Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drago mi je kada čujem da se ljudi bave sportom,jedino mi je žao što se uglavnom zapostavljaju stare dobre a opet veoma efikasne sprave.Ja sam u varijanti uradi sam napravio zidni nosač za vratilo koje se normalno kači na vrata,okačio lance sa karabinima na vratilo i od armature sam savijao ručke a na ručke komade cevi 1/2 cola zbog boljeg hvata.Na ovom vratilu koji me je možda koštao ukupno+- 3000 din bez problema možete raditi vežbe za ruke,ledja,grudi....sve je na vama.Možda nekome ovo i pomogne,možda nekome i uštedi.Pozdrav!
IMG_20211119_073647501.jpg

Pogledao, probao ali zasad ne ide, moram bas da razmisljam kako noge pokrecem... Trcim totalno nepravilno, udaram petom na dole umesto sredinom stopala u pokretu, da vucem napred... Probao i da ubrzam traku, usporim, ne ide. Moram se u toku zime zadovoljiti biciklom i tegovima :( koje bas i ne volim ali nema druge. Ok, bice ciscenja snega ali to racunam u radnu obavezu :D
Pa vezbaj, uci ce ti u naviku

Bez sale, osetim kad nepravilno doskocim da mi napreze zglob, povuce malo stopalo u stranu... Bolje da se ne igram sa tim, ovo su neke budzetne trake i pitanje je koliko imam na njima lufta za gresku. To jedino kad se prolepsa vreme da vezbam napolju pravilno trcanje.

Sve te razumem, ja mnogo grešim dok kucam, kao zbog brzine, a ono ne vidim pola slova, al jok, naočare mi ne trebaju :malav:
Sve te razumem, brate sestro Kvinsi ❤️
Zato ja tek sad pocinjem sa nekim ozbiljnijim radom u teretani, iako je ne volim, ali nemam izbora... Toliko je mala da kad podignem ruke dodirnem plafon, zgibove radim tako da krivim glavu u stranu da ne moram da se zaustavljam na polovini pokreta... Smejurija. Ali bolje ista nego da produzim odlaganje...

Back