Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oš proveriš?hej! stojkov, bas si s enapalio, jesi li?
Džaba ja mogu kad ti ne možešak mozes vidi potrudi se jos jace da shvatimo sve to. Mozes ti to.
Manje gledaj TV Šolak biće ti lakši životStojko, mukice nasa forumasa. Kapiram da ti je sada lakse. Jel ti lakse?
Čekam da shvatiš šta si hteo da hoċešTvoj monolog ribe koje se bejeju sa nama ne pokrivaju ovaj monolog... slazs li se sa mnom?
Popularnost je za mene odgovornost.Sinji galebovi nasi, Stojko i njegovi forumasi :/
Gay STOP!Evo Stojko je mudar bas, to je nas posteni forumas... priznao je pred korisnicam pa i meni ... nece niko da ga zeni.![]()
Stojko, Stojko, ne ide ti rasprava sa njima, ispao si gup pred svima!
Stojko i logika samoubedjena bese, ali nije mu bilo mrsko da drugaru preko shlaga teshe!
Stojko toliko si mocan logicaru nas, evo Ajnstajn je ljubomoran na tebe bash!
Umesto što se samnom tučešStojko, Stojko logika ti je losija strana, ali ne mari bog toga ti i nasa prava zavrzlama.
Logika je ono kad predješ 60 a ostaneš majmun od 20Stojko objasni nam definiciju logike.
Mi se svi uzdamo u tebe, a tvoje riba se sa nama beje.
Pa i ti si momak samo dal ima živih vršnjakinja kod tebe?Eh, moj Stojko, nkada se ozeniti postenom ences, sudbinski se na led zaleces.