Filoloska GIMNAZIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Ikona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
latisa, ne mraci, ako hoces da popujes i drzis nekom lekcije idi pa se zaposli, za pocetak, u vrticu ili nesto slicno, ovo je fourm :s

A to znaci da treba da budes nekulturna koliko god mozes? I zar zaista mislis da je lako raditi u vrticu, pa tako pricas? Ne bila im u kozi. Bas se vidi da pojma o zivotu nemas, a nasla si se da savetujes nekog. Ne znam da li si ... ili naivna, sta god da je, ne valja.

Poslednja izmena:
@ParanoidDoll
Prijemni polazes u Filoloskoj, a sto se tice bodovanja, racunaju se bodovi iz osnovne skole + prijemni, na kome mozes da osvojis najvise 120 bodova (60 srpski i knjizevnost i 60 engleski, ili koji vec jezik polazes). I, naravno, ako imas neko osvojeno mesto na republickom takmicenju, onda ti se dodaje jos bodova. :)

Evo, ja nisam isla na pripreme, i prosla sam bez ikakvih problema u englesko odeljenje. :D Samo sam se kod kuce spremala, mada nista preterano, malo srpski, malo engleski, ali, prijemni zaista nije tezak, bar nije bio te godine kad sam ja polagala. :)

Znači, nije toliko težak koliko svi pričaju... :D Mene najviše brine književnost, iskreno. Šta bi tu moglo da se traži? :o
poal njih nije islo na pripreme i proslo je tako da opusteno :) ali se pripremaj nemoj skroz da se opustis :) ja kol'ko se secam bilo je da das nazive delima, onda da napises ko je napisao to delo, mislim da je bila i ono kao neka istorija sta je vec u vezi vuka karadzica onog kopitara i sl. imas da kupis testove iz srp i knjiz i drugog jezika u fotokopirnici kod skole, odatle vezbaj, ja sam odatle vecinu zapamtila i imas i resenja naravno...

Zokii^^ ako hoces na engleski, onda polazes engleski, srpski i knjizevnost, a sad su na zalost uveli i matematiku :( Ali ako budes imala maximalan broj poena na engleskom ne mora da znaci da ces upasti u to odeljenje jer je konkurencija prevelika! Mada ako sve super spremis mozes u to odeljenje :) Ali pre nego sto treba da se polaze prijemni, moras da popunis listu zelja, na kojoj stavljas koji bi jezik (koji bi htela glavni jezik da ti bude, znaci eng) i ti onda stavis engleski, pa posle stavljas ostale jezike po kojem hoces redu, jer ako ne upadnes na eng kompjuter te automatski prebacuje na sledeci jezik na spisku koji si ispisala... Valjda sam uspela da ti objasnim dovoljno jasno :)

upisala sam ovu skolu, ne znajucu kakvi su je sve bolesnici upisali i kakvi bolesnici predaju (cast izuzecima, kojih je malo na zalost)... Da mi nije mojih drugarica iz odeljenja koje su fala bogu normalne, ispisala bih se odavno... Prvi razred je tezi, zato sto vas plase nekim svojim bezazlenim pricama i glupostima, posle je opustenije i treba da se uci ali ne na primer kao u devetoj manje dosta... Kazu da je skola ELITNA, a nema ni E od elite -.- Naravno ako vas interesuju jezici super je skola za jezike, ali drustvo je bog da te sacuva sve same brkate strebercine, neki metalci, emosi, gotici, darkeri ma sve bre bolesno :S ali ima izuzetaka, hvala bogu mogu se naci i po neka normalna deca :) a sto je najgore ima lezbejki, a boga mi i gejeva, ne zezam vas niti ista slicno, ja sam se bas razocarala u musku populaciju koje bas i nema i to malo sto ima, kao sto sam rekla ili pedercici ili streberi povuceni, malo se njih nadje koji se ponasaju normalno... napravis jednu gresku glupu salju te kod direktora i psihologa :S direktor i psiholozi me prosto "obozavaju" koliko su me puta slali kod njih -.-
Zvucis mi malo nezadovoljno po ovom komentaru,mislim da je suvise nerealan i subjektivan.

Back