fina a u stvari

А не не не, није то све.
Она уме и да диктира (тј - да носи барјак у кревету):

Mene niko nikada nece uspeti da ubedi da uspesnost muskarca u sexu NE ZAVISI od zene. Meni je svaki bio odlican, ali mislim da je to samo zato sto sam ja otvoreno pokazivala sta zelim i vodila igru, i dominaciju i pokornost.

Imam neku poznanicu, ono, čistunica par ekselans, fina, ne psuje, ne pije, ne puši, svira klavir, samo što se ne obuče u odoru monahinje, sve kultura, rečnik racq palac
I smuva se ona sa nekim likom džiberom totalnim i to traje neko vreme međutim šutne ona njega pod izgovorom da im se ne poklapaju interesovanja i da će on da je koči u budućnosti
i sad nebitno to

sedimo mi pijemo i on ozlojeđen taj lik nervira se nešto pizdi i neko ga pita je li brate a kako se heftala
i sad ono svi naravno očekivali neki odgovor tipa samo misionar u mraku bez ikakvih zvukova ili nešto slično
kad ono prc ispade devojka totalni manijak seksualni, čak je u jednom momentu reko i "DVOCEVKA", e tad smo popadali od smeha kolektivno
i sad se ja lomim dal da mu verujem il je pričo priče

Kakve veze ima njeno ponasanje u krevetu sa ponasanjem na ulici?
Pa zar joj i jedno i drugo nisu prednosti?

Kakve veze ima njeno ponasanje u krevetu sa ponasanjem na ulici?
Pa zar joj i jedno i drugo nisu prednosti?

Stvar je u nekonzistentnosti u njenom ponašanju što bi moglo da implicira neku vrstu potiskivanja, na silu usađenog morala kog ne može da se otarasi i onda ventiliranje u krevetu ili nešto tako?
Mislim, ne znam, samo nagađam, ja sam temu otvorio da mi kažete jel realno :lol:

Stvar je u nekonzistentnosti u njenom ponašanju što bi moglo da implicira neku vrstu potiskivanja, na silu usađenog morala kog ne može da se otarasi i onda ventiliranje u krevetu ili nešto tako?
Mislim, ne znam, samo nagađam, ja sam temu otvorio da mi kažete jel realno :lol:

Nije tacno, devojka se ponasa kako je vaspitana, ne ugrozava nikoga i zeli da svima bude prijatno u njenoj blizini.
A sto se tice sexa, voli da uziva u sexu i vidi se da joj nista nije na silu usadjeno (moral) posto osobe kojima su na silu usadjivali razne norme... imaju probleme u ostvarivanju bliskog kontakta, pogotovo u sexu...

Realno je. Ako je neko kulturan, obrazovan, odmeren,... Ne znaci da je lisen seksualnog nagona i da ne ume da uziva u njemu.
Kao sto nije ni pravilo da devojke sa suknjom do pola guze i dekolteom do pupka zare i pale. Naprotiv. Neke bas misle da je dovoljno sto su samo servirale svpoje atribute.

Realno je. Ako je neko kulturan, obrazovan, odmeren,... Ne znaci da je lisen seksualnog nagona i da ne ume da uziva u njemu.
Kao sto nije ni pravilo da devojke sa suknjom do pola guze i dekolteom do pupka zare i pale. Naprotiv. Neke bas misle da je dovoljno sto su samo servirale svpoje atribute.

Ne znam kolko se oseća u mom prvom postu, al jedno je kad je neko kulturan obrazovan i odmeren a drugo je kad ide u krajnost. Ja sam recimo kulturan obrazovan i odmeren :mrgreen:

E = mc2
tumblr_lqyu365FvY1qmjbd9o1_500.png

:aha:

