FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošalji im te tiketi pa neka ih namažu blatom sa kopački.
Teško mi je da to kažem...ali...možda je i bolje da se ne brukamo u Evropi,zamisli šta bi nam tek tamo uradili...iovako su nam ukaljali grb a zamisli šta bi nas tek tamo zadesilo...bolje je i od Sevojna izgubiti u domaćem kupu nego da te neko napuni u Evropi.

Teško mi je da to kažem...ali...možda je i bolje da se ne brukamo u Evropi,zamisli šta bi nam tek tamo uradili...iovako su nam ukaljali grb a zamisli šta bi nas tek tamo zadesilo...bolje je i od Sevojna izgubiti u domaćem kupu nego da te neko napuni u Evropi.
Idem 14.og u Prag da onog majmuna namazem govnima!!! :evil: :evil: :evil: :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Pa icicete u evropu ako zadrzite trce mesto:dontunderstand: Ovo je stvarno neverovatno sta se desava sa zvezdom. Iako mi je kao partizanovcu drago, to nije dobro za nas fudbal. Partizan ce ici u kvalifikacije za ligu sampiona bez ijedne jake utakmice u domacem prvenstvu.

ne znam jel u kup UEFA ide samo 2. ili i 2. i 3. iz JSL, jel zna ko?
inace pokusao je Aca Smrkas da posmrce sve linije da zbuni iigrace Sevojna, al nije uspeo
sta je Zvezda docekala, on da je spasava
sto kaze Djole, RIP
a sto se tice Jadnevskog, covek je beskrajno duhovit i inteligentan
jedina veca tupadzija od Jokana

Pa icicete u evropu ako zadrzite trce mesto:dontunderstand: Ovo je stvarno neverovatno sta se desava sa zvezdom. Iako mi je kao partizanovcu drago, to nije dobro za nas fudbal. Partizan ce ici u kvalifikacije za ligu sampiona bez ijedne jake utakmice u domacem prvenstvu.

Pošto nezna niko živi kakav tim ćemo imati za sledeću sezonu (da li ćemo uopšte i igrati) bolje je da,što je sigurno sigurno je,ove godine pauziramo,ma koliko nas to koštalo finansijski...inače koliko znam mi smo navodno trebali da se plasiramo u finale kupa i onda bi igrali sa drugoplasiranim iz domaćeg prvenstva u kvalifikacijama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back