FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi se da si novi ovde kad ovako pises....
Naravno posto te je sramota da navijas za partizan,ti navijas za crvenu zvezdu,koja potice od petokrake,koju je tito velika srbenda nosio....
uzivaje cigani,sanjajte o bariju...vi ste smesan klub...od stare slave se ne zivi........
od vas jedino sto je ostalo je ime.nazalost ali realno...

Pa kad te je sramota,sta trazis na ovoj temi???Zalutao si izgleda malo...:hahaha::hahaha::hahaha:

Jasno, jasno. Znaci, Zvezda namesta, ali samo malo, a Partizan nametsa utakmice na kilo i to izuzetno providno. Elem, 1 primer sam ti dao, a ti si prvi poceo sa trazenjem nekakvih dokaza. Pa izvoli, nabroji mi taksativno titule koje je Partizan osvojio namestanjem, sa sve dokazima.

Pa kako sve shvatas bukvalno?Naravno da ne moze da se namesti svih 34 utakmica ili koliko se sada vec sada igra, ali naravno da moze da se utice na rezultat u bitnim utakmicama.To iz Partizana rade veoma transparento,tako je bilo i kroz istoriju fudbalskih sampionata tako je bilo prosle godine tako je i ove.I to ne smeta Draganu Djuricu da izadje u javnosti bez imalo stida i kaze `kako je u toku akcija pljuvanja po Partizanu`.:thumbdown: Najsveziji primer toga ti je izjava Duska Vujosevica po zavrsetku pete utakmice,kada je izjavio da ce Zvezda mozda osvojiti titulu za nekih 5 godina?!Izgleda da covek zna unapred ko ce i kada da bude sampion,ili mu je mozda zasmetalo sto je Zvezda posle ko zna koliko godina stala na noge,i bila vise nego ozbiljan rival u play off.Samo da napomenem da je ovo osma titula u nizu Partizana,i prvi put je u finalnoj seriji igrao majstoricu,i to protiv Zvezde.Da ne napominjem kakve sve vrste pritisaka na sudije vrsi Vujosevic,kada je u pitanju takmicenje na prostorima ex-Yu.Samo mi je zao sto to nikako ne uspeva da nametne sudijama u Evroligi.

Ha ha ha ...Ne znam na cemu bi bio ljubomoran stvarno...nizi ste stalez od nas,Franjo Tudjman je bio vas predsednik...bilo bi me sramota da kazem da navijam za klub kao sto je Partizan...molite Boga da se Zvezda ugasi da bi mogli da osvajate pehare,to samo ogranicena osoba i osoba koja nema veze sa sportom moze da kaze.Ja ne volim Zvezdu koliko mrzim Partizan,ali nikad ne bih pozeleo da se Partizan ugasi.Bez Zvezde nema ni Partizana,i bez Partizana nema ni Zvezde.Ja sam osoba koja voli da Zvezda pobedjuje Partizan na terenu,sportski,ali Boze moj...na ovome svetu postoji dobro i lose,pa tako i u ovom slucaju.A nisam dobio odgovore na ono sto sam pisao u proslom postu,pa zato cekam da mi odgovorite...ako umete naravno.I pitam se zbog cega ovoliko partizanovaca na Zvezdinoj temi?Cemu to kad ste vi `toliko jaki`?Zasto se plasite Zvezde,kad Zvezda nece vise da postoji,ugasice se zar ne?Sto se tice pomenutog novinara,nije Bobi Jankovic,zeznuli ste se...COLOR]

***** vas franjo,vama je bio krcun,ako cemo tako...samo se setim kako su nas cigani ****** kada je partizan izgubio od timoka i onda poludim...a ono da mi molimo Boga da se Zvezda ugasi da bi Partizan osajao titule-molim te da ne lupas vise...
***** UMIRE,***** GASI SE,A VI KUKATE DINAR PROSITE ***** CIGANSKE

RUSE VAM NASELJE,MISKOVIC PITA SE,MARS U BOLJEVCE PA TAMO SMRDITE,***** CIGANSKE ! ! !

