Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zaboravila si da kazes kako je doslo do te polemike oko "stipendija".....a zaista mislim da je to vazan faktor u celoj prici....
Tada me jako iznerviralo potenciranje "titule" i na kom Fakultetu neko studira pokusavajuci se omalovaziti ljudi koji studiraju u Beogradu neke "trecerazredne" Fakultete....e zarto sam ti draga Anakin rekla nije lepo govoriti o tim stvarima nekim mladim ljudima koji mozda nemaju mogucnosti ili srece dobiti stipendiju ili vec sta god...a verovatno je nista manje od tebe i mene zasluzuju....to je bila cela poenta moje price....Molim te da prekinemo ovu diskusiju ,muka mi je. Evo ako ce ti biti lakse jako sam zlobna ,jako jako jako sam zlobna.....
A znas kako kazu ..."Nije vazno sta ti kaze ,nego ko ti kaze "...

Djuro....??? Živ li si???
a032.gif

djuro, mene je briga sto je tebi muka...
i meni je bilo muka da citam sta ste pisali pa ne vidim da se neko potresao...zasto sad udaras na sazaljenje?
titule i fakultete niko nije pominjao a osetljivost ne znaci da ces nekog da po.seres da bi se neko drugi osecao bolje...tako se ponasaju iskompleksirani ljudi...
sto se tice Dedinja, ima puno delova Dedinja, to nije samo Tolstojeva i to ne znaci odmah da neko ne zna sta ce sa parama...stari Beogradjani obicno imaju nesto u nekretninama na strateskim mestima u gradu ali da li ih je zaobisla sveopsta beda? tesko...
i zasto me opet teras da ti se pravdam za nesto sto ja imam a ti nemas?
razmisli o tome...

anakin:
i meni je bilo muka da citam sta ste pisali pa ne vidim da se neko potresao...zasto sad udaras na sazaljenje?
titule i fakultete niko nije pominjao a osetljivost ne znaci da ces nekog da po.seres da bi se neko drugi osecao bolje...tako se ponasaju iskompleksirani ljudi...
sto se tice Dedinja, ima puno delova Dedinja, to nije samo Tolstojeva i to ne znaci odmah da neko ne zna sta ce sa parama...stari Beogradjani obicno imaju nesto u nekretninama na strateskim mestima u gradu ali da li ih je zaobisla sveopsta beda? tesko...
razmisli o tome...
Ma ja ti zelim da uvek imas .Zaista. Ajde da prekinemo. I mir ok ? Caos.

anakin:
razmisli o tome...

Какав смор........
Па њу ни мама не трпи.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back