- Poruka
- 23.504
Neces vise ni moci!!!**** *****
izvin'te cigani na spamu,necu vise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neces vise ni moci!!!**** *****
izvin'te cigani na spamu,necu vise
Morao sam da promenim vreme jer je post ostao na drugoj strani!!!Zbog spamovanja nase teme banujem na sat vremena Generala i Djoleta.Ovo je prvo upozorenje Grobarima koji se Qrce na nasoj temi!
[p^r^a^y^ the l^o^r^d^] General Dus@n19;45 thime cca20;45 PFC and Bovsa &*/20;10 thime cca 21:10[/p^r^a^y^the l^o^r^d^] admn.thime
Neces vise ni moci!!!![]()
![]()
Banovao sam te iako nisi prisutan. Tek toliko da neces moci da se ulogujes!
![]()
![]()
![]()
Nisam ni rekao da cu da te polomim. Samo malo da te otstranim. U pubu sam ti rekao sta sam imao. Ako hoces ban na 2 dana samo kazi. A sad budi dobar i posalji prvu repku. Hocu da budem Guru. Sada sam samo guru pripravnik.Jel ti dobro?
Ziv sam i zdrav
Nisam ni rekao da cu da te polomim. Samo malo da te otstranim. U pubu sam ti rekao sta sam imao. Ako hoces ban na 2 dana samo kazi. A sad budi dobar i posalji prvu repku. Hocu da budem Guru. Sada sam samo guru pripravnik.![]()
Generale brate,jel imas probleme sa ovom pojavom?
Idem 14.og u Prag da onog majmuna namazem govnima!!!Pošalji im te tiketi pa neka ih namažu blatom sa kopački.
Teško mi je da to kažem...ali...možda je i bolje da se ne brukamo u Evropi,zamisli šta bi nam tek tamo uradili...iovako su nam ukaljali grb a zamisli šta bi nas tek tamo zadesilo...bolje je i od Sevojna izgubiti u domaćem kupu nego da te neko napuni u Evropi.
Pošalji im te tiketi pa neka ih namažu blatom sa kopački.
Teško mi je da to kažem...ali...možda je i bolje da se ne brukamo u Evropi,zamisli šta bi nam tek tamo uradili...iovako su nam ukaljali grb a zamisli šta bi nas tek tamo zadesilo...bolje je i od Sevojna izgubiti u domaćem kupu nego da te neko napuni u Evropi.
crni lepotan:ne znam jel u kup UEFA ide samo 2. ili i 2. i 3. iz JSL, jel zna ko?
Pa icicete u evropu ako zadrzite trce mestoOvo je stvarno neverovatno sta se desava sa zvezdom. Iako mi je kao partizanovcu drago, to nije dobro za nas fudbal. Partizan ce ici u kvalifikacije za ligu sampiona bez ijedne jake utakmice u domacem prvenstvu.