Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
anakin:ma slobodno, ja se ne vredjam...samo se cudim...
Nemoj se čuditi što si pametna a ja nešto uvidim zajedničko...
Pitanje je da li ja grešim ili si ti prepametna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anakin:ma slobodno, ja se ne vredjam...samo se cudim...
8) 
DjuraMornar:Da ,pobedila je...zaista smo jako razlicite....
Psiho ,da sklanjam sliku ?

DjuraMornar:Ma hvala ,ali pusti slikuja cekam da mi neko nesto kaze...
![]()

Uh...i ti si tu....neko "svoj" ....shaddow:Mnogo si slatka na onoj slici.![]()
Pa smesno mi je kad mi neko kaze da sam "zlobna" pa jos "nenadmasna" ...To ti meni dodje kao kompliment....Jer zlobna nisam...klempava ,nosata....ovakva onakva ...sve sve ali zlobna...veruj mi imponuje mi......Dobro bi to bilo ponekad.... :wink:anakin:pa nije smesno..tuzno je...ali ti to bas i ne razumes...
DjuraMornar:Pa smesno mi je kad mi neko kaze da sam "zlobna" pa jos "nenadmasna" ...To ti meni dodje kao kompliment....Jer zlobna nisam...klempava ,nosata....ovakva onakva ...sve sve ali zlobna...veruj mi imponuje mi......Dobro bi to bilo ponekad.... :wink:

E pa sad...ne smem da kazem...jer ce onda Psiho sve znati....i onako vec zna da sam "zlobna" ...ne smemo previse da otkrijemo...shaddow:Ti si jedna velika maza....... sto posto.![]()

DjuraMornar:E pa sad...ne smem da kazem...jer ce onda Psiho sve znati....i onako vec zna da sam "zlobna" ...ne smemo previse da otkrijemo...![]()
DjuraMornar:E pa sad...ne smem da kazem...jer ce onda Psiho sve znati....i onako vec zna da sam "zlobna" ...ne smemo previse da otkrijemo...![]()