ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iz derbija u derbi sam sve manje zainteresovan.

Pre sam po ceo dan osecao napetost, prva pomisao ujutru mi je bila da je tog dana derbi. Sad je ostalo 5% svega toga.

To ide sa godinama.ja se vise nicemu vise ne radujem toliko kako sam se necemu radovao.Nije samo derbi u pitanju.

- - - - - - - - - -

Iz derbija u derbi sam sve manje zainteresovan.

Pre sam po ceo dan osecao napetost, prva pomisao ujutru mi je bila da je tog dana derbi. Sad je ostalo 5% svega toga.

To ide sa godinama.ja se vise nicemu vise ne radujem toliko kako sam se nekada radovao.Nije samo derbi u pitanju.

zvezda50044011111466847020150912171840.jpg

Svaka cast na iskrenom verovanju. :)

Konacno malo razloga za radost u ovoj crnoj godini.

Više smo željeli pobjedu... grobara mi nekako žao, trener im je tužan čovjek, ne mogu ni da ih zahebavam puno...

A mi smo na momente igrali stvarno dobro... ali samo na momente... da se ne lažemo, ima ovde dosta toga da se ispravi... ali da ne pametujem sad, idemo da slavimo pobjedu...:pivce:

Više smo željeli pobjedu... grobara mi nekako žao, trener im je tužan čovjek, ne mogu ni da ih zahebavam puno...

A mi smo na momente igrali stvarno dobro... ali samo na momente... da se ne lažemo, ima ovde dosta toga da se ispravi... ali da ne pametujem sad, idemo da slavimo pobjedu...:pivce:

Sta onda mi da kazemo za zadnjih 8 godina. Normalnu upravu nismo mogli da dobijemo, a Pizon i Grof su jedini nepocetnici koji su nas vodili u tom periodu.

Dobro smo odigrali ali moze ova ekipa i puno bolje.
Grujic je strasan potencijal. Podsjeca na Matica.
Hugo Vieira :worth:
Ako je neko zasluzio ova dva gola to je on nakon svega sto mu se desilo.
Grof je usro sa uvodjenjem Sikimica. Nismo se vidjeli od tog trenutka. Moglo nas je skupo kostati.
Na kraju je najbitnije da smo pobjedili. :klap:

Hugo
Grof je usro sa uvodjenjem Sikimica. Nismo se vidjeli od tog trenutka. Moglo nas je skupo kostati.

Usrrali su oni sa dovođenjem Sikimića u Zvezdu...Bolje da je uveo Jovića, ovaj bi makar trčao k'o lud... Plavšić i Grujić su me oduševili... uz standardno dobre Kataija, Donalda i Ibanjeza... Savo je kidao u odbrani... a za Ugu Vieiru :worth:

Usrrali su oni sa dovođenjem Sikimića u Zvezdu...Bolje da je uveo Jovića, ovaj bi makar trčao k'o lud... Plavšić i Grujić su me oduševili... uz standardno dobre Kataija, Donalda i Ibanjeza... Savo je kidao u odbrani... a za Ugu Vieiru :worth:

To je Grofova krivica posto je on insistirao da ga dovedu.
Vec vidim da ce ovo deblo da zauzima mjesto Jovicu. :dash:

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su šestu vezanu pobedu u šampionatu a poslednja "mušterija" vicešampiona bio je branilac trofeja i najveći rival. Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" slavila sa 3:1 a u junaka utakmice izrastao je Portugalac Hugo Vieira.

Sa dva gola na "večitom derbiju" napadač Crvene zvezde "kupio" je "Delije" a ukoliko ste se pitali zbog čega su njegove ruke tokom proslave bile uzdignute ka nebu evo odgovora.

"Srećan sam zbog golova, ali najvažnija je pobeda i da smo prvi na tabeli. Golove posvećujem mojoj pokojnoj supruzi Edini koja fizički nije sa mnom, ali jeste u glavi i srcu" rekao je Hugo Vieira.

