FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Dr.Jekyll
Jel to taj kombi koji imas na avataru? :hahaha:
b83316_1.jpg

A to kaze ko? Srbin nemackog porekla ili nemac srpskog porekla? Mesas dva jezika a ni ne pravis razliku izmedju nekoga ko zivi u inostranstvu i onoga ko tamo samo radi.

Radis li ti uopste ista, pitanje je ;)

Vidi se da dolazis sa politike, tamo ih je pun Q takvih pametnjakovica kao sto si ti.

DonkeyPC-1.gif

Ne njachi.
A sto ti politika smeta, znas kako je tamo stroga moderacija. Da je isti kriterijum i ovde davno bi ti popio trajan ban zbog spama.

Protiv crveno boldovanog u citatu nemam nista. Stices utisak o nekom na osnovu dva ulaska na forum.
To je dovoljan razlog da te ovde ljudi ponovo ismeju.

Dovoljno sam ovde i redovno posecujem temu, ali ne postujem. Rekoh razlog. Cim neko napise neki koristan post, odmah usledi 10 tvojih spam postova, te je nemoguce dobro pratiti temu.

'ajde, brisi odavde da te ne isamaram. Neces biti jedini ciganin koga cu da popisam!

Chuj ga sta prica.:D
Nemoj molim te, znas kako prezam od takvih poput tebe.
Ne pale takvi prdavci kod mene. Moraces ti dobro da se najedes pasulja da bi bacio neki jaci isprdak.
No odgovori li ti meni na koliko si bio zvezdinih utakmica?;)

Poslednja izmena:
Sad vec pocinjes da budes zanimljiviji i normalniji. Medjutim odgovor na pitanje na koliko sam Zvezdinih utakmica bio treba da znas ako si redovno posecivao ovaj forum kako kazes. Ali nisi i zato cu da ti kazem. Bio sam na vise utakmica nego sto ti i cela tvoja porodica ukljucujuci i babe i dede imate godina. Nisam samo bio u Tokiju. A ti se nisi ni rodio kada je bio Bari. Sigurno. Ili bar nisi umeo da pricas i pratis TV. :D

A sto se tice banovanja i tu si malo informisan. Vujadine, ja banujem ovde. Banujem i zatvaram teme. I politiku mogu da zatvorim ali mi je nezanimljiva vasa klinacka rasprava o stvarima na koje nemate nikakav uticaj, niti pak imate relevantne parametre na osnovu kojih iznosite svoje stavove. Vasi postovi su vazni i ozbiljni ko hovno u travi.

Inace, ovde vlada razumni mir i sklad sto se tice postovanja, pa moderatori nemaju bas mnogo puta razlog da nekog banuju ili pak da intervenisu. Tvoj stav u vezi mojih postova je izgradjen na osnovu vaseg ponasanja na politici. Vi tamo vredjate jedni druge ukoliko niste istomisljenici A svi zajedno vredite ko dzak krompira. Zato vas i banuju. Ovde, druze moj, kad treba ujedinimo se i grobari i cigani i slaninari za zajednicku stvar. Vi na politici ne mozete da sakupite dva istomisljenika.

I na kraju: Ako se najedem pasulja ti ces se naci u Nikaragvi!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Sad vec pocinjes da budes zanimljiviji i normalniji. Medjutim odgovor na pitanje na koliko sam Zvezdinih utakmica bio treba da znas ako si redovno posecivao ovaj forum kako kazes. Ali nisi i zato cu da ti kazem. Bio sam na vise utakmica nego sto ti i cela tvoja porodica ukljucujuci i babe i dede imate godina. Nisam samo bio u Tokiju. A ti se nisi ni rodio kada je bio Bari. Sigurno. Ili bar nisi umeo da pricas i pratis TV. :D

A sto se tice banovanja i tu si malo informisan. Vujadine, ja banujem ovde. Banujem i zatvaram teme. I politiku mogu da zatvorim ali mi je nezanimljiva vasa klinacka rasprava o stvarima na koje nemate nikakav uticaj, niti pak imate relevantne parametre na osnovu kojih iznosite svoje stavove. Vasi postovi su vazni i ozbiljni ko hovno u travi.

Inace, ovde vlada razumni mir i sklad sto se tice postovanja, pa moderatori nemaju bas mnogo puta razlog da nekog banuju ili pak da intervenisu. Tvoj stav u vezi mojih postova je izgradjen na osnovu vaseg ponasanja na politici. Vi tamo vredjate jedni druge ukoliko niste istomisljenici A svi zajedno vredite ko dzak krompira. Zato vas i banuju. Ovde, druze moj, kad treba ujedinimo se i grobari i cigani i slaninari za zajednicku stvar. Vi na politici ne mozete da sakupite dva istomisljenika.

