Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
covece, koliko ste sujetni...onako svi od reda...
psiho, mozda si pogresio a mozda i nisi...jer ja ne znam Djuru, ti ne znas ni mene ni nju, Djura ne zna mene a svi zajedno ne znamo na koju si tacno osobinu mislio...:)
cudim se prvo sto me uzimas kao primer a ne sto si nasao vezu izmedju mene i Djure...

i jednom za svagda - ne vredjajte se toliko kad neko ne misli kao vi...ogromna je razlika izmedju neslaganja sa necijim stavom i uvreda na licnoj bazi,zlonamernih insinuacija (bogati roditelji i stipendije, jel tako Djuro?), implikacija i tome slicnog...

pitanje za L.1: sta se guzis na svakoj temi gde postoji makar mala mogucnost fajta? priviris, ubacis nesto nisko u rukavicama, blage veze nikad nemas sa temom na kojoj postujes...u cemu je poenta tvog postovanja ovde? uzivas u intrigama? dosadno ti je?
daj okaci sliku, ako si vec na temi...ili objasni sto te ima svugde gde neko krene da keya po nekom a ti bi malo da se ubacis...

Cuj, ja zaista ne znam ni kako to da si ti opet ovde ,ni zasto rasprava pocinje....Vidim o tebi se vec pisalo ....mislim da ja tada nisam dolazila postavljajuci svoja pitanja i potpitanja....zato to isto sada ocekujem i od tebe. Bas kao sto si lepo rekla ,ti i ja se ne poznajemo...i veruj mi ali iskreno o tebi nemam ama bas nikakvo misljenje vec samo ono koje je doneto na osnovu tvojih postova ...a moze bit da si sasvim ok cura....zato ne zelim da ulazim u polemiku...pogotovu jer razloga zaista nema...
cao..

O Boze.....
pa ti si nenadmasna....
Lepo si rekla...na dve strane se pisalo o tebi.....pa zar ti nije dosta ...??
A sto se "zgrazavanja " tice....pa oprosti mi...ali takva napast kao sto si ti ne mogu zamisliti da sam....pa cak ni da jedan milimikronski atom sa tobom imam slican....To je bila spontana reakcija na pomen tvog "imena"....
Ali nisam zelela produblj. temu....sto ti hvala Bogu jesi....
Ajde pisi jos malo....pa da pustimo Psiha da i on kaze koju...jer ipak je ,slozices se ,ovo njegov Topic.

nema potrebe meni da se objasnjavas...ja imam svoje misljenje koje u krajnjem slucaju ne moram ni da kazem...
ali kad me vec vuces za jezik, dobices ga...
zlobna si i te kako...udaras na licnoj osnovi i nekoliko puta sam primetila da se trudis da umanjis tudj uspeh izvrtanjem cinjenica...
primer za to je ona rasprava o stipendiji i bogatim roditeljima..
em tvrdis onda da ja lazem, em pokusavas da proguras tezu da svako ko je uspesan napolju mora da je bio srecan..znaci, ni talenat ni rad nego puka sreca...
a ne bih sad da ti kazem sta mislim u sustini o ljudima koji to rade...vrlo je jednostavno, doduse...

hoces jos neki primer?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back