Lucas&Sara
Početnik
- Poruka
- 26
A ne znam otkud vam to za kinojapance ja znam da ih uglavnom svi profesori hvale ?! o.O
Nije da se hvalim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne znam otkud vam to za kinojapance ja znam da ih uglavnom svi profesori hvale ?! o.O
Evo mene mladjane duse koja se jos premislja da ili ne.... Yes or no question is now....
Inace mi jezici idu dobro (nemacki koji ucim od prvog bas i ne volim, no dobro) volela bih da upisem italijanski/engleski ili tako nesto za slucaj da me ne prime u to odeljenje posto sam cula da je to jedno od najtrazenijih pa se samim tim i teze upisuje...
Moglo bi se takodje reci i da mi je spski mali problemcic posto smo imali vrlo lose nastavnice do sada... Mogla bih jedan dan da svratim do filoloske da kupim te testove... pa da vidim mogu li taj srpski bez pomoci... Dobro bih se ja uklopila u te frikove, ludak sa ludakom se dobro slaze, zar ne?![]()
Znas kako, i tebi i drugima savetujem ovo .
Filolosku gimnaziju treba upisati ako i samo ako zelis posle da nastavis da se bavis jezikom (jezicima) u suprotnom treba odabrati neki drugi smer ili neki drugi tip srednje skole . Sto se tice "loseg" predznjanja jezika mislim da tu ne bi trebalo da bude problem . Ides u skolu da naucis niko od tebe ne ocekuje da sve znas, ali manja priprema ne moze da skodi .![]()
poz ljudi
ja zavrsavm sada osmi razred.
u osnovnoj sam vrlo dobra. 4,nesto. volela bih da se upisem na spanski ili engleski ,ali za to nema sanse,
Da li imam neku mogucnost da se upisem na francuski , koji ucim u osnovnoj,pod uslovom da super uradim prijemni?
pA da znas i ne toliko xDJa ti predlazem kineski ili japanski, ako te interesuje ta grupa jezika :3.... prosek ti nije toliko bitan, najbitnije ti je da razvalis test, a on nije tezak, samo dobro spremi knjizevnost,srpski i naravno engleski ili posto vidim da zelis francuski, onda francuski![]()
Taman posla!Jel i ti ides u nasu drazesnu skolicu?![]()
Jel i ti ides u nasu drazesnu skolicu?![]()
poz ljudi
ja zavrsavm sada osmi razred.
u osnovnoj sam vrlo dobra. 4,nesto. volela bih da se upisem na spanski ili engleski ,ali za to nema sanse,
Da li imam neku mogucnost da se upisem na francuski , koji ucim u osnovnoj,pod uslovom da super uradim prijemni?
Jok . Ja sam prirodnjak koji voli jezike![]()
Sad koje jezike?! Salim se![]()
Ma volim sve jezike
Najvise francuski i engleski + norveski (koji nemam pojma)
![]()
Stivi, reklo bi se da je to uticaj filmovaMa volim sve jezike
Najvise francuski i engleski + norveski (koji nemam pojma)
![]()
aaa da li neko mozda zna tacan datum prijemnog ove godinee??![]()
Zokii^^ ako hoces na engleski, onda polazes engleski, srpski i knjizevnost, a sad su na zalost uveli i matematikuAli ako budes imala maximalan broj poena na engleskom ne mora da znaci da ces upasti u to odeljenje jer je konkurencija prevelika! Mada ako sve super spremis mozes u to odeljenje
Ali pre nego sto treba da se polaze prijemni, moras da popunis listu zelja, na kojoj stavljas koji bi jezik (koji bi htela glavni jezik da ti bude, znaci eng) i ti onda stavis engleski, pa posle stavljas ostale jezike po kojem hoces redu, jer ako ne upadnes na eng kompjuter te automatski prebacuje na sledeci jezik na spisku koji si ispisala... Valjda sam uspela da ti objasnim dovoljno jasno
upisala sam ovu skolu, ne znajucu kakvi su je sve bolesnici upisali i kakvi bolesnici predaju (cast izuzecima, kojih je malo na zalost)... Da mi nije mojih drugarica iz odeljenja koje su fala bogu normalne, ispisala bih se odavno... Prvi razred je tezi, zato sto vas plase nekim svojim bezazlenim pricama i glupostima, posle je opustenije i treba da se uci ali ne na primer kao u devetoj manje dosta... Kazu da je skola ELITNA, a nema ni E od elite -.- Naravno ako vas interesuju jezici super je skola za jezike, ali drustvo je bog da te sacuva sve same brkate strebercine, neki metalci, emosi, gotici, darkeri ma sve bre bolesno :S ali ima izuzetaka, hvala bogu mogu se naci i po neka normalna decaa sto je najgore ima lezbejki, a boga mi i gejeva, ne zezam vas niti ista slicno, ja sam se bas razocarala u musku populaciju koje bas i nema i to malo sto ima, kao sto sam rekla ili pedercici ili streberi povuceni, malo se njih nadje koji se ponasaju normalno... napravis jednu gresku glupu salju te kod direktora i psihologa :S direktor i psiholozi me prosto "obozavaju" koliko su me puta slali kod njih -.-
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA gospode boze... evo jos jedne obozavateljke ucenja, a bez tih vasih postapalica na eng ne biste bili KUL filolozi hahahaha