svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 173
Koje su to masti?A kortizonske masti ne preporučuješ?
Jel ste svi iz iebene Bosne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su to masti?A kortizonske masti ne preporučuješ?
Jel ste svi iz iebene Bosne?
Imam 17 godina jesam masturbirao da ne zalazim sada u detalje ali me zanima postoji li neka druga opcija pored operacije
To ti je pislednja opcija, naravno prva kod privatnika ali poslednja kod državnog...Ta operacija podrazumeva obrezivanje koliko sam razumeo?
Ne zamlaćuj dečka. Svaki lekar u Srbiji će ti sigurno odmah reći da mora cirkumcizija jer nije dete već odrastao.Nek tebi izvrši "sitnu intervenciju"
Lako je tudjim po trnju mlatiti
Prvo nauči šta je prepucium i koje su mu sve funkcije.
Sad je lako - ima internet
Prvo da znaš da farmakomafija juri skalpove po celom svetu.Koje su to masti?
Lepi, sa fimozom se radjaš, pa je se oslobodiš.Ne zamlaćuj dečka. Svaki lekar u Srbiji će ti sigurno odmah reći da mora cirkumcizija jer nije dete već odrastao.
Jel se ovo privatni urolozi, hodže i rabini opet skupilu da jedu govna?Ostaces sa nekim losim trajnim posledicama ako budes trazio ovde odgovor na ovo pitanje i alternativne metode samo da bi izbegao sram i odlazak kod doktora da ti da strucno misljenje i uput za intervenciju.
Igraj se ti samo pa posle ces plakati kad ti se inficira jos nesto osim kozice i samo cekaj jer svaki dan kad se ceka sve veci i veci problem imas...
Malo ce samo doktor da skrati kozicu i toliko a ti cekaj i trazi odgovor nekakav ovde gde se sprdaju pa na kraju kad dobijes ozbiljnu operaciju i eventualne neke posledice videces, plakaces za vrsnjaka
Nisam to ja smislio već lekari. Moj bratanac je imao isti problem, obrezali su ga ujutru i poslepodne je išao u školu. Ne znam gde si čuo da 10% ne preživi intervenciju.Dosta mi vas koji bi samo da sečete dok je kod drugog problem
To negde u subsaharskoj Africi?Sa kožicom se ne umire bez kožice se svašta desi.
Crna statistika kaže da tamo gde se praktikuje rutinski oko 10% njih umre, ali ne zbog "loše higijene ordinacije" već zbog srčanih udara ili nezaustavljivog krvarenja.
To se prećutkuje.
Pa ne treba hodža da mu vrši cirkumciziju nego profesionalni lekar.A voli narod da pročita kako Hodža malo "jače zahvatio" pa trči u bolnicu na prišivanje.
Šta zna hodža šta je sundjerasto tkivo i pritisak?
Imaš razne lekare...Nisam to ja smislio već lekari.
Treba se dobro informisati.Moj bratanac je imao isti problem, obrezali su ga ujutru i poslepodne je išao u školu. Ne znam gde si čuo da 10% ne preživi intervenciju.
U Americi.To negde u subsaharskoj Africi?
U svetu to radi konzilijum, privatnik ko privatnik mora sipa benzin u gliser da se malo provoza..Pa ne treba hodža da mu vrši cirkumciziju nego profesionalni lekar.
P nista kad on/a krene da stavi to u kutuju i kroz bradu promrmlja: ovo cemo da odlozimo, ti to uzmes i kazes: a ne, meni to treba za evidenciju. I napustis prostoriju s Prc izrazom lica.Prvo da znaš da farmakomafija juri skalpove po celom svetu.
Najviše vole dečije jer sa njima naprave više pomade za američke penzionere da izgledaju kao podgrejani leševi.
To je kriminal od biznisa.
Naravno ako hoćeš da fikariš organe bolje se javi trgovcima ljudskim organima:
https://thetyee.ca/Views/2007/01/30/Foreskin/
Ako misliš na Keloga onda znaš da on nije bio normalan. To što je taj ludak nekog obrezivao je kao kad bih ja nekome vršio operaciju katarakte.Proizvodjač Corn Flakesa nije sebe obrezao ali je dovatio dva tudja deteta.
Obrezivanje u Americi je počelo sa dve smrti, kako i dolikuje.
Biogenetske laboratorije rado otkupljuju.P nista kad on/a krene da stavi to u kutuju i kroz bradu promrmlja: ovo cemo da odlozimo, ti to uzmes i kazes: a ne, meni to treba za evidenciju. I napustis prostoriju s Prc izrazom lica.
To što se njemu desilo dešava se i uskusnim hirurzima.Ako misliš na Keloga onda znaš da on nije bio normalan. To što je taj ludak nekog obrezivao je kao kad bih ja nekome vršio operaciju katarakte.
Jel se ovo privatni urolozi, hodže i rabini opet skupilu da jedu govna?
Sećate se 2007-me kako ste divljali po balkanskim forumima?
Koristite američku smrdljivu farmakomafijsku literaturu a svaka "naučna tvrdnja" se lako obori.
Odgovori samo na jedno.pitanje: OD KADA JE AMPUTACIJA ZDRAVLJE?
Ko je kad u Srbiji umro od cirkumcizije? Daj ne zezaj, svaki urolog u Srbiji je uradio na stotine tih intervencija, a neki na hiljade.To što se njemu desilo dešava se i uskusnim hirurzima.
Śta ćemo sad?
"Posao veka" nemam reči...
Totalna besmislica.Kakve hodze i bakraci?
On ima u odraslim godinama fimozu i to mnogi muskarci imaju u odraslim godinama i moraju na oregled pod hitno i intervenciju ako bude potrebno.Sto vise ceka svaki dan to je gore.
Farmakomafija voli da zataškava.Ko je kad u Srbiji umro od cirkumcizije? Daj ne zezaj, svaki urolog u Srbiji je uradio na stotine tih intervencija, a neki na hiljade.
Sa piletom, džigom, lubenicom, rukom, kerom, papagajem...Pa brt sa kim mogu da imam seks ako sam muško valjda se podrazumeva
Moj drugar vežbao na namenski probušenom dušekuSa piletom, džigom, lubenicom, rukom, kerom, papagajem...