Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Psihic, ja sam riba/blizanac, plavooka(oci mi menjaju gotovo sve nijanse plave, no najcesce su zagasito plave),svetlosmedja, okruglastog oblika glave, pravilnog i cela i nosa, i mislim da moje usne imaju oblik m, nisu pune ali ni tanke, onako...Kad budes imao vremena, posveti mi se...ne mogu da kacim slicice... ;)

c6043916.jpg

PSiho jesi li se odmorio. Ako jesi ajd pogledaj mi sliku u profilu. I jedno pitanje, mozes da ogovoris na private: Sta mislis o Dinkicu? Izgleda kao nevinasce kad prica a svi za njega kazu da je neverovatno pokvaren...Nema veze sto ovo nije podforum Politike, ako hoces odgovori mi na private i za ovu sliku...
poz

Pokušaj oživljavanja teme:
Dragi psiho- odgovori nam!
Evo, da ponovim (ko zna na kojoj sam strani!):
Imam srcoliko lice, pravilnih crta, plaaaave oči, ok nosić, usne takodje... ma sve je to pravilno i nista nije ni sićušno, ni predimenzionirano (uh, kako ovo zvuči neinteresantno)... kosa mi je svetlosmedja-ako je i to bitno? ;-)

bohemi:
Pokušaj oživljavanja teme:
Dragi psiho- odgovori nam!
Evo, da ponovim (ko zna na kojoj sam strani!):
Imam srcoliko lice, pravilnih crta, plaaaave oči, ok nosić, usne takodje... ma sve je to pravilno i nista nije ni sićušno, ni predimenzionirano (uh, kako ovo zvuči neinteresantno)... kosa mi je svetlosmedja-ako je i to bitno? ;-)

Pošalji sliku na E MALE ..Ovo za sada je stornirano do daljnjeg...Takve upute dobih..
Nema daljih pregleda lica analizom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back