Njegova devojka Edina Karvaljo se dve godine borila protiv opake bolesti, ali u toj borbi ipak nije izdržala. Preminula je u januaru tekuće godine čime je životna priča Zvezdinog napadača dobila tragičnu notu.

http://www.sportske.net/vest/domaci...li-kome-je-vieira-posvetio-golove-237255.html

Bolji smo i viseise smo zeleli pobedu kao sto kazete jednostavno smo ih natrcali u zadnjih 15-20 min pali fizicki zbog presinga al smo imali i 3 gola pa je u psihi igraca bilo dosta je...inace pre toga smo bili mnogo bolji Vieira doktor pogledajte kad sam vam reko da je igrac u rangu Klea da moze biti strasan samo sto nije klasican spic...Reprezentativca 'Branezca' lupila promaja zvana Plavsic nije znao kud udara.....Katai car bio sam ubedjen da daje gol...Grujic odlican kako iznosi loptu jedna mala zamerka kad je iznese cesto ima potez vise treba ranije poslati loptu u par navrata ali mlad je...morate uzeti u obzir da je ova ekipa jako kratko na okupu bice ovo extra kad stvari legnu na svoje ;)

Утакмица је намештена и биће предмет истраге ФСС и ФИФА. Опет је Звезда почетком другог полувремена дала за 5 минута два гола и преокренула резултат. А и Терзић је на полувремену улазио у свлачионицу Партизана...

Ja sam licno odusevljen igrom do 65. minuta. Bio je tu mali pad pred kraj prvog poluvremena ali nista strasno. Grof je stvarno poslozio kockice i pokazao da nije bas prevara kako ga do skora nazivahu pojedini. Ovaj tim ima jos dosta prostora za napredak. Odavno nismo imali ovako brze igrace u svim linijima tima i rezultat je ocigledan.
Sto se tice partizana... Ocajan vezni red sa presporim babovicem i ilicem. Stevanovic nocas bas dobar. Vidi se da zna fudbal,mada nije sad neka klasa. Zivkovic je bio totalno neutralisan. Oumaru isto solidan ali bez konkretnog ucinka. Mada mu je vukasin, ako se ne varam, oba puta omogucio da bude u gol sansi. Ja brasanca dosta cijenim ali nocas decko nije postojao.

Ne zavaravajte se. I patizan je pricao posle slabe steaue o bajkama a onda skromni bate vratio u realnost... Sad se likuje o vieiri... u 4 poslednje godine dao 12 golova? U torpedu 5 za 20 utakmica...
Imao je zicer iskoristio ga, potom bomba, cista sreca... I sad je velicina? Srpska posla, dizanje u nebesa a potom ce uslediti pljuvanje jer je cak i ispod proseka, pokazace se... mnogo vise ce znaciti srnic...
Posle tog evro gola jos jedan sa distance, sto je retkost za kataia... i to je silna igra? a posle ko poslednji zonasi bunker , covek pomislio da je na partizanovoj strani pisalo : NE GAZITE SVEZE POKOSENU TRAVU!"

Bozovic da valja kolko su ga isfalisali ovde dok je vodio ispod prosecne klubove, ne bi dobio pedalu u lokomotivi tako brzo...

Kairat... ne zaboravite brzo bolnu istinu... Kao i vojvodina, uhvatila sampdoriju na pocetku sezone iskoristila svaku sansu i dizana u visine... Posle u ns iz dve sanse italijani im dadose dva gola... debakl s prosecnim cesima... I aj zdravo...

Srpska posla, umisljanje i hvalisanje da bi vec sutra kad se pokaze surova stvarnost pljuvali...

Gde je onaj mocan partizan? Posle prolaska od jadnih rumuna, koji odavno nisu imali tako los tim, pricalo se kao da se radi o majstorima a ne o babovicu, potpuno glupom petrovicu, vulicevicu koji ne zna centarsut niti ista osim tranja... bozinov prase koje je presporo i koji zivi u proslosti... fabrisio koji je obicna rupa...

dobiju pet miliona i zamazu oci s toboz pojacanjima, stevanovic, lekovic...

ne moze sam zivkovic... sale je mator... tim koji jednostavno je slab...

milinkovic? sto pre ga se rese to bolje...

hajte sad uzivajte do sledece gorke pilule, kada cete pljuvati i bozovica i cika terzu...

Poslednja izmena:
Ja licno nisam nista preuvelicao. Bozovic je za nasu ligu klasa trener. Razumijem te sto imas potrebu da popljujes sve sto dolazi iz zvezde jer je tvoj tim izgubio i upravo je to razlog tvoje neobjektivnosti. Daleko da smo mi sad neki prejak tim, ali mi se licno svidja u kom pravcu ovo ide. Cak je i vas igrac iliev, gostujuci na areni rekao, da ga kao navijaca partizana plasi to sto se kod zvezde vidi sistem u igri a ne bodovna razlika. Kako odmice sezona mi smo sve bolji, a vi sve gori. To je trenutno realnost.