I na kraju: Ako se najedem pasulja ti ces se naci u Nikaragvi!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

:rotf::rotf::rotf:

Baka Jela gost Crvene zvezde

U saradnji Fudbalskog kluba Crvena zvezda i web portala Mondo, gost našeg Kluba u subotu na utakmici sa Radom biće Jela Sladaković, 82 godine stara navijačica Zvezde iz Prijedora.

U nedavno urađenoj reportaži, sada već popularna baka Jela izjavila je kako joj je san da dođe na Marakanu i da pogleda jednu utakmicu Crvene zvezde. Taj san će joj se vrlo brzo i ispuniti.
Na utakmici sa Radom u subotu, na koju je ulaz slobodan, počasni gost biće baka Jela, koja će pre same utakmice obići naš stadion i Muzej, a na raspolaganju će joj biti i klupski hotel i restoran. Jedan od poklona će biti i dres Crvene zvezde sa brojem 100, kao želja da baka Jela doživi barem toliko godina. Biće spremna i članska karta za našu vernu navijačicu.

Baka Jela imaće priliku da utakmicu posmatra iz svečane lože, odakle će moći da vidi nadamo se pune tribine, ali verujemo i da donese sreću našim igračima da zabeleže novu pobedu.

NO COMMENT!!!!!

U saradnji Fudbalskog kluba Crvena zvezda i web portala Mondo, gost našeg Kluba u subotu na utakmici sa Radom biće Jela Sladaković, 82 godine stara navijačica Zvezde iz Prijedora.

U nedavno urađenoj reportaži, sada već popularna baka Jela izjavila je kako joj je san da dođe na Marakanu i da pogleda jednu utakmicu Crvene zvezde. Taj san će joj se vrlo brzo i ispuniti.
Na utakmici sa Radom u subotu, na koju je ulaz slobodan, počasni gost biće baka Jela, koja će pre same utakmice obići naš stadion i Muzej, a na raspolaganju će joj biti i klupski hotel i restoran. Jedan od poklona će biti i dres Crvene zvezde sa brojem 100, kao želja da baka Jela doživi barem toliko godina. Biće spremna i članska karta za našu vernu navijačicu.

Baka Jela imaće priliku da utakmicu posmatra iz svečane lože, odakle će moći da vidi nadamo se pune tribine, ali verujemo i da donese sreću našim igračima da zabeleže novu pobedu.

NO COMMENT!!!!!
:heart: :heart: :heart:
:klap: :klap: :klap: :klap:

nisam informiran,kakvo je stanje sa klubom?

ja sam iz hrvatske i bbb sam i iskreno ne bih volio da se takav klub ugasi,jer cekam prvi sljedecu utakmicu protiv Zvezde ili Partizana...naj draze bi mi bilo gostovanje u beograd,daj boze da takva utakmica bude sto prije...

zelim srecu zvezdi da se oporavi...

nisam informiran,kakvo je stanje sa klubom?

ja sam iz hrvatske i bbb sam i iskreno ne bih volio da se takav klub ugasi,jer cekam prvi sljedecu utakmicu protiv Zvezde ili Partizana...naj draze bi mi bilo gostovanje u beograd,daj boze da takva utakmica bude sto prije...

zelim srecu zvezdi da se oporavi...

o pa ja te se secam :D......BBB
bas ti se dolazi u BG....
licno ,bilo bi interesantno da igra neku kub iz Hrvatske u Srb. i obrnuto :D

NO COMMENT!!!!!
2cmm0s6.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bravo DR,konacno neko da postavi nesto sto ima veze sa nasom svetinjom!
Mobilizacija uspela 100%,protiv Rada ludilo,da je neko ko ne zna u kakvom je stanju nas klub u nedelju slucajno zalutao na Maru mislio bi da slavimo Evropsku titulu!!!
Ej nas je na utakmici rezultatski potpuno nebitnoj bilo duplo vise nego njih i na finalu kupa i na proslavi titule zajedno...Bravo Delije...Njih da su u ovakvoj situaciji,na ovakvoj utakmici nebi bilo 200 sa redarima zajedno...I pored svih NEREGULARNIH titula ostace uvek samo mali partizan...Sve njihove pehare bi oni menjali za nas usati koji nikada nece imati...

Bravo Delije...samo ovako da nastavimo...ZA NOV POCETAK...ZA NOVU ZVEZDU...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back