Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG-e2059ef69ca4d145d6b271a6af995beb-V.jpg
Spadoh s nogu danas. Možda sam sad i ja fitnes forumašica.

@Kvinsi
Kakve vrednosti ti pokazuje body battery?
Juce sam imala skroz lep dan i vecernje brzo hodanje, napravila preko 21000 koraka, spavala odlicno, dobra srcana frekvencija u snu, miran, dubok san i opet mi jutros body battery pokazuje samo 59%
Sta radim pogresno?

Znam da meri i nivo stresa i sve, ali juce sam imala bas neki lagani dan i nije mi jasno zasto ovako nisko?!

Ja ne obraćam pažnju mnogo na body battery, i nisam uspela da provalim od čega zavisi. Što se tiče sna, uopšte nisam zadovoljna kako meri. Zapravo, osim što ima odličan GPS i dobar je za trčanje, i lepo izgleda na ruci, garmin sat mi je prilično razočarenje. Bila sam mnogo zadovoljnija Fitbitom.

Ja ne obraćam pažnju mnogo na body battery, i nisam uspela da provalim od čega zavisi. Što se tiče sna, uopšte nisam zadovoljna kako meri. Zapravo, osim što ima odličan GPS i dobar je za trčanje, i lepo izgleda na ruci, garmin sat mi je prilično razočarenje. Bila sam mnogo zadovoljnija Fitbitom.
Jos se navikavam, ucim, googlam i citam sta i kako meri.
Vrtim se po app-u i postavkama.
Nisam imala Fitbit, ali cula sam da je dobar.

malo mi neobican taj nabacaj.. ja to gledam kroz tehniku dizanja tegova... tamo sa zemlje vuces tegove do butina i butinama udaris sipku dajuci tegovima uzgon.. ovde mi je neobicna ta stanka kod kolena.. al dobro, imate vi svoje fazone

malo mi neobican taj nabacaj.. ja to gledam kroz tehniku dizanja tegova... tamo sa zemlje vuces tegove do butina i butinama udaris sipku dajuci tegovima uzgon.. ovde mi je neobicna ta stanka kod kolena.. al dobro, imate vi svoje fazone
Daj bre bundeva
To ja pravim pauzu jer vezbam pokret.
I imam tonu propusta na kojima radim.

Nisam ja profi dizac pa da me tako ozbiljno analiziras

I sam trzaj i nabacaj ima par tehnika

Inace ti se samo cini da butinama udaraju sipku.
Oni samo sipkom idu uz telo.
Rukama povlace.
Zamisli onog sto trza 200 kila.
Mislis da je cimne na gore butkama ?

A ja sam ovde vezbala tehniku, bez ili sam malom kilazom i zato sam isla lagano i sa oauzom, cisto da mi udje ceo pokret u mozak. Jer mi je tesko .
Ali radim na tome da ne napravim pauzu.

Sutta se radi snatch.

Back