Ne zavaravajte se. I patizan je pricao posle slabe steaue o bajkama a onda skromni bate vratio u realnost... Sad se likuje o vieiri... u 4 poslednje godine dao 12 golova? U torpedu 5 za 20 utakmica...
Imao je zicer iskoristio ga, potom bomba, cista sreca... I sad je velicina? Srpska posla, dizanje u nebesa a potom ce uslediti pljuvanje jer je cak i ispod proseka, pokazace se... mnogo vise ce znaciti srnic...
Posle tog evro gola jos jedan sa distance, sto je retkost za kataia... i to je silna igra? a posle ko poslednji zonasi bunker , covek pomislio da je na partizanovoj strani pisalo : NE GAZITE SVEZE POKOSENU TRAVU!"

Bozovic da valja kolko su ga isfalisali ovde dok je vodio ispod prosecne klubove, ne bi dobio pedalu u lokomotivi tako brzo...

Kairat... ne zaboravite brzo bolnu istinu... Kao i vojvodina, uhvatila sampdoriju na pocetku sezone iskoristila svaku sansu i dizana u visine... Posle u ns iz dve sanse italijani im dadose dva gola... debakl s prosecnim cesima... I aj zdravo...

Srpska posla, umisljanje i hvalisanje da bi vec sutra kad se pokaze surova stvarnost pljuvali...

Gde je onaj mocan partizan? Posle prolaska od jadnih rumuna, koji odavno nisu imali tako los tim, pricalo se kao da se radi o majstorima a ne o babovicu, potpuno glupom petrovicu, vulicevicu koji ne zna centarsut niti ista osim tranja... bozinov prase koje je presporo i koji zivi u proslosti... fabrisio koji je obicna rupa...

dobiju pet miliona i zamazu oci s toboz pojacanjima, stevanovic, lekovic...

ne moze sam zivkovic... sale je mator... tim koji jednostavno je slab...

milinkovic? sto pre ga se rese to bolje...

hajte sad uzivajte do sledece gorke pilule, kada cete pljuvati i bozovica i cika terzu...

Ne znam gde si video bilo kakvo hvalisanje i preuvelicavanje na ovoj temi zbog pobede u derbiju. :think:

Alhemija cista. Kako drugacije objasniti da smo sa dugom od 50 mil stvorili ovako solidan, da ne kazem dobar, tim? Da li nisu objavljivani zvanicni podaci o sumama koje su izdvajane za transfere, da li se mozda dele pare ispod zita sto bi rekli, da li cemo imati ikakav procenat od prodaje ovih igraca, da li su u nasem vlasnistvu ili u vlasnistvu menadzerskih agencija...ne znam u cemu je fora ali da smo pokriveni na svim pozicijama to stoji. Ako je Rajkovicev transfer zaista pokrio sve ove transfere onda jedno veliko bravo za upravu.

Iako sam pristalica totalnog bankrota, ubacivanja omladinaca u prvi tim, zrtvovanja rezultata na racun fiskalne konsolidacije sto bi se reklo, moram da podrzim ovaj mozda poslednji pokusaj da se nadje neko alternativno resenje. Dakle ako necemo ovu prvu opciju sa omladincima i bankrotom onda mora da se smisli nacin kako u slucaju eventualne titule, koja deluje mnogo realnije nego pre pocetka sezone, zadrzati kostur tima? Ma sta kostur, kako zadrzati sve ove igrace i eventualno se jos pojacati u januaru zasto da ne? Ako zelimo da funkcionisemo kao ozbiljan klub onda ne smemo svake godine po 10 novih igraca dovoditi i prodavati. Ove godine smo imali srece da ubodemo sa pojacanjima. Ja zaista mislim da je cista sreca u pitanju jer gomilamo igrace vec godinama i obicno je to sve bio jadac do jadca sa srcanom manom. Budimo realni, ove godine nas ukenjalo samo tako i pravo je vreme da neko lupi rukom od sto i kaze: gospodo radili smo lose, neplanski, ali evo ukenjalo nas, imali smo srece daj da to iskoristimo nekako. Ovo nam je poslednji voz. Obezbediti ligu sampiona nije nemoguca misija, pogledajte ko je sve to uspeo ove godine... Ako moze jedan BATE ili Dinamo ZG da funkcionisu kao evropski klubovi stvarno nema razloga zasto ne bi jedna Zvezda funkcionisala kao jedna Benfika. Pozz ljudi :mrgreen:

p.s. Hugo Vieira :worth:

Hugo Vieira :worth:

Grujic ako sve bude kako treba moze da bude i veci od Matica,u ofanzivi je npr.mnogo bolji igrac od Matica....
Zadnjih desetak godina po meni igrac koji je najvise pokazao u derbiju.....odigrao je maestralno....:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back