crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
dosli ljudi da se pozdrave s pokojnikom 
koliko ce ih doci kad se bude otvarao testament?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo DR,konacno neko da postavi nesto sto ima veze sa nasom svetinjom!
Mobilizacija uspela 100%,protiv Rada ludilo,da je neko ko ne zna u kakvom je stanju nas klub u nedelju slucajno zalutao na Maru mislio bi da slavimo Evropsku titulu!!!
Ej nas je na utakmici rezultatski potpuno nebitnoj bilo duplo vise nego njih i na finalu kupa i na proslavi titule zajedno...Bravo Delije...Njih da su u ovakvoj situaciji,na ovakvoj utakmici nebi bilo 200 sa redarima zajedno...I pored svih NEREGULARNIH titula ostace uvek samo mali partizan...Sve njihove pehare bi oni menjali za nas usati koji nikada nece imati...
Bravo Delije...samo ovako da nastavimo...ZA NOV POCETAK...ZA NOVU ZVEZDU...
Ne, nego da pozdrave vaskrslog.dosli ljudi da se pozdrave s pokojnikom
dosli ljudi da se pozdrave s pokojnikom
KO O CEMU K-URVA O POSTENJU
a sto se posete tice ma ima vas 200 miliona....(LOOL)
Interesantno je to da je svaka titula koju Partizan osvoji neregularna.
Tako je!Upavo to mi i jeste interesantno, da je vec uobicajena prica kad Partizan osvoji titulu 'kupio Tole/Zeka/neko treci'. S druge strane, kad Zvezda osvoji, prvenstvo je nikad regularnije, sudije su dobre, sudije su veoma dobre, nema vise namestanja, zivela Srbija. Razumem ja navijacku strast, ali mora da postoji neka granica.
Koliko je bilo u finalu kupa gledalaca (samo vaših)???
Koliko god da se trudite da ispadnete duhoviti vas nebi ni u evrotakmičenju skupili koliko je nas bilo protiv Rada...pokazatelj da ne mora samo kad se pobeđuje da se dolazi na stadion...vi ste imali skoro isto ovo sranje one godine sa Bjekovićem i "poštenim Zekom" pa nisme umeli ni na jednoj utakmici da barem pružite pomoć onim vašim jadnicima na terenu nego ste i od njih digli ruke...mi kakve smo imali rezultate od samog početka,počev od Apolona da ste u tom slučaju bili vi i redari na stadionu bi uzimali bolovanja pa bi se samo čuli klinci što skupljaju lopte.
nisam informiran,kakvo je stanje sa klubom?
ja sam iz hrvatske i bbb sam i iskreno ne bih volio da se takav klub ugasi,jer cekam prvi sljedecu utakmicu protiv Zvezde ili Partizana...naj draze bi mi bilo gostovanje u beograd,daj boze da takva utakmica bude sto prije...
zelim srecu zvezdi da se oporavi...
Хвала на подршци! Али ми само једно није јасно, да ли ти стварно мислиш да би БББ дошао организовано у БГ ?!?!
Ја лично мислим да је то ваша пуста жеља!
Хвала на подршци! Али ми само једно није јасно, да ли ти стварно мислиш да би БББ дошао организовано у БГ ?!?!
Ја лично мислим да је то ваша пуста жеља!
Kako imas obraza tako nesto da kazes?!?!?Ti kao prvo o nisi bio upoznat sa bojkotom.
Bojkot nije imao veze sa uspesima kluba(barem ne toliko)sve je poceo jos 2002 sa JF-om,kad su bili protiv zeke a kasnije je ceo jug stao iza toga.
Tako te molim da ne lupas jer mi idu na qurac indijanski komentari koji ocito nemaju veze sa navijackom pricom.
Kao drugo ti mi pricas o bojkotu,pogledaj kosarku niko i ne zna da kaze zasto se bojkotuje.e naznam ako se to moze nazvati bojkotom sa velikim brojem fanovima zvezde,koji su tek od zadnje tekme u basketu kad su videli da neide skandirali uprava napolje.
