Fimoza

Ne zamlaćuj dečka. Svaki lekar u Srbiji će ti sigurno odmah reći da mora cirkumcizija jer nije dete već odrastao.
Lepi, sa fimozom se radjaš, pa je se oslobodiš.
Medjutim u toku života je možeš ponovo zaraditi jer s godinama kožica postaje manje elastična i češće puca.
Neki sebe upropaste sa analnim seksom i tu se slažem da je bolje maknuti ośtećeni frenulum i posle toga naċi zadovoljstvo u pecanju ili traženju tartufa.

Dosta mi vas koji bi samo da sečete dok je kod drugog problem

Ajde ti drkaj u jednoipisobnom stanu sa dve sestre i kerom i kevom bez posla
Razne osobe, razne situacije, nedostatak intime i informacija.

Ostaces sa nekim losim trajnim posledicama ako budes trazio ovde odgovor na ovo pitanje i alternativne metode samo da bi izbegao sram i odlazak kod doktora da ti da strucno misljenje i uput za intervenciju.

Igraj se ti samo pa posle ces plakati kad ti se inficira jos nesto osim kozice i samo cekaj jer svaki dan kad se ceka sve veci i veci problem imas...

Malo ce samo doktor da skrati kozicu i toliko a ti cekaj i trazi odgovor nekakav ovde gde se sprdaju pa na kraju kad dobijes ozbiljnu operaciju i eventualne neke posledice videces, plakaces za vrsnjaka🙂⚔️😄

Sa kožicom se ne umire bez kožice se svašta desi.
Crna statistika kaže da tamo gde se praktikuje rutinski oko 10% njih umre, ali ne zbog "loše higijene ordinacije" već zbog srčanih udara ili nezaustavljivog krvarenja.
To se prećutkuje.

A voli narod da pročita kako Hodža malo "jače zahvatio" pa trči u bolnicu na prišivanje.
Šta zna hodža šta je sundjerasto tkivo i pritisak?

Ostaces sa nekim losim trajnim posledicama ako budes trazio ovde odgovor na ovo pitanje i alternativne metode samo da bi izbegao sram i odlazak kod doktora da ti da strucno misljenje i uput za intervenciju.

Igraj se ti samo pa posle ces plakati kad ti se inficira jos nesto osim kozice i samo cekaj jer svaki dan kad se ceka sve veci i veci problem imas...

Malo ce samo doktor da skrati kozicu i toliko a ti cekaj i trazi odgovor nekakav ovde gde se sprdaju pa na kraju kad dobijes ozbiljnu operaciju i eventualne neke posledice videces, plakaces za vrsnjaka🙂⚔️😄
Jel se ovo privatni urolozi, hodže i rabini opet skupilu da jedu govna?
Sećate se 2007-me kako ste divljali po balkanskim forumima?
Koristite američku smrdljivu farmakomafijsku literaturu a svaka "naučna tvrdnja" se lako obori.

Odgovori samo na jedno.pitanje: OD KADA JE AMPUTACIJA ZDRAVLJE?

Dosta mi vas koji bi samo da sečete dok je kod drugog problem
Nisam to ja smislio već lekari. Moj bratanac je imao isti problem, obrezali su ga ujutru i poslepodne je išao u školu. Ne znam gde si čuo da 10% ne preživi intervenciju.
Sa kožicom se ne umire bez kožice se svašta desi.
Crna statistika kaže da tamo gde se praktikuje rutinski oko 10% njih umre, ali ne zbog "loše higijene ordinacije" već zbog srčanih udara ili nezaustavljivog krvarenja.
To se prećutkuje.
To negde u subsaharskoj Africi?
A voli narod da pročita kako Hodža malo "jače zahvatio" pa trči u bolnicu na prišivanje.
Šta zna hodža šta je sundjerasto tkivo i pritisak?
Pa ne treba hodža da mu vrši cirkumciziju nego profesionalni lekar.

Farmakomafijska Fora No.1

"Žene u Izraelu imaju manje kancera grlića materice jer oni kasape muške bebe na rodjenju"

Istina: Žene u Švedskoj imaju još manje raka grlića materice a da bi se tamo obrezao prvo ideš kod psihijatra pa na lekarski konzilijum a ne "da jefan uzBosne odredi".

Tako dje, Uzrael je vodeći sa srčanim udarima i ćoravitusom ali nekako ne pivezuju sa običajem, tad kažu - "genetska predispozicija"

A?
Ićete još propagande?

