fina a u stvari

Problem je neiskusnih sto finocu nikako ne mogu da povezu sa libidom, pa im je onda ono sto je fino, automatski cisto, neporocno, sterilno, takoreci svetacko
i to ne mogu da povezu sa seksom koji vide kao prljav i ponizavajuci

I onda takvu devojku smatraju podlom folirantkinjom koja ih vuce za nos, prodaje im finocu a ovamo se ....
Takoreci, navlaci ih da i oni budu fini a ustvari.....jao, kuku, ah, strashno, nedopustivo, kuuuuuurva, sve su one kuuuurve, sve su iste, mamicu im, jao :dash: i tako te reakcije onih koji ne kapiraju i smatraju da im je podvalila, jer da su sve to znali, ah kako bi je oni tretirali, uh kako bi je ubili od qrca i tome slicno :lol:

pa ako zelis vatrene menjaj destinaciju :lol: ovde ili se kriju takve ili ih nema ;)

Probas kod svake :per: na 10 devojaka - 5 su perverzne a 2 vatrene i zeljne :zper:

Ja znam gde obitavaju takve i lako ih pronadjem :malav:

au brate nema ih il se dobro kriju?
pa to i nije neka dobra kvota...a ko te spadne los redosled, prve tri nece, druge 5 perverzne, pa prodju godine i istrosis se za one vatrene i zeljne koje dolaze, uh ;)

Imam neku poznanicu, ono, čistunica par ekselans, fina, ne psuje, ne pije, ne puši, svira klavir, samo što se ne obuče u odoru monahinje, sve kultura, rečnik racq palac
I smuva se ona sa nekim likom džiberom totalnim i to traje neko vreme međutim šutne ona njega pod izgovorom da im se ne poklapaju interesovanja i da će on da je koči u budućnosti
i sad nebitno to

sedimo mi pijemo i on ozlojeđen taj lik nervira se nešto pizdi i neko ga pita je li brate a kako se heftala
i sad ono svi naravno očekivali neki odgovor tipa samo misionar u mraku bez ikakvih zvukova ili nešto slično
kad ono prc ispade devojka totalni manijak seksualni, čak je u jednom momentu reko i "DVOCEVKA", e tad smo popadali od smeha kolektivno
i sad se ja lomim dal da mu verujem il je pričo priče

sta ti je tu cudno, svega ima druze, neke se oblace kao prostitutke a ustvari nisu skinule ni mrak, nemoj da te cudi

Back