Naravno posto te je sramota da navijas za partizan,ti navijas za crvenu zvezdu,koja potice od petokrake,koju je tito velika srbenda nosio....
uzivaje cigani,sanjajte o bariju...vi ste smesan klub...od stare slave se ne zivi........

Izlisno je gubiti vreme na polemisanje sa tobom,ocigledno je da si samo jos jedna iskompleksirana grobarska usijana glava koja ne vidi dalje od nosa...

***** vas franjo,vama je bio krcun,ako cemo tako...samo se setim kako su nas cigani ****** kada je partizan izgubio od timoka i onda poludim...a ono da mi molimo Boga da se Zvezda ugasi da bi Partizan osajao titule-molim te da ne lupas vise...

RUSE VAM NASELJE,MISKOVIC PITA SE,MARS U BOLJEVCE PA TAMO SMRDITE,***** CIGANSKE ! ! !

:hahaha::hahaha::hahaha: :klap::klap::klap:

Pa mi se ne stidimo druga Krcuna,sa ponosom to isticemo...Krcune Srbine!!!! A sta vam ja mogu kad ste vi ustaski klub?Poglavnik je bio vas vodja,ne bi trebali toga da se stidite.Hrvatska ce jos malo u EU,pa mozda i vas proguraju u Ligu sampiona sa sve onom karikaturom Vasingtonom...:per:

nemoj tako, rece Surbatovic onomad da je to simbol vere oko koje se okupljala srpska mladez :lol:

Pa kako sve shvatas bukvalno?Naravno da ne moze da se namesti svih 34 utakmica ili koliko se sada vec sada igra, ali naravno da moze da se utice na rezultat u bitnim utakmicama.To iz Partizana rade veoma transparento,tako je bilo i kroz istoriju fudbalskih sampionata tako je bilo prosle godine tako je i ove.I to ne smeta Draganu Djuricu da izadje u javnosti bez imalo stida i kaze `kako je u toku akcija pljuvanja po Partizanu`.:thumbdown: Najsveziji primer toga ti je izjava Duska Vujosevica po zavrsetku pete utakmice,kada je izjavio da ce Zvezda mozda osvojiti titulu za nekih 5 godina?!Izgleda da covek zna unapred ko ce i kada da bude sampion,ili mu je mozda zasmetalo sto je Zvezda posle ko zna koliko godina stala na noge,i bila vise nego ozbiljan rival u play off.Samo da napomenem da je ovo osma titula u nizu Partizana,i prvi put je u finalnoj seriji igrao majstoricu,i to protiv Zvezde.Da ne napominjem kakve sve vrste pritisaka na sudije vrsi Vujosevic,kada je u pitanju takmicenje na prostorima ex-Yu.Samo mi je zao sto to nikako ne uspeva da nametne sudijama u Evroligi.

u ligi u koju ste nas vi uvukli i unazadaili nam kosarku mi imamo uticaj na sudije, ma da li je moguce?
mali Zezelj :lol:

Ganci,PFC,indijanci,propadate,gasite se...i milion gluposti upucenih naravno sa oronulog juga,a sta i drugo ocekivati od takvih likova?Sta ocekivati drugo od onih `vernih` navijaca Partizana kojih koliko do juce nije bilo nigde na jugu da pruzaju pomoc svom voljenom klubu :p.
Pogledajte sliku od nedelje sa Marakane,tako se voli svoj klub!U najtezim trenucima u svojoj istoriji i u najlosije odigranoj sezoni,doslo je 20.000 zvezdasa da da podrsku svom voljenom klubu.Jel ste i vi tako podrzavali svoj klub i svoje igrace kad ste bili u krizi pre dve godine?Jel bio tad juzni front na stadionu,ili je to bila opticka varka? Koliko ste jadni i zalosni to ne mozete da zamislite.Fljamurtari,a?Pozdrav sa Severa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back