila pobedu realno. Bila je bolja i pre iskljucenja. Jedino mislim da ne bi postigla 3 gola da nisu imali tog igraca vise.
Sve ekipe koje izadju protiv vecitih sa bunkerom i taktikom ko predje pola da mu umre keva mars napolje iz lige. Umesto da ti igraci dokazu prvenstveno sami sebi da mogu protiv najboljih oni ulaze u utakmicu sa luzerskim mentalitetom i zeljom da se ne obrukaju. Igras kuci i na poluvremenu imas 33% poseda lopte? Ja to ne mogu da razumem. Pa majku mu makar pokusaj da napravis nesto u napadu iako si slabiji, ali pokusaj. Ovakve ekipe mi nikada nece biti jasne kao ni njihovi treneri.

JSD je juče pobijedio OFK-u golom Šaponjića iz ofsajda, ne znam kako imate obraza da se javljate...

Na svim iole neizvesnim utakmicama ove sezone sudije su nas ostetile. Isto tako i juce. Ofsajd je svakako bio, razlog zasto sudija nije video isti je sto je u pitanju bila kontra, i cim je gol iz akcije a ne iz pozicione igre sudije u 90% slucajeva nisu u liniji i ne vide tacno jer nisu dobro pripremljeni ni fizicki ni takticki. Naravno, nije se na tome zavrsilo vec je sudija priznao gol Brigela, a morao je da svira indirekt i pokaze zuti onom simulantu.

Za vas sudije ne da navlace, nego vam zatvaraju utakmice, cim neko zamlatara rukama u 16 i padne, odmah penal i crveni. Smesno i jadno. Iz svih gore navedenih razloga, STRANE SUDIJE ODMAH!!! Kad i ako pogrese, znacu da nema zadnje namere. Svi grese, ali je na vasim utakmicama epidemija. Protiv nas se sviraju penali na 18 metara, pustaju neregularni golovi, lepe nam crvene kartone, sve to u svega nekoliko kola.

4 penala, 4 crvena, prelazi, upad u svlacionicu, sve u 6 kola. Za svakog po nesto, ko sta voli.
Kad bi se ovaj ritam mogao odrzati do kraja, titula je vec sada obezbedjena, al ima jos da se guli do maja.

Ono je pitanje dal je bio i penal, kakvo bunarenje i pracakanje... Protiv vas nikad ne bi bio sviran takav penal.
Crveni karton je za svaku osudu. Vetar u ledja, kako kaze onaj transparent.

4 penala, 4 crvena, prelazi, upad u svlacionicu, sve u 6 kola. Za svakog po nesto, ko sta voli.
Kad bi se ovaj ritam mogao odrzati do kraja, titula je vec sada obezbedjena, al ima jos da se guli do maja.

Ono je pitanje dal je bio i penal, kakvo bunarenje i pracakanje... Protiv vas nikad ne bi bio sviran takav penal.
Crveni karton je za svaku osudu. Vetar u ledja, kako kaze onaj transparent.

Penal čist ko suza. U ostalom to reče i onaj iz sudijske komisije večeras na Areni. Isto kao što je bio čist penal protiv OFK-e.Ali eto valjda ne treba suditi čiste penale.

- - - - - - - - - -

Zvezda je zasluzila pobedu realno. Bila je bolja i pre iskljucenja. Jedino mislim da ne bi postigla 3 gola da nisu imali tog igraca vise.
Sve ekipe koje izadju protiv vecitih sa bunkerom i taktikom ko predje pola da mu umre keva mars napolje iz lige. Umesto da ti igraci dokazu prvenstveno sami sebi da mogu protiv najboljih oni ulaze u utakmicu sa luzerskim mentalitetom i zeljom da se ne obrukaju. Igras kuci i na poluvremenu imas 33% poseda lopte? Ja to ne mogu da razumem. Pa majku mu makar pokusaj da napravis nesto u napadu iako si slabiji, ali pokusaj. Ovakve ekipe mi nikada nece biti jasne kao ni njihovi treneri.

I da je to bar samo protiv Zvezde i Partizana pa ni po jada. Problem je što većina ekipa igra bunker u gostima ma sa kim igrali.

