Stvar je u nekonzistentnosti u njenom ponašanju
što bi moglo da implicira neku vrstu potiskivanja, na silu usađenog morala kog ne može da se otarasi i onda ventiliranje u krevetu ili nešto tako?
Mislim, ne znam, samo nagađam, ja sam temu otvorio da mi kažete jel realno
Крептомане, нема то везе са потискивањем, и са моралом који је на силу имплантиран.
Сам си написао у свом следећем посту, да иде у крајност. Ради се заправо о особи која је типичан пример синдрома - Доктор Џекил и Мистер Хајд.
Ствари посматра кроз дуалистичку призму - испољавање претеране ''озбиљности, достојанства, културе, господског понашања'' у јавној сфери, тј - односу са људима,
а са друге присутно изражавање специфичне сексуалне склоности и бестијалности у приватној сфери. Екстремизам који је распоређен на две сфере.
Свесно иде на тај елемент изненађења, јер као што и у трилерима испадне да је убица онај на кога најмање очекујеш, тако и у сфери људских односа, и прича о томе
ко се најбоље прца у кревету, испадне онај (или она) који уопште не прича о таквим стварима, који се не хвали, који не сере на сав глас, и који не обелодањује интимне ствари на црквена звона.
Заправо и те људе са ''којима је супер, са којима изванредно и достојанствено комуницира - стил белих рукавица'' третира на суптилан и елегантан начин као нижу расу.
У фазону - видите мене, у мом начину изражавања, и бади ленгуиџа сам изнад вас за светлосну годину, нећете од мене чути ниједну прљаву и вулгарну реч,
а када дође до сфере размене ''нежности'' и телесних задовољстава у кревету, поново успе да се наметне као узвишен фактор, јер и у домену перверзија и начина испољавања секса
се показује као боља и јача личност од тог њеног дечка (џибера) који само зна да лаје у празно.