Fimoza

@mario80

Jel znaš da se u tropskim krajevima seku kite jer nemaju vode pa da budu "higijenski"?

Omiljena logika prvog reda...
A onda se zapitaš šta li žene tamo rade bez vode?
I kako uopśte žive bez vode?

1728512530059.png

Ovde mora da bazdi - nema ni kapi vode!

Farmakomafija voli da zataškava.

Ne doći će roditelj na Krstaricu pa će da javi: "mi mislili to moderno nešto, odvukli nalog od 6 godina, sedeli ispred ordinacije, izašo doktor kaže imamo manji problemčić, potpiśite ovde, mi potpisali..."
O čemu ti? Čovek ima problem i mora da ga reši.
Izrazito primetno da na namenskim temama svi koji su navodno to uradili detetu (redje sebi) nikako da pomenu NAKNADNE DORADE
Ma ko je to uradio detetu? Kome je drago da mu detetu režu kožu? Ljudi to rade kad je medicinski problem u pitanju, ne govorimo o primitivnijim zajednicama.

O čemu ti? Čovek ima problem i mora da ga reši.
Ne mora
Neki put se problemi reše sami.od sebe
Strpljenje & vreme kažu mudriji
Ma ko je to uradio detetu? Kome je drago da mu detetu režu kožu? Ljudi to rade kad je medicinski problem u pitanju, ne govorimo o primitivnijim zajednicama.
Fimoza je fiziološko stanje.
Čemu kod maloletnika?
Da napravi dete drugarici u petom razredu?
Da budeš "ponosni deda" sa 35?
Pa to i praunuke ima da doživiš...
Pre penzije... :kafa:

Ajde mala pomoć...
Dosadni ste mi...

Recimo...
Kratak frenulum
E ovo je zajebano i to ne može biti stečeno

Pa onda - parafimoza
Posledica upala i primitivnog vučenja odraslih "koji zaboravili akcije sa kupanja" jer mu vreme nije - BOG ODREDIO

Zatim...
Psorijaza, ekcem, dijabetes...

A najludje śto ne znate za kortizonske kreme kojih ima više vrsta, humana medicina, u zavisnosti od uzrasta i/ili stadijuma.

Malo se progugla, nije komplikovano uopšteeee.
A sex bude lepa rabota... :D

Žene ne znaju al svakom muškom je prvi pogled na čudoviśte od glavića bio šok.
Zašto? Kako? Čemu?
Pa onda sperma... Da povratiš mada si kao čuo ... Pomisai da ćeš sa tom sluzavom tečnošću živeti do kraja života...

Što bi se reklo ukratko - prolazne faze pa muškarci zaborave kako mogu devojke da se osete kad i one prvi put vide JEDNOOKO ČUDOVIŠTE

Poslednja izmena:
Mogu li da imam seks ukoliko imam fimozu ?
Možeš i da nemaš seks a da ti sve u redu.
Pazi, niko ti ga ne garantuje, laže narod.

Ništa nisi napisao tipa "mož kad je mlitav ne mož kad se razgoropadi"

Proveri dal si ga uopšte odlepio pa dodji da razgovaramo.

A ovi što bi da seku nek sebi odseku gornju glavu - ni čemu im ne služi.
Niti će propasti svet bez takvih.

Do 21-ve imaš fore za sve, znaju urolozi.

Prvi sex pao u drugoj godini.
Ja naivno poneo svesku iz matematike kod drugarice kojoj dobro išlo.
Mislim da sam bio silovan, sve se prebrzo desilo i bili smo bez gaća.
Tek posle tri dana sam shvatio šta mi se desilo.
Toliko sam razmišljao o tome pošto sam ja veliki logičar da na kontrolnom iz matematike nisam napisao ni jedan jedini broj.
Bio znak pitanja preko cele stranice.
Četvrti dan odem kod nje a ona sa "starijim i zrelijim"
Mislim strašno...
Tako vam je to u Beogradu...

Od žena sam odustao posle pet veza a šestu odmah raskantao čim mi pomenula strica koji duguje pare zelenašima..

Znate veliki je problem kad mislite da ste našli žensku za sportske aktivnosti da vam gratis ide i njena seljačka istorija od familije.

Umesto par guzova, sisa i one naprave za vršnjaka vi dobijete informacije ko kome duguje ko koga bolesnog izbacuje a ranije bio svaki dan kod njih na tanjiru dok se nije zaposlio.pa osilio, ko je kome ovo ono i ko sve od njih treba kod vas da noći

Spakovao sam kitu u gaće i dobro proverio rajsferšlus i ostavio ih da reše sve probleme pa koja bude prva rešila sve probleme po familiji ima moj broj nek okrene slobodno ali pod novim uslovima

Zato postavljač teme ne treba da žuri sa fimozom nek se zajebava sa njom ceo život.
Koj će ti suv glavić koji grebe gaće i kad otupi ako ċeš da brineš istorijate njene familije? Jel to higijenski?

Surovo ali istinito.
Na kuras ih nabijem majmune seljačke

Poslednja izmena:

Back