ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vered jednostavno nezna ako Kairat idalje oce vereda za miliona da ga prodamo sto pre...Katai i Grujic klasa Jovic dobar...Ristic takodje sobzirom da igra beka...Vieira pocinje da me nervira...Plavsic da udje na poluvremenu neznam zast nije poceo?
Nevjerovatno kako se čovjek spetlja svaki put... ima brzinu, nije loš tehničar, ali je smotan k'o sajla i nikako mu se ne da...

Odlična koreografija:
delije01.jpg

Bakljada:
delije05.jpg

Podrška za Dragana Nikolića:
delije08.jpg

mec treba ponistiti jer je predsednik Javora nekoliko dana pre utakmice rekao da navija za Zvezdu i da ne bi imao nista protiv da Zvezda pobedi

sramota!

Sudija navlačio za Javor zbog toga valjda...

- - - - - - - - - -

Podiže se polako kvalitet igre i to je dobro. Možda na kraju i ispadne sve dobro. Zadnje dvije utakmice smo rutinski dobili.

Ima tu dosta da se popravi... Pavićević spor... Vule kiksa (ali je sve bolji što raduje)... najslabija karika u cijelom timu nam je pozicija desnog beka... Grujić danas za nijansu slabiji nego prošlu tekmu... Katai se zahebava...Vered u autu totalnom, špic Portugalac tek za nijansu bolji itd.... ali ipak raduje to da se vidi neki napredak... Ristić prilično dobar na poziciji lijevog beka (da sam se pitao što nam je Anđelković uopšte igrao ranije)... odbrana sigurnija nego ranije... novi crnac i Plavšić odlični...

Sudija navlačio za Javor zbog toga valjda...

- - - - - - - - - -

Ima tu dosta da se popravi... Pavićević spor... Vule kiksa (ali je sve bolji što raduje)... najslabija karika u cijelom timu nam je pozicija desnog beka... Grujić danas za nijansu slabiji nego prošlu tekmu... Katai se zahebava...Vered u autu totalnom, špic Portugalac tek za nijansu bolji itd.... ali ipak raduje to da se vidi neki napredak... Ristić prilično dobar na poziciji lijevog beka (da sam se pitao što nam je Anđelković uopšte igrao ranije)... odbrana sigurnija nego ranije... novi crnac i Plavšić odlični...

Da ali u odnosu na početak sezone i utakmice protiv Kairata ovo je mnogo mnogo bolje. Još da je dobiti derbi.

Sve je istina osim ovoga:

"Igrali smo u Beogradu proitiv Kairata i bio sam među najboljim igračima na terenu, ali momak iz jednih novina koji me ne voli je napisao 'Parker ne bi smeo da igra za Crvenu zvezdu'. U sledećoj utakmici mi je ceo stadion zviždao. Oko 40.000 ljudi mi je zviždalo!"

:hahaha:

Nema tog napada koji nije zahebao, nije znao gde se nalazi, najgori je bio.

šta opleo, kao nije istina?

- - - - - - - - - -

Terzić: Tražiću stopiranje odlaska Rajkovića u Galatasaraj iz poštovanja prema Marku

Crvena zvezda neće pristati da pusti Predraga Rajkovića u Galatasaraj bez obzira na ponudu od tri miliona evra o kojoj se priča.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropsk...ovica-u-Galatasaraj-iz-postovanja-prema-Marku

šta je rajković bogu zgrešio pa da mora da igra u raspaloj zvezdi. još neće ni da ga puste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back