Крептомане, нема то везе са потискивањем, и са моралом који је на силу имплантиран.
Сам си написао у свом следећем посту, да иде у крајност. Ради се заправо о особи која је типичан пример синдрома - Доктор Џекил и Мистер Хајд.
Ствари посматра кроз дуалистичку призму - испољавање претеране ''озбиљности, достојанства, културе, господског понашања'' у јавној сфери, тј - односу са људима,
а са друге присутно изражавање специфичне сексуалне склоности и бестијалности у приватној сфери. Екстремизам који је распоређен на две сфере.
Свесно иде на тај елемент изненађења, јер као што и у трилерима испадне да је убица онај на кога најмање очекујеш, тако и у сфери људских односа, и прича о томе
ко се најбоље прца у кревету, испадне онај (или она) који уопште не прича о таквим стварима, који се не хвали, који не сере на сав глас, и који не обелодањује интимне ствари на црквена звона.
Заправо и те људе са ''којима је супер, са којима изванредно и достојанствено комуницира - стил белих рукавица'' третира на суптилан и елегантан начин као нижу расу.
У фазону - видите мене, у мом начину изражавања, и бади ленгуиџа сам изнад вас за светлосну годину, нећете од мене чути ниједну прљаву и вулгарну реч,
а када дође до сфере размене ''нежности'' и телесних задовољстава у кревету, поново успе да се наметне као узвишен фактор, јер и у домену перверзија и начина испољавања секса
се показује као боља и јача личност од тог њеног дечка (џибера) који само зна да лаје у празно.

Ne vidim šta tu nije u redu?
Da li zato što je "fina, ne psuje, ne pije, ne puši, svira klavir," ne sme da oseća nešto što je normalno?
Naprotiv, upravo je ta kombinacija sasvim normalna!

Meni je na ovu temu upitno samo to kako je bivsi decko, uspeo bivsu devojku da okarakterise kao "dvocevku"!

Znaci ja se u ovoj temi apsolutno ne bih bavila devojkom nego naprotiv, bivsim deckom.

Ajte, njega da analiziramo i rasclanjujemo!

FIN , a ustvari?

Imam neku poznanicu, ono, čistunica par ekselans, fina, ne psuje, ne pije, ne puši, svira klavir, samo što se ne obuče u odoru monahinje, sve kultura, rečnik racq palac
I smuva se ona sa nekim likom džiberom totalnim i to traje neko vreme međutim šutne ona njega pod izgovorom da im se ne poklapaju interesovanja i da će on da je koči u budućnosti
i sad nebitno to

sedimo mi pijemo i on ozlojeđen taj lik nervira se nešto pizdi i neko ga pita je li brate a kako se heftala
i sad ono svi naravno očekivali neki odgovor tipa samo misionar u mraku bez ikakvih zvukova ili nešto slično
kad ono prc ispade devojka totalni manijak seksualni, čak je u jednom momentu reko i "DVOCEVKA", e tad smo popadali od smeha kolektivno
i sad se ja lomim dal da mu verujem il je pričo priče

ispod tute trista kyjca cute :deda:

Meni je na ovu temu upitno samo to kako je bivsi decko, uspeo bivsu devojku da okarakterise kao "dvocevku"!

Znaci ja se u ovoj temi apsolutno ne bih bavila devojkom nego naprotiv, bivsim deckom.

FIN , a ustvari?

Ja bih se zapitao sta znaci to "dvocevka", jer mene to asocira na devojku koja praktikuje analni seks, sto nije nista neobicno i cudno.
Opet, to moze biti osoba praktikuje seks u troje, ona i dva muskarca ili ona i "pomocno sredstvo", opet nista cudno.

E sad, ja mislim da se taj lik malo hvalio, "u brate, manijak je, sve radi, prava dvocevka", osim ako ne laze.
Mozda te fine i povucene nekako dodatno pale jer su divlje u krevetu pa se to "moralo" podeliti sa prijateljima.

A sto je neko rekao, mozda je ogorcen lik, pa sada, "ona kao fina, dobra, a voli analni seks". (ju, velike li sramote, zensko voli analni seks, jao boze)

Ja ne vidim nista lose u njenom ponasanju, osim ako ne praktikuje seks sa dva muskarca (mada to je moje misljenje).

FIN , a ustvari?

pa on nije fin al se i ne izdaje sa takvog, za razliku od nje koja se zgražava nad "u ***** materinu" a s druge strane radi kojekakve perverzije.
Mislim, ajde sad, nije to neko moje moralisanje, ja sam izrazito amoralan i ne donosim vrednosni sud na tom nivou o ljudima, ali sam svestan da ljudi generalno donose, a ona je primer čoveka-visokog moraliste. Za takve ljude prosto ne očekuješ da u samoći istražuju analne šupljine.

Back