A ako je tebi draze da na tribini bude 25 hiljada ljudi koje moras "akcijom" da pozoves na stadion i kojima treba plakati da sa lepe onda ocito nisi u navijackoj prici.
I zapitaj se koliko ti utakmica imas u sezoni i dal mozes nekome da prigovoris!!!!!!!!!!!
Kako imas obraza tako nesto da kazes?!?!?Ti kao prvo o nisi bio upoznat sa bojkotom.
Bojkot nije imao veze sa uspesima kluba(barem ne toliko)sve je poceo jos 2002 sa JF-om,kad su bili protiv zeke a kasnije je ceo jug stao iza toga.
Tako te molim da ne lupas jer mi idu na qurac indijanski komentari koji ocito nemaju veze sa navijackom pricom.
Kao drugo ti mi pricas o bojkotu,pogledaj kosarku niko i ne zna da kaze zasto se bojkotuje.e naznam ako se to moze nazvati bojkotom sa velikim brojem fanovima zvezde,koji su tek od zadnje tekme u basketu kad su videli da neide skandirali uprava napolje.
A ako je tebi draze da na tribini bude 25 hiljada ljudi koje moras "akcijom" da pozoves na stadion i kojima treba plakati da sa lepe onda ocito nisi u navijackoj prici.
I zapitaj se koliko ti utakmica imas u sezoni i dal mozes nekome da prigovoris!!!!!!!!!!!
Nismo mi samo pricali kada je bio bojkot,ja se npr secam jedne sezone (oko 2000god) kada smo zadnje kolo israli u isto vreme,mi smo imali bod vise od vas,nas je bilo 40000 a vas 200!!!Nije bio bojkot...E sad zamisli vi imate sansu za titulu zaostajete bod i dodje vas 200,a mi zaostajemo 20 bodova,sve u rasulu i dodje nas 25000 u tome je razlika...Verovatno si mlad pa se ne secas...A bilo je kada smo se u basketu borili za opatanak sa Slogom iz Kv Pionir bio prepun i ispred ostalo 5000 ljudi a 12 na tabeli...
Po kom kriterijumu ti mozes da znas ko je veci navijac ko manji?Sta treba da duvam,da se penjem na ogradu kao majmun i glumim mangupa kada sam u grupi da bi bio navijac!!!
Ja prijatelju gledam svaku Zvezdinu utakmicu i to sve o svom trosku,upalim kola i solo na utakmicu i ja nisam navijac po tebi?Meni dosta prijatelja,rodbine navija za partizan a uz to sam pobozan i zbog toga kada se pevaju ruzne pesme o vama ja cutim,jel to znaci da nisam navijac i da manje volim svoj klub od pnih koji dodju da se naduvaju,biju a veze nemaju ni o fudbalu ni o zivotu???
Jednom drugaru sam pravio drustvo,gledao partizan-fenerbakce na jugu sam bio,lik pored mene je celu utakmicu vikao to Duljaj majstore...On je navijac pravi ne zna da Duljaj ne igra u partizanu vec ko zna koliko godina al vazno je da se on naduvao,skinuo i da se pentra po ogradi...
Interesantno je to da je svaka titula koju Partizan osvoji neregularna.
Nismo mi samo pricali kada je bio bojkot,ja se npr secam jedne sezone (oko 2000god) kada smo zadnje kolo israli u isto vreme,mi smo imali bod vise od vas,nas je bilo 40000 a vas 200!!!Nije bio bojkot...E sad zamisli vi imate sansu za titulu zaostajete bod i dodje vas 200,a mi zaostajemo 20 bodova,sve u rasulu i dodje nas 25000 u tome je razlika...Verovatno si mlad pa se ne secas...A bilo je kada smo se u basketu borili za opatanak sa Slogom iz Kv Pionir bio prepun i ispred ostalo 5000 ljudi a 12 na tabeli...
Po kom kriterijumu ti mozes da znas ko je veci navijac ko manji?Sta treba da duvam,da se penjem na ogradu kao majmun i glumim mangupa kada sam u grupi da bi bio navijac!!!