Ono je pitanje dal je bio i penal

Pobeda, gasite internet.

- - - - - - - - - -

Ne svira se uvek kada je igrac u gol sansi. Ok je ako mu je pobegao i obara kao zadnji igrac ali iz ovakve guzve i staticnog napada (prekida) i zbog nimalo grubog faula da dobije direktan crveni je prestrogo. Ako procitas portale svi su saglasni da je sudija pogresio.

Lik je imao gol na tacni, znači dva-tri metra od gola, nikog živog ispred njega, tu nema promašaja, a ovaj ga obara sa leđa. Ako to nije za crveni, ja ne znam šta je.

Penal čist ko suza. U ostalom to reče i onaj iz sudijske komisije večeras na Areni. Isto kao što je bio čist penal protiv OFK-e.Ali eto valjda ne treba suditi čiste penale.

Ima elemenata svakako, ali kao sto rekoh, pitanje je. Zato sam i rekao, zamislite kad bi se to sudilo protiv vas, posebno pri ovakvom "vetru u ledja".

Mnogo bi pomoglo da se onaj vas nije bacio kao u bunar i simulirao.

Istina je da se vidi kontakt i povlacenje, samo sto je toliko kratko trajalo a reakcija je toliko banalna i simulirana da je meni tesko na osnovu snimka da pricam dal je uopste bio dovoljno za penal.

Gledao sam redovno i rvacke zahvate pri takvim situacijama koji nisu sankcionisani penalom, da ne bese jedan u nekom nasem medjusobnom derbiju skoro? Nebitno, razumes me.

Istina je da se vidi kontakt i povlacenje, samo sto je toliko kratko trajalo a reakcija je toliko banalna i simulirana da je meni tesko na osnovu snimka da pricam dal je uopste bio dovoljno za penal.

Gledao sam redovno i rvacke zahvate pri takvim situacijama koji nisu sankcionisani penalom, da ne bese jedan u nekom nasem medjusobnom derbiju skoro? Nebitno, razumes me.

Dosao si i na fudbal da nam zagorcavas uspehe :lol:

Vidi se da se u fudbal odlicno razumijes... To sto fudbaler simulira pri ociglednom prekrsaju, u situaciji gdje moze da postigne prije gol nego iz penala, nema nikakve veze sa sudijskom potencijalnom odlukom. Danas svaki fudbaler se trudi da sto bude teatralniji pad cak iako je ocigledan prekrsaj.
Ti ovde dodjes samo ukoliko ima neke vase izmisljene nepravde. Vrati se na basket, tamo dominiras.

Vidim da redovno pratiš Zvezdu,to je isti onaj lik koji je jednom prilikom na košraci napisao da domaći fudbal više ne prati.
Izanaliziraj prvo vaš gol iz ofsajda na vašoj temi.
Javi se nakon ubilačkog starta igrača Javora u njihovom šesnaestercu (penal i crveni koji nisu dosuđeni).
Ti kao u crtanom filmu Mali Remorker - "Nikada nećeš odrasti,mali veseljače" :lol:

- - - - - - - - - -

Grobari, vi izgleda ove sezone više Zvezdu gledate...

Jesi li očekivao nešto drugo?!
Pogledaj njihovu temu nakon utakmice protiv OFK,ko se javio da prokomentariše da li je bio ili nije bio ofsajd?!
Ali zato je bitno da se odmah kao po navici odmah brdo njih ovde javi i da počnu da slinave o bukvalno svakom potezu na utakmici.
Sve što je neregularno na našim utakmicama - treba da ostane regularno jer sa njima samo tako možeš i moraš ;)

- - - - - - - - - -

Vidi se da se u fudbal odlicno razumijes... To sto fudbaler simulira pri ociglednom prekrsaju, u situaciji gdje moze da postigne prije gol nego iz penala, nema nikakve veze sa sudijskom potencijalnom odlukom. Danas svaki fudbaler se trudi da sto bude teatralniji pad cak iako je ocigledan prekrsaj.
Ti ovde dodjes samo ukoliko ima neke vase izmisljene nepravde. Vrati se na basket, tamo dominiras.

moppen-hahahaha-1318519100.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back