Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zurila sam na posao jutros posle treninga pa se nisam javila.
Ova nedelja mi je retestiranje, radim iste trenibge kao pre nekoliko nedelja i uporedjujem svoje rezultate.
Radila sam tada trastere sa 20 kg, ovaj trening sto sam vam i kacila juce ....
Vreme onda mi je bilo 20:25
Danas vreme 16:12

Ne mogu opisati osecaj 😊 tog zadovoljstva kad sam zavrsila, bas sam srecna i jos me drzi.
Sutra back squat retestiranje 😊

1800m trcanja i 90 izbacaja sa 30kg? :eek:
Za 20 minuta?
Svaka ti cast. Prvi put kad budem u prilici daces mi autogram. Mene bi posle toga mogli samo da sahrane.
Nije to samo 1800. Pre glavnog dela se zagrevamo sa onim vezbicama klasika kao i svi verovatno.
Plus u to zagrevanje imamo i 4 kruga , svaki krug obuhvata 2 vezbe po 10 ponavljanja i 100 metara trcanja

Ova moja teretana je ok, health club za porodice, ima bazen, spa, restoran, imaju i bingo petkom😁 onako fensi, nove sprave. Ali ona jedna u mom kraju u Londonu je bila ekstra, bas prava za dizanje, bodibilderska, tipa Svarcija da zamislis da tamo vezba. Sve masinr na tegove, nema ovo na sajle. Nisam nikad videla takvu teretanu vise, verovatno zato sto je bila privatna. Ovi komercijanli lanci su svi isti, bas zato sto pucaju na komercijalu.
Da, brate mili sve razvlače sajle :lol:

Evo rezultati moji od prethodna dva dana retestiranja

Prilozi

• 20211116_131723.jpg
    20211116_131723.jpg
    79,6 KB · Pregleda: 18
  • 20211116_131728.jpg
    20211116_131728.jpg
    101,1 KB · Pregleda: 17
Pa sad imam papir samo da bih lakse pratila sebe, nemamo inace, nego su organizovali taj neki progres program.
Imacemo i predavanje sledecu subotu da nam objasne sta su to radili sa nama i zasto smo bolji....
A dobice svako i personalizovanu analizu. Koje su nam dibre, koje losije strane i kako i sta raditi 😊

Pa sad imam papir samo da bih lakse pratila sebe, nemamo inace, nego su organizovali taj neki progres program.
Imacemo i predavanje sledecu subotu da nam objasne sta su to radili sa nama i zasto smo bolji....
A dobice svako i personalizovanu analizu. Koje su nam dibre, koje losije strane i kako i sta raditi 😊
idi bre boko, tolko si me isprepadala stranim izrazima da sam se zapitao sta su vam dibre

Imas cak i to, tehnike trcanja, planiram to da izucim
Pogledao, probao ali zasad ne ide, moram bas da razmisljam kako noge pokrecem... Trcim totalno nepravilno, udaram petom na dole umesto sredinom stopala u pokretu, da vucem napred... Probao i da ubrzam traku, usporim, ne ide. Moram se u toku zime zadovoljiti biciklom i tegovima :( koje bas i ne volim ali nema druge. Ok, bice ciscenja snega ali to racunam u radnu obavezu :D

Back