Ja prijatelju gledam svaku Zvezdinu utakmicu i to sve o svom trosku,upalim kola i solo na utakmicu i ja nisam navijac po tebi?Meni dosta prijatelja,rodbine navija za partizan a uz to sam pobozan i zbog toga kada se pevaju ruzne pesme o vama ja cutim,jel to znaci da nisam navijac i da manje volim svoj klub od pnih koji dodju da se naduvaju,biju a veze nemaju ni o fudbalu ni o zivotu???
Jednom drugaru sam pravio drustvo,gledao partizan-fenerbakce na jugu sam bio,lik pored mene je celu utakmicu vikao to Duljaj majstore...On je navijac pravi ne zna da Duljaj ne igra u partizanu vec ko zna koliko godina al vazno je da se on naduvao,skinuo i da se pentra po ogradi...
Obicna ljubomorna nemoc!!!!Pa dokazi da nije tako kad si toliko pametan!Setimo se Ljubljane,mislim `76 i gola Bjekovica u 96 minutu.Igralo bi se dva sata samo da Partizan da gol...pa onda ono poslednje kolo prvenstva stare Jugoslavije kada je Partizanu gostovao Zeljeznicar,a Zvezda gostovala na Kosevu.Partizan je pobedio 4:0,a Zvezda na Kosevu 0:4.Citiracu izvestaj jednog novinara koji je nekoliko godina posle tih dogadjanja izjavio:`U tom poslednjem koju sampionata jedinu cistu pobedu izvojevala je Crvena Zvezda,dok je golman Zeljeznicara ,Janjus,leteo u prazno kako bi omogucio fudbalerima Partizana da postignu dovoljan broj golova za titulu`.Da ne pominjem polufinale proslogodisnjeg nacionalnog kupa i ponistenog gola Milijasa,kada je ceo svet video kako u Srbiji sude sudije Tomislava Karadzica.Decko je bio metar i po ispred poslednjeg igraca Partizana.Ali izgleda da igraci Zvezde nisu znali da se u Srbiji primenjuju nova pravila fudbalske igre.Naravno,Partizanu je `veciti potpredsednik` poklonio kup,i zamislite kaznio sudije zbog `nenamerne greske`.Da ne spominjem ovu sezonu i cuvenu utakmicu u Novom Sadu i dva ponistena gola Vojvodine i priznat Partizanov gol iz ofsajda.I gle opet ironije,glavni sudija meca je kaznjen da do kraja prevenstva ne moze da `deli pravdu`.Izgleda da `veciti potpredsednik` misli da narod u Srbiji nema oci.Pa poklonjen gol u finalu kupa protiv Sevojna,kada je Djordjevic(koji ne uspeva da igra fudbal cak ni u ligi Juzne Koreje) naocigled svih prisutnih na stadionu,malim ekranima nonsalantno rukom asistirao za gol.Naravno,glavni sudija je uputio pogled ka glavnoj lozi,dobio Amin `vecitog potpredsednika` i pokazao na centar igralista.Nemam vremena da ti govorim o jos primera,o tome kako Partizan osvaja titule i u drugim sportovima,jer sam u zurbi pa nemam vremena da pisem sad.A o tome ko je kriv za to sto je Partizan ove godine osvojioduplu krunu,kriva je Zvezda,tacnije ljudi koji su do danas vodili Zvezdu,i oni pre njih.Jer u ovoj fudbalskoj 2008-2009 Crvena Zvezda nije bila prisutna!
novinar je inace Bobi Jankovic![]()
Obicna ljubomorna nemoc!!!!
