Filoloska GIMNAZIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Ikona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A da, ovo je kopija moje beleske sa fb-a, inace govori o jucerasnjem danu ...

NAJGLUPLJI DAN U ZIVOTU !!!

Od 6-7 zvao skolu da mi daju svedocanstvo, naravno nisu ga zavrsili, a treb'o sam da ga dostavim u karlovacku gimnaziju do 10 sati ...
Ispljuva ih, oni mi napisali, ja dosao po to, vratili me kuci po knjige da vratim u biblioteku, trazio knjige do 9, otrcao do skole, vratio uzeo svedocanstvo, ova ga pregledala 15min. ja ga procitao i prebled'o kad sam video da imam ukor direktora zbog tuce na casu, i 31 izostanak (bilijar je cudo)
Pogledao ocene pao u nesvest (imam 5 dvojki)
Dosao kuci, odleteo do karlovaca, gde su mi rekli da mi treba HEBENA SESTOCIFRENA CIFRA, PA JEL SAM KONJ ILI COVEK, PA DA MI TREBAJU SILNE SIFRE MAMU IM JA NA VIRSLU NATAKNEM !!!
Ostao priseban, nazvao skolu, ispljuvao ih opet, dobio sifru, pa su mi onda trebali listici za potvrdu da sam radio prijemni, a listici u kolima ...
Trcao nekih 500m do kola, uzeo ih, odneo, nakon cega su rekli, cestitamo primljen si !!!

JEL BILO VREDNO TOGA ???

Izgubio sam nekih 5 godina zivota ...

Poslednja izmena:
Бураз,било је вредно! ;)
Ништа лично,али шта ћеш ти са 5 двојки у Карловачкој?

4 dvojki, sad sam pogled'o ...
Potpuno razumem, ne znam ni sam, samo zbog jezika i riba :cool:
3 ocene su mi spustili i nabili ukor ...
Ali imam 5 iz srpskog i engleskog, ostalo 4-5ice sem ovih 4 :D
Ali i to su prirodne nauke... Mata, fizika, hemija i biol. malo strci ...

Kazi mi nevidjeni,koliko si bodova imao na prijemnom?Citajuci tvoju belesku,kao da sam gledala svog sina...s tim sto je on prijemni polagao u Beogradu!!!

71 :p:p:p

Vazno je da mu jezici idu,a ostale ocene...pih,nisu mnogo vazne??

:super: taj rad :super:

Sindikalac iz kog kraja si ?

Back