Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ne.
Ja volim i takve treninge, timske, budu bas zanimljivi, bodrimo se navijamo, i tako
Aj kad dodjem u Srbiju da probamo? Ja cu taman odraditi svih 5 koje mogu a ti 85? :)
Zezam se, ja sam napokon krenuo da vezbam, naleteo sam slucajno na neki program sklekova i varijacija, svaki drugi dan vec tri nedelje, a kad ne vezbam za vreme rucka odem do teretane pa motam bicikl i malo tegove za pocetak, da ne dobijem jaku upalu misica (,radim sam bez smene i nekg da mi pomogne).
Iskreno bolje se osecam iako kratko vezbam.

ebga, nisam nikad trcao na traci.. imamo je na poslu ali uopste nemam zelju.. radije trcim napolju
Ma ja ne mogu napolju, kaljavo, hladno, vetar stalno duva, sad poceo i sneg da pada... Uvod u upalu pluca. A inace i kad hodam nabadam na petu, a na traci verovatno mora da se taj momenat preskoci... Ili ja nisam dobro podesio brzinu trake. Svejedno ne nameravam da trcim, bolje mi je na biciklu i leg pressu da radim. Probah pre neki dan 120kg i jedva... Bas sam zardjao.

razumem, tela si da sjebes troju
Dobro, evo ti moj sutrasnji trening
Screenshot_20211114-143740_CrossFit NS.jpg

Npr ovaj gore sam odradila za 22 minuta i umrla kad je bil test nedelja, posto smo u nekom.progres programu bili ovih 7 nedelja.
I ove radimo iste wodove kao te test nedelje da vidimo da li smo i koliko napredvali u kondiciji i snazi.
Znaci sad mi je cilj bolje vreme

Ja nisam u ovom crossfit fazonu, ali svaka čast boki 💪
Više volim klasične vežbe, dizanje tegova prosarano ponekad nekim kardio treningom, slično ovim crossfit izazovima.
Pogledala sam ove stranice na ig, ima zanimljivih ideja, ali ne bih mogla stalno tako da vežbam.
Meni je u ovoj teretani teško da osmislim trening jer ne poznajem sve sprave, a i gužva je, pa nekad ne mogu da uradim vežbu koju hoću jer je sprava zauzeta. Onda kao odem na sledeću vežbu, pa i to zauzeto, pa popizdim i dođe mi da odustanem i odem :lol:

Ja nisam u ovom crossfit fazonu, ali svaka čast boki 💪
Više volim klasične vežbe, dizanje tegova prosarano ponekad nekim kardio treningom, slično ovim crossfit izazovima.
Pogledala sam ove stranice na ig, ima zanimljivih ideja, ali ne bih mogla stalno tako da vežbam.
Meni je u ovoj teretani teško da osmislim trening jer ne poznajem sve sprave, a i gužva je, pa nekad ne mogu da uradim vežbu koju hoću jer je sprava zauzeta. Onda kao odem na sledeću vežbu, pa i to zauzeto, pa popizdim i dođe mi da odustanem i odem :lol:
Ova moja teretana je ok, health club za porodice, ima bazen, spa, restoran, imaju i bingo petkom😁 onako fensi, nove sprave. Ali ona jedna u mom kraju u Londonu je bila ekstra, bas prava za dizanje, bodibilderska, tipa Svarcija da zamislis da tamo vezba. Sve masinr na tegove, nema ovo na sajle. Nisam nikad videla takvu teretanu vise, verovatno zato sto je bila privatna. Ovi komercijanli lanci su svi isti, bas zato sto pucaju na komercijalu.

Back