Filoloska GIMNAZIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Ikona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zavisi ko ti bude predavao knjizevnost..ako ti bude stakicka, onda ces citati vise nego ostala odeljenja :S
anyway, mi smo citali otprilike ovo: rani jadi, ilijada (u celini), antigona, romeo i julija, don kihot (iako to nismo ni poceli da radimo), dekameron, kanconijer, biblija (ne cela), car edip, ep o gilgamesu, zitije svetog save (odlomak), zitije svetog simeona, pakao i msm da je to to od "knjiga"..mada citacete dosta pesama, bajki, novela, pripovetki...

Ja sam upisala filolosku,japanski jezik.... Pa me zanimaju utisci,kakvi su nastavnici i da li se zna ocemo li(prvaci)biti sa 4. ili 2. godinom... Takodje posto je japansko valjda 1/7,da li se zna koji bi nastavnici mogli da mi predaju,ili tako nesto??? :)

Ja sam upisala filolosku,japanski jezik.... Pa me zanimaju utisci,kakvi su nastavnici i da li se zna ocemo li(prvaci)biti sa 4. ili 2. godinom... Takodje posto je japansko valjda 1/7,da li se zna koji bi nastavnici mogli da mi predaju,ili tako nesto??? :)

caaathy123 ti sto se tice nastavnika vec sve znas kakvi su otprilike itd.....i da bices sa drugom godinom ako me osecaj ne vara. :bye:

Može mala pomoć?
Nije da nisam čitala prethodne postove, ali mi je verovatno nešto promaklo, čim mi treba pomoć ...
U vezi prijemnog ispita... imam neke testove, ali "najmladji" je iz 97. :( gde mogu da kupim novije testove (a da ne moram da plaćam pripreme, a i ne čeka mi se do januara) ? ili možda neka dobra duša ima skeniranu verziju ;) ?
I kako izgleda prijemni iz engleskog - reading, gramatika i usmeni + šta još?
arigato
:ceka:

Može mala pomoć?
Nije da nisam čitala prethodne postove, ali mi je verovatno nešto promaklo, čim mi treba pomoć ...
U vezi prijemnog ispita... imam neke testove, ali "najmladji" je iz 97. :( gde mogu da kupim novije testove (a da ne moram da plaćam pripreme, a i ne čeka mi se do januara) ? ili možda neka dobra duša ima skeniranu verziju ;) ?
I kako izgleda prijemni iz engleskog - reading, gramatika i usmeni + šta još?
arigato
:ceka:

I mene interesuje sve ovo. :)

Back