Pa dokazi da nije tako kad si toliko pametan!Setimo se Ljubljane,mislim `76 i gola Bjekovica u 96 minutu.Igralo bi se dva sata samo da Partizan da gol...pa onda ono poslednje kolo prvenstva stare Jugoslavije kada je Partizanu gostovao Zeljeznicar,a Zvezda gostovala na Kosevu.Partizan je pobedio 4:0,a Zvezda na Kosevu 0:4.Citiracu izvestaj jednog novinara koji je nekoliko godina posle tih dogadjanja izjavio:`U tom poslednjem koju sampionata jedinu cistu pobedu izvojevala je Crvena Zvezda,dok je golman Zeljeznicara ,Janjus,leteo u prazno kako bi omogucio fudbalerima Partizana da postignu dovoljan broj golova za titulu`.Da ne pominjem polufinale proslogodisnjeg nacionalnog kupa i ponistenog gola Milijasa,kada je ceo svet video kako u Srbiji sude sudije Tomislava Karadzica.Decko je bio metar i po ispred poslednjeg igraca Partizana.Ali izgleda da igraci Zvezde nisu znali da se u Srbiji primenjuju nova pravila fudbalske igre.Naravno,Partizanu je `veciti potpredsednik` poklonio kup,i zamislite kaznio sudije zbog `nenamerne greske`.Da ne spominjem ovu sezonu i cuvenu utakmicu u Novom Sadu i dva ponistena gola Vojvodine i priznat Partizanov gol iz ofsajda.I gle opet ironije,glavni sudija meca je kaznjen da do kraja prevenstva ne moze da `deli pravdu`.Izgleda da `veciti potpredsednik` misli da narod u Srbiji nema oci.Pa poklonjen gol u finalu kupa protiv Sevojna,kada je Djordjevic(koji ne uspeva da igra fudbal cak ni u ligi Juzne Koreje) naocigled svih prisutnih na stadionu,malim ekranima nonsalantno rukom asistirao za gol.Naravno,glavni sudija je uputio pogled ka glavnoj lozi,dobio Amin `vecitog potpredsednika` i pokazao na centar igralista.Nemam vremena da ti govorim o jos primera,o tome kako Partizan osvaja titule i u drugim sportovima,jer sam u zurbi pa nemam vremena da pisem sad.A o tome ko je kriv za to sto je Partizan ove godine osvojioduplu krunu,kriva je Zvezda,tacnije ljudi koji su do danas vodili Zvezdu,i oni pre njih.Jer u ovoj fudbalskoj 2008-2009 Crvena Zvezda nije bila prisutna!
To sto si slova obojio u crveno ne znaci da si u pravu. Ako dovoljno odemo u proslost, naci cemo milion primera namestanja i od strane Zvezde i od strane Partizana. U stvari, i ne moramo mnogo u proslost, dovoljno ti je da pogledas proslu sezonu, kad su i Zvezda i Partizan u zadnjih 14 kola ostvarili isto toliko pobeda (osim u zadnjem, kad je Partizan obezbedio titulu pa se Zvezda smorila i odigrala nereseno). Razlika izmedju mene i tebe je sto ja kazem da namestaju i jedni i drugi, dok ti pominjes samo Partizan, a Zvezdine grehe ignorises. To ja nazivam licemerjem.
Inace, sto se tice prve recenice, ne moze se dokazati negativna konstatacija. Dokazi ti da jeste.
Ha ha ha ...Ne znam na cemu bi bio ljubomoran stvarno...nizi ste stalez od nas,Franjo Tudjman je bio vas predsednik...bilo bi me sramota da kazem da navijam za klub kao sto je Partizan...molite Boga da se Zvezda ugasi da bi mogli da osvajate pehare,to samo ogranicena osoba i osoba koja nema veze sa sportom moze da kaze.Ja ne volim Zvezdu koliko mrzim Partizan,ali nikad ne bih pozeleo da se Partizan ugasi.Bez Zvezde nema ni Partizana,i bez Partizana nema ni Zvezde.Ja sam osoba koja voli da Zvezda pobedjuje Partizan na terenu,sportski,ali Boze moj...na ovome svetu postoji dobro i lose,pa tako i u ovom slucaju.A nisam dobio odgovore na ono sto sam pisao u proslom postu,pa zato cekam da mi odgovorite...ako umete naravno.I pitam se zbog cega ovoliko partizanovaca na Zvezdinoj temi?Cemu to kad ste vi `toliko jaki`?Zasto se plasite Zvezde,kad Zvezda nece vise da postoji,ugasice se zar ne?Sto se tice pomenutog novinara,nije Bobi Jankovic,zeznuli ste se...COLOR]