Moračanin
Veoma poznat
- Poruka
- 11.434
Crnogorcicu, ja ne sumnjam da si ti lepsi nego sto si pametniji. Ima li neka ingeniozna teorija medju gulanferima i spletkarosima slicnim tebi da je Aleksandar bio Dukljanin, jeste li se prijavili na tender za nacionalno prisvajanje Aleksandrovog 'nacionalnog' identiteta?
Formulisati i iznositi argumente za 'akademski' nivo na kome si ti ili ovaj zapenusali djecarac i mediokritetcic NickFreak je cisto gubljenje vremena, ali sporta radi zanimljivo se ponekad zabaviti vasim budalastinama. Veoma je zanimljivo kada se ti meni obratis recima 'nemoj trositi nase vreme', pomislio bi covek da ste vi neka ozbiljna akademska zajednica. Ti, precednik, Nick sekretar, Jelesije bi mogao da bude konobar
![]()
Tipičan primjer i dokaz, da kad nekome nestane argumenata, pokušava sa niskim provokacijama. Pri tome zaboravlja, da je to mač sa dvije oštrice.
Nastavi sa iznošenjem konkretnih argumenata ako ih imaš.
To je zanimljivije, nego ovo prepucavanje nas dvojice. Akademska zvanja nam je neko dao i tako nam ih može neko i uzeti ako nastavimo sa neakademskim rječnikom raspravljati.
Da čitaocima prevedem na srpski ovo što ovaj Srbin piše na latinsko-njemačkom jeziku:
Ingeniozan- pametan
Gulanfer-baraba
Ja nisam imao namjeru uvrijediti lično tebe, već izraziti protest na neki tekst, koji nema elemente prave akademske logike rasuđivanja.
Poslednja izmena: