gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Pa ne.
Ja volim i takve treninge, timske, budu bas zanimljivi, bodrimo se navijamo, i tako
Ja volim i takve treninge, timske, budu bas zanimljivi, bodrimo se navijamo, i tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj kad dodjem u Srbiju da probamo? Ja cu taman odraditi svih 5 koje mogu a ti 85?Pa ne.

45 zgibova uradis u jednoj seriji pravilno?Kako kome, ja vodim racuna
Ako sam ja dobro shvatio radi se na smenu... Ti 15 pa odmaras, dok odmaras drugi radi koliko moze... Pa na smenu do 90 ukupno.45 zgibova uradis u jednoj seriji pravilno?
Jel sam dobro razumela taj WOD?
Aha 90 ukupno za ceo trening, pa podeljeno na dvojeAko sam ja dobro shvatio radi se na smenu... Ti 15 pa odmaras, dok odmaras drugi radi koliko moze... Pa na smenu do 90 ukupno.
Ma ja ne mogu napolju, kaljavo, hladno, vetar stalno duva, sad poceo i sneg da pada... Uvod u upalu pluca. A inace i kad hodam nabadam na petu, a na traci verovatno mora da se taj momenat preskoci... Ili ja nisam dobro podesio brzinu trake. Svejedno ne nameravam da trcim, bolje mi je na biciklu i leg pressu da radim. Probah pre neki dan 120kg i jedva... Bas sam zardjao.ebga, nisam nikad trcao na traci.. imamo je na poslu ali uopste nemam zelju.. radije trcim napolju
Da, Meduza ce da me ispravi ako gresim ali mislim da tako ide. Napadate jednu vezbu do cilja, pa sledecu ... Zanimljivije je tako, bodrite se i sustizete, mnogo je lakse nego da sama vijas polovinu tih vezbi.Aha 90 ukupno za ceo trening, pa podeljeno na dvoje
Ja sam ti samo skrinovala wod sa insta.45 zgibova uradis u jednoj seriji pravilno?
Jel sam dobro razumela taj WOD?
Pa npr ja uradm 5, pa partner 5 i tako dok ne stignemo do 90.Aha 90 ukupno za ceo trening, pa podeljeno na dvoje
Imas cak i to, tehnike trcanja, planiram to da izucimNego imam problem sa trakom za trcanje ))) Trcim tako da zaustavim traku na momenat, jel' se desavalo nekome to? Ne znam kako da objasnim, valjda petom nabadam...
Dobro, evo ti moj sutrasnji treningrazumem, tela si da sjebes troju
Aha, kapiram sad. A jel pravite pauzu ili furate dok ne odradite sve sa liste?Pa npr ja uradm 5, pa partner 5 i tako dok ne stignemo do 90.
U subotu sam npr radila skok na kutiju i cucnjeve sa partnerom na isti nacin, kad on posustne, ja nastavim i tako do cilja
Propisana kilaza za momke i devojke ako hoces da radis tako. A ne moras. Mozes naravno uzeti i manjea sta ti je ono 42.5/30?

Ova moja teretana je ok, health club za porodice, ima bazen, spa, restoran, imaju i bingo petkomJa nisam u ovom crossfit fazonu, ali svaka čast boki
Više volim klasične vežbe, dizanje tegova prosarano ponekad nekim kardio treningom, slično ovim crossfit izazovima.
Pogledala sam ove stranice na ig, ima zanimljivih ideja, ali ne bih mogla stalno tako da vežbam.
Meni je u ovoj teretani teško da osmislim trening jer ne poznajem sve sprave, a i gužva je, pa nekad ne mogu da uradim vežbu koju hoću jer je sprava zauzeta. Onda kao odem na sledeću vežbu, pa i to zauzeto, pa popizdim i dođe mi da odustanem i odem![]()