General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Ma ti to mozes i sam da resis 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam ali nije fazon. Ovako kako ste uradili daleko je snaznije i ucvrscuje nasu fudbalsku vezu. Nema potrebe da ga ja sklanjam sa foruma.Ma ti to mozes i sam da resis![]()
@ Dr.Jekyll
Jel to taj kombi koji imas na avataru?
![]()
A to kaze ko? Srbin nemackog porekla ili nemac srpskog porekla? Mesas dva jezika a ni ne pravis razliku izmedju nekoga ko zivi u inostranstvu i onoga ko tamo samo radi.
Vidi se da dolazis sa politike, tamo ih je pun Q takvih pametnjakovica kao sto si ti.
Protiv crveno boldovanog u citatu nemam nista. Stices utisak o nekom na osnovu dva ulaska na forum.
To je dovoljan razlog da te ovde ljudi ponovo ismeju.
'ajde, brisi odavde da te ne isamaram. Neces biti jedini ciganin koga cu da popisam!
Sad vec pocinjes da budes zanimljiviji i normalniji. Medjutim odgovor na pitanje na koliko sam Zvezdinih utakmica bio treba da znas ako si redovno posecivao ovaj forum kako kazes. Ali nisi i zato cu da ti kazem. Bio sam na vise utakmica nego sto ti i cela tvoja porodica ukljucujuci i babe i dede imate godina. Nisam samo bio u Tokiju. A ti se nisi ni rodio kada je bio Bari. Sigurno. Ili bar nisi umeo da pricas i pratis TV.
A sto se tice banovanja i tu si malo informisan. Vujadine, ja banujem ovde. Banujem i zatvaram teme. I politiku mogu da zatvorim ali mi je nezanimljiva vasa klinacka rasprava o stvarima na koje nemate nikakav uticaj, niti pak imate relevantne parametre na osnovu kojih iznosite svoje stavove. Vasi postovi su vazni i ozbiljni ko hovno u travi.
Inace, ovde vlada razumni mir i sklad sto se tice postovanja, pa moderatori nemaju bas mnogo puta razlog da nekog banuju ili pak da intervenisu. Tvoj stav u vezi mojih postova je izgradjen na osnovu vaseg ponasanja na politici. Vi tamo vredjate jedni druge ukoliko niste istomisljenici A svi zajedno vredite ko dzak krompira. Zato vas i banuju. Ovde, druze moj, kad treba ujedinimo se i grobari i cigani i slaninari za zajednicku stvar. Vi na politici ne mozete da sakupite dva istomisljenika.
I na kraju: Ako se najedem pasulja ti ces se naci u Nikaragvi!![]()
![]()
![]()
Baka Jela gost Crvene zvezde
U saradnji Fudbalskog kluba Crvena zvezda i web portala Mondo, gost našeg Kluba u subotu na utakmici sa Radom biće Jela Sladaković, 82 godine stara navijačica Zvezde iz Prijedora.
U nedavno urađenoj reportaži, sada već popularna baka Jela izjavila je kako joj je san da dođe na Marakanu i da pogleda jednu utakmicu Crvene zvezde. Taj san će joj se vrlo brzo i ispuniti.
Na utakmici sa Radom u subotu, na koju je ulaz slobodan, počasni gost biće baka Jela, koja će pre same utakmice obići naš stadion i Muzej, a na raspolaganju će joj biti i klupski hotel i restoran. Jedan od poklona će biti i dres Crvene zvezde sa brojem 100, kao želja da baka Jela doživi barem toliko godina. Biće spremna i članska karta za našu vernu navijačicu.
Baka Jela imaće priliku da utakmicu posmatra iz svečane lože, odakle će moći da vidi nadamo se pune tribine, ali verujemo i da donese sreću našim igračima da zabeleže novu pobedu.
NO COMMENT!!!!!
nisam informiran,kakvo je stanje sa klubom?
ja sam iz hrvatske i bbb sam i iskreno ne bih volio da se takav klub ugasi,jer cekam prvi sljedecu utakmicu protiv Zvezde ili Partizana...naj draze bi mi bilo gostovanje u beograd,daj boze da takva utakmica bude sto prije...
zelim srecu zvezdi da se oporavi...
o pa ja te se secam......BBB
bas ti se dolazi u BG....
licno ,bilo bi interesantno da igra neku kub iz Hrvatske u Srb. i obrnuto![]()
Ajho ajho u zagreb idemo da pijemo da bijemo ajho ajho ajho![]()
Nije moje godiste a i ne znam je.Илке јел знаш ову баку,твоје је годиште![]()
Baka Jela gost Crvene zvezde
U saradnji Fudbalskog kluba Crvena zvezda i web portala Mondo, gost našeg Kluba u subotu na utakmici sa Radom biće Jela Sladaković, 82 godine stara navijačica Zvezde iz Prijedora.
U nedavno urađenoj reportaži, sada već popularna baka Jela izjavila je kako joj je san da dođe na Marakanu i da pogleda jednu utakmicu Crvene zvezde. Taj san će joj se vrlo brzo i ispuniti.
Na utakmici sa Radom u subotu, na koju je ulaz slobodan, počasni gost biće baka Jela, koja će pre same utakmice obići naš stadion i Muzej, a na raspolaganju će joj biti i klupski hotel i restoran. Jedan od poklona će biti i dres Crvene zvezde sa brojem 100, kao želja da baka Jela doživi barem toliko godina. Biće spremna i članska karta za našu vernu navijačicu.
Baka Jela imaće priliku da utakmicu posmatra iz svečane lože, odakle će moći da vidi nadamo se pune tribine, ali verujemo i da donese sreću našim igračima da zabeleže novu pobedu.
NO COMMENT!!!!!