Nisam to ja smislio već lekari.
Imaš razne lekare...
Moj bratanac je imao isti problem, obrezali su ga ujutru i poslepodne je išao u školu. Ne znam gde si čuo da 10% ne preživi intervenciju.
Treba se dobro informisati.
Mnogo naroda ne zna da se penis formira i nakon rodjenja sve do pete godine.
A tu je i folklorni primitivizam...
To negde u subsaharskoj Africi?
U Americi.
Proizvodjač Corn Flakesa nije sebe obrezao ali je dovatio dva tudja deteta.
Obrezivanje u Americi je počelo sa dve smrti, kako i dolikuje.
Pa ne treba hodža da mu vrši cirkumciziju nego profesionalni lekar.
U svetu to radi konzilijum, privatnik ko privatnik mora sipa benzin u gliser da se malo provoza..

Prvo da znaš da farmakomafija juri skalpove po celom svetu.
Najviše vole dečije jer sa njima naprave više pomade za američke penzionere da izgledaju kao podgrejani leševi.

To je kriminal od biznisa.

Naravno ako hoćeš da fikariš organe bolje se javi trgovcima ljudskim organima:

https://thetyee.ca/Views/2007/01/30/Foreskin/
P nista kad on/a krene da stavi to u kutuju i kroz bradu promrmlja: ovo cemo da odlozimo, ti to uzmes i kazes: a ne, meni to treba za evidenciju. I napustis prostoriju s Prc izrazom lica.

P nista kad on/a krene da stavi to u kutuju i kroz bradu promrmlja: ovo cemo da odlozimo, ti to uzmes i kazes: a ne, meni to treba za evidenciju. I napustis prostoriju s Prc izrazom lica.
Biogenetske laboratorije rado otkupljuju.
Pakuje se u tzv azotnim kutijama, da stigne do Amerike sa što manje oštećenja.

Bila tako rasprava sa promoterom kaže on: "nikako kortizonske masti može doći do oštećenja"

Opa bato...
Nije oštećenje da odfikariš a jeste da malo žrtvuješ sa mastima?
O kakvom li je oštećenju mislio?

Pošto je ovo doživotni zahvat u evropskim zemljama se traži PUNOLETSTVO.
Zbog raznih životnoh okolnosti neki momci otvore igračku i sa 21 godinom

U SFRJ su se i bebe prodavale a ne da plaše roditelje "12 godina? IJU!"

Dalje, odfikaraš ti sinu ono svaka čast, aj mu sad obezbedi i cavu...
Pun NBGD neoženjenih momaka jer im roditelji vode zapadnobalkansku politiku "da kurfa ne udje u njihov stan, kožica odfikarena trebaće"
Kad i kome uz ovakve slučajeve?

Roditelj treba da brine o zdravlju deteta ali ne i da trguje sa FLASH BUTCHER-ima jer detetovi organi pripadaju - detetu.

Jel se ovo privatni urolozi, hodže i rabini opet skupilu da jedu govna?
Sećate se 2007-me kako ste divljali po balkanskim forumima?
Koristite američku smrdljivu farmakomafijsku literaturu a svaka "naučna tvrdnja" se lako obori.

Odgovori samo na jedno.pitanje: OD KADA JE AMPUTACIJA ZDRAVLJE?

Kakve hodze i bakraci?
On ima u odraslim godinama fimozu i to mnogi muskarci imaju u odraslim godinama i moraju na oregled pod hitno i intervenciju ako bude potrebno.Sto vise ceka svaki dan to je gore.

Ko je kad u Srbiji umro od cirkumcizije? Daj ne zezaj, svaki urolog u Srbiji je uradio na stotine tih intervencija, a neki na hiljade.
Farmakomafija voli da zataškava.

Ne doći će roditelj na Krstaricu pa će da javi: "mi mislili to moderno nešto, odvukli nalog od 6 godina, sedeli ispred ordinacije, izašo doktor kaže imamo manji problemčić, potpiśite ovde, mi potpisali..."

Izrazito primetno da na namenskim temama svi koji su navodno to uradili detetu (redje sebi) nikako da pomenu NAKNADNE DORADE

Prosto neverovatno kako se jave ovi što ne mogu da nabodu 1 broj na LITO al zato ubodu urologa za Bingo! :lol;

Back