fina a u stvari

Stvar je u nekonzistentnosti u njenom ponašanju što bi moglo da implicira neku vrstu potiskivanja, na silu usađenog morala kog ne može da se otarasi i onda ventiliranje u krevetu ili nešto tako?
Mislim, ne znam, samo nagađam, ja sam temu otvorio da mi kažete jel realno :lol:

To o cemu ti pricas su stereotipi. Ako je devojka lepo vaspitana, kulturna i ne izgleda kao da radi u picinom parku ne znaci da je frigidna.
Idealna zena je dama u drustvu, domacica u kuci i k**** u krevetu.

Imam neku poznanicu, ono, čistunica par ekselans, fina, ne psuje, ne pije, ne puši, svira klavir, samo što se ne obuče u odoru monahinje, sve kultura, rečnik racq palac
I smuva se ona sa nekim likom džiberom totalnim i to traje neko vreme međutim šutne ona njega pod izgovorom da im se ne poklapaju interesovanja i da će on da je koči u budućnosti
i sad nebitno to

sedimo mi pijemo i on ozlojeđen taj lik nervira se nešto pizdi i neko ga pita je li brate a kako se heftala
i sad ono svi naravno očekivali neki odgovor tipa samo misionar u mraku bez ikakvih zvukova ili nešto slično
kad ono prc ispade devojka totalni manijak seksualni, čak je u jednom momentu reko i "DVOCEVKA", e tad smo popadali od smeha kolektivno
i sad se ja lomim dal da mu verujem il je pričo priče
take su najgore

pa to je to.
fina je pokrice ,maska ,fasada.
prevalila je ona muskaraca preko glave vise nego one na plavom mostu.
ovaj je bio kres sema ili je imala neki interes pa joj je trebao.
verovatno je naisao drugi zamzo da ga muze, pa otkacila ovoga .

To o cemu ti pricas su stereotipi. Ako je devojka lepo vaspitana, kulturna i ne izgleda kao da radi u picinom parku ne znaci da je frigidna.
Idealna zena je dama u drustvu, domacica u kuci i k**** u krevetu.

ako se neke curke primaju na te fore ne moras i ti , istina je ako si u bilo kom aspektu zivota rava bices i u ostalima, probaj- ozeni jednu takvu pa posle se ubij.

Imam neku poznanicu, ono, čistunica par ekselans, fina, ne psuje, ne pije, ne puši, svira klavir, samo što se ne obuče u odoru monahinje, sve kultura, rečnik racq palac
I smuva se ona sa nekim likom džiberom totalnim i to traje neko vreme međutim šutne ona njega pod izgovorom da im se ne poklapaju interesovanja i da će on da je koči u budućnosti
i sad nebitno to

sedimo mi pijemo i on ozlojeđen taj lik nervira se nešto pizdi i neko ga pita je li brate a kako se heftala
i sad ono svi naravno očekivali neki odgovor tipa samo misionar u mraku bez ikakvih zvukova ili nešto slično
kad ono prc ispade devojka totalni manijak seksualni, čak je u jednom momentu reko i "DVOCEVKA", e tad smo popadali od smeha kolektivno
pa sta ti nije jasno? devojka je fina... fino svira klavir, fina sto se ponasanja tice, pa sto ne bi bila fina i u krevetu...?... mislim, logicno je...

Mene niko nikada nece uspeti da ubedi da uspesnost muskarca u sexu NE ZAVISI od zene. Meni je svaki bio odlican, ali mislim da je to samo zato sto sam ja otvoreno pokazivala sta zelim i vodila igru, i dominaciju i pokornost.
Ko je bio dominantan a ko pokoran? Ti si pokorna? Ili i jedno i drugo? Zamrsila si ga. Dao bih joj da 'vodi igru' u smislu da mi se nudi da ONA MENI radi neke stvari koje me zadovoljavaju, ako ja tad zelim da mi radi to, ili da bi vidio sto bi ona tad zeljela da ja zelim od nje, ali od stvari koje ona i ja volimo mogu da se rade samo stvari koje tad ja zelim da se rade, i ona ne mora da bude "pokorna" ako nece, mada je pozeljno, ali nikako ne smije ni u snu da pozeli da bude dominantna.

Poslednja izmena:
i sad nebitno to

verovatno je tacno.....te sto su u javnosti fine u u sexu su razuzdane i slobodne,sve ono sto u drustvu ne zele da prikazu,sto drze na uzici u sexu puste s lanca....bivsa mi bejase slicna ovoj tvoj iz price.....:lol:

Mislim da dečko govori istinu, uvek postoji potencijalni procenat da preuveličava ili laže, ali zašto mu ne verovati?

Od devojke koja je hodajući seks vizuelno se očekuje da će pristati na svašta i ko zna koliko će nekom biti interesantna takva, ali se od anđelčića malo ko nada tome.
I u tom faktoru iznenađenja leži prava čar, zar ne?

Mislim da dečko govori istinu, uvek postoji potencijalni procenat da preuveličava ili laže, ali zašto mu ne verovati?

Od devojke koja je hodajući seks vizuelno se očekuje da će pristati na svašta i ko zna koliko će nekom biti interesantna takva, ali se od anđelčića malo ko nada tome.
I u tom faktoru iznenađenja leži prava čar, zar ne?

da bas tako...
ne kaze se badava tiha voda breg roni...mahom tako i bude da su te mirne i "fine" jako aktivne u krevetu.

pa ako zelis vatrene menjaj destinaciju :lol: ovde ili se kriju takve ili ih nema ;)

Probas kod svake :per: na 10 devojaka - 5 su perverzne a 2 vatrene i zeljne :zper:

Ja znam gde obitavaju takve i lako ih pronadjem :malav:

i sad nebitno to

То је идеална жена колико се разумем у тематику, још само да је добра домаћица :)

Back